tiistai 22. huhtikuuta 2008

PÄIVITYSTÄ, muttei kuvia ;O(

Morjenttes!

Täällä istun työn raskaan raatajana tietokoneen äärellä uudessa hienossa toimitalossa helsingissä.

Käydäämpä läpi viimepäivien touhua:
Perjantaina siis lähti yksi riisenipentu ja kaksi labradoria. Lauantai aamuna, ennen luonnetestiin lähtöä lähti yksi riisenipentu.

Luonnetestin jälkeen oli kasvattaja parka niin sippi, että otti 3t tirsat. Orjatar se joutui kaikki hommat hoitamaan ihan koko päivän ajan. Sitten vielä illalla tuli jotain outoja Donimon syöjiä kylään ihan ilmoittamatta ja niitä piti hätistellä kotiin ihan puoleen yöhön saakka. Meinasivat lopuksi vielä pölliä pari Nasun kaveria. Toiselle kelpas selkeästi paremmin riisenipentu Kadett ja toinen oli mieltyneempi Nasun veljeen. Tarkkaan pidin huolta, ettei vahingossa sujahtanut pennut takin sisään.

Sunnuntaina jatkui sama meno. Aamulla luonnetestiin, sieltä jäätelölle ja kotiin. Puhin himoinnostunut treenihullu emäntä lyöttäytyi kylkeen ja hinautti itsensä Porvooseen treenaamaan. Ihan sekaisin se on mennyt. Vielä kuukausi sitten se oli ihan kypsä kun mä soittelin ja yritin kertoa jotain treenijuttuja ja nyt se ite ei osaa muusta puhuakaan! Roksit vaihtuneet uusiin kiiltäviin maastolenkkareihin, sopii kuulemma paremmin tähän treenimuotoon. Sillä on varmaan kohta kengät joka alustalle ja säälle erikseen, puhumataaan muusta vaatetuksesta!

Kun sain Puhin emännän puhuttua kotimatkalle, pääsin vihdoin rauhassa saunaan. Olipa ihana olla hetki hiljaa...

Maanantaina alkoi taas siis oikea työ ;O( Koko päivä puhelimen pirinää, tietokoneen tuijotusta jne. Ihan kypsää. Eikä oo montaa vuotta edessä... Sitten meikäläinen suuntaa tyytyväisenä kohti erikoisliikettä ja ajatuksissa ihana kuppi kahvia ja mukavaa löpinää. Mutta ei. Matkalla huomasin, että olin unohtanut tulostaa taas nipun pentujen hoito-ohjeita. No, saisin kyllä hoidettua asian siellä kahvikupin ääressä.

Saavuttuani erikoisliikkeeseen koinkin valtavan pettymyksen ja naamani meni kurttuun. Ei ollut siellä kahvia, eikä suostuttu mulle uutta keittämään. Muutenkin oli paperit vähissä ja tais kirjoitinkin tökkiä. Oikeesti vika tais olla kyllä koneen omistajassa, jonka aikaa myös kuulemma tuhlasin. Se ei vaan halunnu mua palvella. On sekin oikeen asiakaspalvelun kukkanen. Vois miettiä alan vaihtoa. Vaikka tuolla iällä sekin vois olla hiukan haastavaa, jos ei kerran osaa kirjoittakaan...

Tänään tiistaina avustajakoirakoululta tuli porukkaa hakemaan labukkapentuja. Näytin heille Humpan kanssa PK-jälkeä ja esineruutua. Humpan ekat treenit tälle keväälle ;O) hyvin meni. Sen jälkeen pakattiin 5 labukkaa autoon ja niiden matka alkoi kohti Kemiötä. Vähän jo mua rinnasta kipristeli.

Kotona siis vielä kuitenkin 9 pentua. Mikä on siis alle puolet alkuperäisestä. Ja nämäkin tullaan hakemaan seuraavan viikon sisällä. Kyllä tämä yhdeksän tuntuu todella vähältä! Siirrämme tänään äidin kanssa pennut samaan aitaukseen. Riisenit saavat hiukan sivistystä, kun järkevät labukat näyttävät mallia.

Kuvia en saa siksi nyt liitettyä, koska kotona ei toimi netti, enkä huomannut ottaa kuvia mukaani. Koitan suoriutua siitä vielä tänään illalla.

