sunnuntai 27. huhtikuuta 2008

Viikonlopun kuulumisia

Niin on kaunis ja lämmin viikonloppu takana ja arki on taas alkanut.

Olen kyllä Kauko-Pahis-Anonyymin kanssa täysin erimieltä, niin aamuheräämisistä, kuin maanantain hyvyydestä. Molemmat asiat ovat elämän synkimpiä...

Nyt on sitten kotini muuttunut taas ihmisasunnoksi. Olohuoneesta on purettu labukoiden pentuaitaus ja sohva on siirreetty alkuperäiseen paikkaan. Lauantai aamuna lähti taas yksi riisenipentu, joten kotonani on enää kolme katalaa riisenipenneliä. Yksi niistä lähtee kuluvan viikon perjantaina ja kaksi ei siis ole edelleenkään kenellekkään kelvannut...

Lauantai-aamuna, ennen pennun hakijoiden saapumista hain erikoisliikkeestä vielä muutaman ruokasäkin tälle elukkalaumalle ja samalla yksi riisenipentu oli mukanani katsastamassa maailmaa. Se oli sen eka reissu pois kotoa ja ihan ilman kavereita. Mutta olipa reipas tyyppi! Juuri tämä pentu suuntaa perjantaina kohti hevostilaa Kangasalle. Erikoisliikkeen kahvi oli jälleen erikoishyvää ja visiitti oli muutenkin kaikin puolin mukava. Olimme kaikki niin mukavia ja mukavalla tuulella!

Kotiin tullessani olin taas jo tietty aikataulusta hiukka myöhässä ja pennun hakijat olivat jo saapuneet. Orjatar oli ystävällisesti toivottanut heidät tervetulleiksi ja pahoitellut myöhästymistäni.

Pennun luovutuksen jälkeen suuntasin kevään ensimmäisiin hakutreeneihin! Olipa ihanaa! Humppa oli ihan kuumana ja onnessaan kun otin sen autoon. Humpan treenit menivät erinomaisesti. Ei haitannut Nasun läsnäolo keskilinjalla Lotan sylissä lainkaan. Humppa halus näyttää jälkikasvulle, että mistä kana "k**ee". Nyt voimme hyvillä mielin mennä leirillä Miisan hakuryhmään, eikä tarvii selitellä ettei oo muka kertaakaan treenattu. Nasun treeneistä minulla ei ole oikein tarkkaa käsitystä, sillä Puh laittoi mut maankoloon makaamaan ja sitoi vilä pakettiin jollain verkolla. Siellä mä sitteen kökötin ja toivoin pelastuskoira-Nasun löytävän mut. Mutta onneksi se on niin mahtavavan taitava, ettei seillä tarvinnut kauaakaan maata. Kohta oli heilurihäntä, mäyränpoikanen verkosta läpi ja nuoli naamaani.

Puh otti sitten Nasun treenin jälkeen labaradorinsa mukaansa autolle ja koitti laittaa ne autoon ja tuoda Apinan hakuilemaan. Mutta ei oo vielä Puhilla ihan nää koirahommat hanskassa sillä kuriton Humpukka karkasi ja juoksi häntä ojossa viestiä takaisin hakualueelle ;O)

Ai niin, meni muuten hesalaistenkin reenit mukavasti. Olivat saaneet koirastansa oikein ääntä aikaiseksi talven pimeinä iltoina. Ehkä sitä sitten joskus sen BH-kokeen jälkeen vois haaveilla, että ne sais sen vietyä vaikka kisoihinkin...

Eilen sunnuntaina oli mulla vapaapäivä. Päivä mulle itselleni!!!!! Aamulla siis suuntasimme kohti kenttää ja reenailimme siellä porukalla, sen jälkeen mäkkärin kautta katsomaan erikoisliikkeen uutta toimitilaa. Olipa siellä lääniä!!! Miten niin olin takakireä?! Ihan normaali oma itseni olin. Sitten kotiin ja vormulastudion ääreen. Eläimen omistaja ja avokas tulivat studiovieraiksi ja Puhin jättämä jäätelö tuli siinä tuhottua kahvin ohessa. Sorry, ostan kyllä uuden tilalle...