Kuulemisiin ja pitäkäähän mukavaa täällä pentublogissani ;O)

Kasvattaja

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oho, tupsahdin niin nopee tänne kiihdyksissäni etten kerinny tarkkaan lukea,
sanoikko asiakaspalvelun kukkanen, perskuta rallaa! olisit voinu tulla iloisena ja vetää kaikkien vaatimuksiesi välissä henkeä, mutta ei! käskit mut vaan pois koneelta kun sulla oli kuulema tekemistä ja kopiointia ja kahvihammastakin kolotti ja vaikka mitä vielä.
Olisit tullu jätskin kanssa ja hymyillyt, olisin heti poistunut paikaltani ja keittänyt kahvit ja oisin voinu vielä tarjoillakin sen maidon kera, edellyttäen tietty että se jätski olis ollut mulle....

Yritä nyt kuiteski saada niitä kuvia, jäljellä olevista pennuista ja siitä PUHin laukusta...

Nyt on taas mentävä asiakaspalvelun kukkaseksi!!

~ykkös-anonyymi~

ps. terveisiä PUHin puskajussille ja Pahiksen uteliaalle "ystävälle"

Anonyymi kirjoitti...

minä tässä vielä moi,

onneks mulla on pitkät piuhat, nimittäin nyt mä vasta hokasin, että tuo Kasvattaja pisti mua ihan 6-0, mutta eisen väliä...
mullon tänään hyvä päivä, kysykää vaikka Pahikselta.

iloja iltaanne toivottelee,

~anonyymi-ykkönen~

Anonyymi kirjoitti...

Heissuli veissuli...

Oi kaukopahis kaunoinen. Yritettiin tänään pariin otteeseen soitella, mutta sentraalisantra ei saanut meitä vielä tänään yhdistettyä. Kokeillaan huomenna uudestaan.

Mulla ja Nasulla takana 8h normihommia ja sitten 3½ h syvälle- silmiin-tiirailu-hommia. Just hetki sitten tultiin kotiin ja jälkisteltiin ja tottendeerattiin.

Nasu vähän ihmetteli miksi hänet koko päiväksi teljettiin sairaalosastolle, kovin korkealla olevaan asuntoon, vaikka ei mistään edes kolottanut. Sieltä oli kyllä ihan hyvä tiirailla maailman menoa ja välillä pistää pinkkiä örkkiä turpaan ja välillä ottaa tirsoja. . Työkaverit pitivät Nasua hieman roisina, kun se kannibaalin terävin hampain nakersi possunkorvaa. Pidin kyllä huolen siitä, että tasaisin välein Nasu pääsi iloisena ulos loikkelehtimaan . Jos en olisi pitänyt, olisivat työkaverini taas osoittaneet ääretöntä dominanssia minua kohtaan ja laittaneet minut takatukasta pihalle.

Nasun ja minun almanakka on koko viikon ihan jumissa. On töitä ja palavereita ja luentoja ja kokouksia ja illallisia ja lounaita jne jne.. mutta lauantaisten luentojen jälkeen, ennen lauantaista illastamista, mennään ekoihin hakutreeneihin. Kasvattajan "ruuvit löysällä / irti"- kaverit ovat luvanneet ottaa meidät mukaansa. Olemme tästä ääreist kiitollisia.

Oi tätä elämisen keveyttä, miten Puh on ikinä pystynyt taapertamaan ilman Nasua...?

Nyt nukku-maahan!

Terppaisin Nasu, Puh ja Apa (på svenska)

Anonyymi kirjoitti...

Pikkuisen kyllä pitää valittaa erikoisliikkeen palvelun tasosta myöskin. Vaikka oli maksavia asiakkaita, niin puhelimessa vain lörpöteltiin... Onneksi varastotsuppari tuli jälleen kerran tarjoamaan ensiluokkaista palvelua vaikka yrityksenjohtoa ei rahvaan palvelu kiinnostanut. Onneksi sentään sain kahvia, toisin kuin kasvattaja, enkä myöhästynyt treeneistä edes tuntiakaan ;o) Vahtikoiratreeneissä Eläimestä pääsi pari kertaa paha rääkäisy, poiketen normaalista kiekumisesta, joka tarkoittaa että taas on matka tiedossa Puhin klinikalle. Saatan kyllä ensin hieman konsultoida sen salaisen puhelinnumeron kautta että olenko vain turhan hysteerinen Eläimen omistaja vai onko todellista tarvetta laajamittaisille tutkimuksille. Mitä jätskiä muuten tällä kertaa saisi olla että palvelun taso säilyy edelleenkin ensiluokkaisena?