Orjatar on siis edelleen mun luona, mutta suuntaa tänään kohti omaa kotia. Mutta ei huolta, kyllä routa porsaan kotiin ajaa ja hän tulee takaisin ennen kuin huomaammekaan, viimeistään tämän viikon sunnuntaina, olen siitä varma ;O) Mun luona on niin ihanaa. Pennun hoitoa ja kakkaa, mikä voi olla sen mukavampaa?

Ei vaiskaan. Riisenipennut ovat aivan ihania. Ne ovat ulkomuodoltaan kyllä erittäin hyviä. Ihanat vahvat luustot, hienot pitkät päät ja tummat silmät. Ihanat takaosat. Paljon karvaa. Luonteet = nam! Yksi "kodittomista" on vallannut jo sydämeni niin, etten tiedä malttaako siitä koskaan luopuakaan. Jos se olis narttu, niin varmaan luopuisikaan, mutta kahden uroksen pitäminen samassa taloudessa on kyllä hankalaa. Ja on kai mulla muutenkin koiria ihan tarpeeksi...

Tässä kai kaikki tällä erää. Tulipahan runoiltua. Koitan saada jotain kuvia otettua ja päivitettyä lähiaikoina ;O)

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Höpsistä! Maanantai on IHANA :o) Mutta älä kasvattaja sure, olen tottunut että kukaan ei koskaan ole kanssani samaa mieltä mistään :o( eikä mua kukaan yleensä ymmärrä, kaikki vaan sanoo "oot ihan pimee", "oot ihan sekaisin", "oot ihan pihalla" jne :) Mutta se ei haittaa koska en ole itse vielä sitä huomannut...

t. kauko-pahis-anonyymi

Anonyymi kirjoitti...

Heissan taas blogimme,

Jotain outoa on tapahtunut tämän blogin tunnussanoille??? Ne ovat muuttaneet muotoaan ja jopa minun on välillä hieman vaikea saada selvää mitä kirjaimia siinä on? Mutta virheitä en ole vieläkään tehnyt :)

Reilu tunti työaikaa jäljellä, sekin menee tässä koneella surffaillessa ja valvoessa että alaiseni tekevät omat työnsä huolella. Aika hyvin näyttävät ahertavan, vaikeaa vaan olla kauan aikaa ihan hiljaa! Mutta uskokaa pois mä kykenen, jos ei lasketa että aina välillä huomaan hiljaa hyräileväni itsekseni...

Lupasivat ihania ilmoja vapuksi, ajattelin ensin nukkua jo heti keskiviikkona myöhään kun ei tarvitse tulla töihin, mutta tulin toisiin ajatuksiin: taidankin herätä ihan aikaisin, ottaa termariin kahvit mukaan ja lähteä piiiiiiitkälle metsälenkille retaleiden kanssa, voisi sitten jossain laavulla nauttia aamupalan luonnonhelmassa (*mitä enempi tätä vaihtoehtoa ajattelen sitä ihanammalta se kuulostaa*).

Tänään on muuten lepopäivä, paitsi itse ajattelin ryhdistäytyä ja siivota ulkovaraston sekä samalla laittaa talvitakit kesäunille.

Teitä on aika ikävä, en tiedä onko se normaalia ehkä on ehkä ei, mutta se on kuitenkin totuus. Soitin aamulla Ykköslähetille OnnitteluPuhelun, mutta ykköslähetti(kään) ei halunnut kovasti että laulaisin (kuten ei Ystävänikään reilu viikko takaperin). No tyydyin sitten hieman jutustelemaan.

Kasvattaja voisi reipastua ja ottaa muuatman foton pennúistaan ja myös siitä juniorista! Sekä Humppis-Pumppiksesta (tahtoo nähdä ovatko muodot jo palanneet).

EläimenHaltija voisi myös ottaa itseään ponnarista kiinni ja hitusen ravistaa, ja tehdä yhdet sivut kondikseen... tulee KIIRE!!!

Anonyymi-Ykköselle: punaviini kuulostaa hyvässä seurassa ihanan houkuttelevalta :o) täytyy muistaa hakea suklaata siihen palanpainikkeeksi (lyömätön yhdistelmä!).

Puh-Huh? Miten ruohonjuuriPuhistelut sujuvat? Ois kiva joskus nähdä Nasu nuuskuttelemassa :)

Iloa kaikille, täytyy välillä hörpätä vähän kahvia...
t. kauko-pahis-anonyymi

Anonyymi kirjoitti...

Iltaa Rakas Blogimme,

Näemmä täällä on yhtä yksinäistä ja hiljaista kuin muuallakin :o( avattuani tietokoneen LUOTIN että edes täällä tapahtuu jotain ja että edes joku on kirjoittanut sanasen minullekin, mutta kaikki tuntuvat olevan kovin kiireisiä. Onneksi edes Ykkös-anonyymi soitti, tuli niin hyvä mieli: KIITOS :)

En aio yksinäni jäädä tänne keikkumaan, otan tuon avatun siiderini (ahomansikkalightia) ja menen soffalle koirien kanssa katselemaan telkkarin antia.

Heippa...

t. kauko-pahis-anonyymi (joka olisi kaivannut juttuseuraa...)

Anonyymi kirjoitti...

HUomenta...

Sama peli jatkuu... siis tästä on ilmeisesti tullut Minun Blogini, koska kukaan muu ei enää käy täällä..

No mitäpä sillä viime kädessä väliä, saanpahan enempi palstatilaa :)

Jatkakaa ne nuokkumista, me ollaan jo hurjasteltu metsäpoluilla aamutuimaan, nyt kaffetta ja sit ehtis ottaan päikkärit ennen töihin lähtöä.

Ai niin... nyt noi turvasanakirjaimet ovat jälleen normalisoituneet. Hyvä.

t. kauko-pahis-anonyymi

Anonyymi kirjoitti...

Terve Blogimme lukija ja ystäväni sekä vihamieheni pitkästä aikaa.
NYT täällä lattialla makailee parast'aikaa KATAPULTTI, pieni riisenin alku. Tai oikeastaan iso, sillä painaa niin rutosti ja paljon etten meinannu lattialta syliin saada. Katapultin ylpeä omistaja sanoi sen olevan hirveän väsynyt kun ei pistänyt hanttiin vaikka syliini nostin, paskat se siitä kiinni ollut, vaan mulla on vaan niin hervottoman lämmin ja mukava syli.
Kasvattajallemme tiedoksi; on sinulla nyt hävyttömän hyvännäköisiä pentuja, varmaan vaihtanut joltain ja ominas myit.

Kauko-Pahikselle tiedoks; et sinä tätä blogiamme itelles saa, me muut vaan joudumme tekemään oikeita ja raskaita töitä jotka uuvuttavat meidät henkihieveriin.

Eläimen Hyvälle Haltijalle tiedoksi; Nyt et sitten selviikään enää salmiakki suklaalla, oot niin paljon myöhässä. Joten mee Alkoon ja hae mulle sitä mitä mun piti sieltä viimeks hakee, niin saatan joskus jopa puhua sinulle!!!!!

PUHille tiedoks; ei niin kiire voi olla ettei kerkii ees terveisiä värkkää, vaikka ne tulee tänne ihan vain kirjoittelemalla.

Muille lukijoille tiedoksi; Ei tämä kaikki ole niin sisäpiiristä kuin luulette, tuossakin äsken piruilin ihan suoraan kaikille omaan tapaani, jos ette sattuneet huomaamaan....

Aurinkoita ja lämmintä päivänjatkoa KAIKILLE lukijoille, rotuun ja väriin katsomati.

terveisin,
teidän ilonne,
~anonyymi-YKKÖNEN~

ps. Paksumahaiselle ystävälleni terveisiä, hän kun lukee tätä, muttei uskalla kirjoittaa!

Anonyymi kirjoitti...

Vielä tiedoks Kasvattajallemme;
KataPultti läks just äsken autokouluun, niin aikavaks on jo ystäväni pieni riisenin alku kasvanut. Ja ihan vaan äsken tuossa lattialla maaten...

Anonyymi kirjoitti...

Iltapäivää...

Juu olete oikeassa, olen tullut töistä kotiin,kävin myös jo pennun kanssa piipahtamassa metsässä, piti viedä se lammelle ihmettelemään joutsenia ja ehkä kastamaan talviturkin, mutta metsätyömiehet olivat kaataneet niin paljon puita ja jättäneet ne sikin sokin, että en viitsinyt lähteä hakkuuaukean läpi rämpimään, koska koko ajan kantautui puunkaatoääniä ja pelko että pikkuretale jäisi kaatuvan puun alle... hui.. siis uimareissu siirtyi huomiseen. Menen toki vielä takaisin töihin, teen tänään iltavuoron aamuvuoron lisäksi saadakseni huomisen vapaaksi :o) iltavuoro alkaa tuossa viiden nurkilla eli ehdin vielä isommankin retaleen käyttämään ulkona verryttelemässä: oli muuten mukava olla metsässä kesäisissä fiiliksissä: t-paita ja ihan ohuet keväänpunaiset housut :) ois tarjennut varmaan sortseillakin, ehkä huomenna.. kahvi tuoksuu, donimoita ei ole, sattuneesta syystä...

Onneksi nuo turvakirjaimet ovat palautuneet normaaleiksi: huh.

anonyymi-ykköselle ja ykköslähetille: älkää liikaa rehkikö vaikka nyt onkin kaikkea uutta puuhaa: uusi kiva asia ei saa muodostua stressiksi!

EläimenHaltija: toimeksi laiskuri: hopihopi...

Kasvattajalta penäisin taas kuvia...

Ystävälleni (koska tiedän että ajoittain tänne eksyy): oikein leppoisaa työpäivää.. aloin täyttään niitä vuorotteluvapaalappuja... hih... tiesin että riemastut :o)

Puh: älä uuvuta Nasua töilläsi, se on vasta pieni...

Muille: iloista vapun odotusta: täällä varjossa lämmintä +19,5 mieli on melkein yhtä aurinkoinen, jokunen pilvi on tosin senkin taivaalla, mutta eiköhän ne ajan myötä kaikkoa :)

hymyin ja halauksin
t. kauko-pahis-anoyymi

ps. Anonyymi-ykkösen paksumahainen ystävä ei kuulemma kestäisi mua :o( tosi outoa... Puhin laulun sanoin: "Tää outoa on, tätä ymmärrä en, ken syönyt on hiiii-najaaaaani, mistähän löytäisin sen lurjuksen, ken tyhjentää mun purnukkaa-aa-ani, sillä eilenhän juuri näin purnukan tään, ihan täynnänsä hii-naa-jaaaaaani, nyt sitä ole ei jäljelläkään, ken tyhjentää mun purnukkaa-aaa-ani"

Anonyymi kirjoitti...

Heissan työmaalta...

Edelleen saan lähes yksin pitää tätä palstaa pystyssä: mihin te kaikki olette minut hylänneet????

t. nyyh-kauko-nyyh-pahis-nyyh-anonyymi

Anonyymi kirjoitti...

Huomenta kaikki,
arvatkaa mitä,
mäen oo vielä nukkunu tänään ja olin täällä ensimmäinen keskiviikon puolella, sillä kello on (Kasvattajan kello käy omaa aikaansa ihan kuin hää itsekin) 01.40 30.4.2008 ja on WAPPU AATTO!

Toi Kauko-Pahis puhuu kyllä ihan vierasta kieltä tai ärsyttää mua tahallaan tuon "hyvän" ystävänsä kanssa. Mutta en kysy, en utele enkä ees ajattele (vaikka vähän kaiveleekin).

Kasvattaja kävi tänäänkin tulessaan töistä, oli iloinen, toi munkkeja ja väitti tulleensa vain meitä katsomaan. Mistäköhän tuulee ja seuraako tuosta hyvää...

Paksumahainen ystäväni soitti heti Kauko-Pahiksen kirjoituksen nähtyään, että mitä olin sanonut Kauko-Pahikselle!! Totesin vaan saman kuin nyt;
EI KUKAAN kestä tuollaista aamkuihmettä joka on anivarhain ratkiriemukkaalla tuulella ja löytää kaikista asioista pelkkää hyvää sanottavaa, EI KUKAAN. Aamuisin kuuluu murjottaa ja saada rauhassa seurata itseään nurjalta puolelta sekä nähdä kaikissa muissakin pelkkiä miinus-puolia. Ei ainakaan heti silmät avattuaan nähdä iloisia auringonsäteitä eikä kauniinvärisiä vesipisaroita, niitä vaan EI KUULU NÄHDÄ HETI!! yritä nyt ymmärtää se Kauko-Pahis.

Taidanpa viedä KOIRAni ajamaan kanit pellolta ja sitten nukkumaan, huomisessa on vielä hommia ja illalla taidan ottaa kaljan, tai sitten en...

Hauskaa Wappua kaikille lukijoille, kavereille, ystäville ja vihamiehille toivottelee,

~anonyymi-1~

ps.
tuli tuossa mieleen Kauko-Pahiksesta sellainen juttu, että hän tuossa hetki aikaa sitten laittoi pestyt talvivaatteet lootaan odottamaan ensi talvea ja otti esille kesävaatteet. Tiiättekste mitä, mun ei tarvii sitä tehdä, mun kesävaatteet on tuossa tuolin selällä ollu viimekesästä valmiina odottamassa. Jätän siihen vaan talvivaatteet oottaa enstalvee, son noin yksinkertaista meillä kaksosilla.

Anonyymi kirjoitti...

Huomenta ja Iloista sellaista (ihan aidosti)..

Anonyymi-Ykkönen tuossa soitti töihin mennessään ja herätti mut päiväunilta :) oli vaan pakko ottaa lenkin ja saunan jälkeen vapaapäivän kunniaksi päikkärit (liki 2 tuntia).. pyyteli suomikiertueelle, ajatuksena kerrassaan houkutteleva, täytyypä vakavasti miettiä jos vaikka pistäisi retaleet autoon ja ampaisisi liikenteeseen.. hyvin suunniteltu kun on puoliksi tehty.

Ajatuksena oli nyt aamupäivästä puuhastella vähän puutarhassani sekä itä- että länsipuolella, rapsutella kukkaistutusten katveessa ihan muodon vuoksi, kaivaa yksi metrinen kivenlohkare maan sisään (pois silmistä) ja ehkä tarttua harjaan ja pestä ulkorakennuksen ovi talven pölyistä.

Puh lienee eksynyt Nasunsa kera johonkin työviidakkoon kun ei kerkee tänne Nasun kuulumisia kertoilemaan: höh.

Kasvattaja kuulemma erinomaisen iloisella tuulella eilenkin, ehkä huomenissa alkava leiri jo herkistää mieltä.

EläimenHaltija on myös hävinnyt maan alle, tietäen kait ettei ihmisten ja anonyymien ilmoille ole tulemista ilman tiettyä projektia (siis valmiina...)

No kaikille lukijoille oikein mukavaa työpäivää, me nautimme vapaapäivistä (ansaituista!)

t. kauko-pahis-anonyyminne

Anonyymi kirjoitti...

Kasvattaja sulkee tämän, kun kaikki pennut on kuulema jo myyty.
Eipä sitten muuta kun kaikille mukavaa kesää ja hyviä hetkiä koirienne kanssa.
Erityisterveiset Kauko-Pahikselle, ja hänen "vain hyvälle ystävälleen" josta minä oikeasti tykkään paljon, PUHille ja hänen ystävälleen joka minua humanoidiksi haukkuu, minun paksumahaiselle ystävälleni, joka hormooneineen jaksaa varmaan kammeta itsensä tyhjennykseen näinä päivinä (tänään laskettuaika), todella saamattomalle Eläimen Hyvälle Haltijalle, sekä tietty Kasvattajalle, joka tämän blogin aikaansai meidän Anonyymien iloksi.

terveisin,

~Anonyymi ykkönen~

Anonyymi kirjoitti...

Vai aikoo kasvattaja tehdä meille oharit :(

Tämä on ollut elämäni ankkuri, ja nyt se vie sen pois... nyyyyyyh..

Tulee teitä kaikkia ikävä.

t. ikuinen-pahis-anonyymi-täällä-kaukana-melko-yksin