Tosin hieman loukkaantuneena luin myös viittauksen kasvattajan "ruuvit löysällä" -kavereista mutta oletettavasti Puh tarkoitti niitä "Hesassa asuvia". Mekun täällä Porvoossa olemme kaikki niin vixuja!

Eläimellistä keskiviikkoa toivottaa;

-Eläimen haltija-

Anonyymi kirjoitti...

No jopas minulla on nyt kavereita ja kehujia, kunnia menee mutta maine kasvaa, tosin siihen minä aina olenkin pyrkinytkin!

Voi tuota PUHin ja NASUn onnenhuumaa, ei oo tainnut vielä kertaakaan perkelöidä, kumpainenkaan...

Ja katos vaan, eläimen haltijakin tänne tulla tupsahti ja heti kertoo kättelyssä rääkkäävänsä pientä eläintä, joka oikein tuskissaan huutaa, vai oliko se kiukuissaan.
Mäkin tahtoisin jotain jätskiä, vois meinaan parantua tuo palvelun taso, enkä oo ollenkaan nirso, kuhan on vaan hyvää. Salmiakki vois olla kova sana tai uuniomena. Et sä kyllä taida ymmärtää, että mä vihjaan tässä jotain, joten Kauko-Pahis vois vääntää sen rautalangasta, ihan niiku "vain hyvälle ystävälleenkin", viikon ku vinku ni sitten toi hampaitaan kiristellen levyn, meinas tosin ostaa tarjouksesta vanhaks mennyttä halvalla, ja kehtas kertoo sen ääneen, mokomakin RoopeSetä...
Nyt meen vääntää taas yövuoroon papereita, joten huomisiin...

~anonyymi-1~

ps. Kasvattajalle terveisiä, KUVIA kehiin!

Anonyymi kirjoitti...

Ommenta kaikille..

Vai on Eläimen opastajakin löytänyt keskinäisen keskustelufoorumimme? Mielenkiintoista, on ihan kiva saada nuorta väkeä kehiin, kun me vanhat ruppanat emme varmastikaan kaikkea kansaa jutuillamme jaksa viihdyttää (oon kuullut vihjauksia..).

Voi kun te kaikki ymmärtäisitte millainen kullanarvoinen hetki on aamuhetki! Olin retaleiden kanssa ihastelemassa kalliosolassa aamutuimaan auringon nousua: oli kaunista! Koska olin normi aikataulustani hieman aikaisessa, niin ehdin moisen ihanuuden nähdä. Jaa miksi aikaisessa? Jostain syystä en nukkunut kovin hyvin, pieniä pätkiä, ajatukset pyöri mielessä, niinpä luovutin ja nousin ylös, keräsin otukset ja lähdimme Suureen Metsään: liki kaksi tuntia meni ihan hujauksessa. Oli aikaa ajatella: rentouttavaa.

Nyt mielesä pienet päikkärit, koska työmaalle pitää ehtiä vasta puoli yhdeksitoista.

Puhille: juu soittelimme ristiin, mutta jospa tänään lykästäisi, pahikselle voipi soittaa mihin aikaan vaan, myöhäänkin. Eiköhän langattomat linjat tänään anna mahdollisuuden salaisiin keskusteluihin, kasvattaja jo eilen kertoi että olitte yksissä tuumin lopulta keksineet mitä pahis tarkoitti askellusongelmalla: hyvä teitä, olemme samalla aaltopituudella :o)

Anonyymi-1, Sinäkin olit yrittänyt pahista tavoitella: toivottavasti et ollut vasta aamuvuorosta kotiin yövuoroon menossa, koska edellisestä puhelustamme oli kaksi tuntia ja silloin olit _tekemässä lähtöä_ kotiin... söin muuten eilen sen Kesän Ekan jäätelön, nam! Saatte arvata mitä merkkiä ja laatua... Anonyymi-1: jos ilmestyn eteläiseen valtakuntaan ensi viikolla niin lupaan tuoda jäätelöä... tosin aino suklaa on pahiksen mielijäde noista laatikkosellaisista.
Vappu on jo ensi viikolla, katselin eilen naamareita kaupassa käydessäni, voisihan pitää vaikka anonyymien bileet, pistää namarit päähän ettei tutut naamat ahdistaisi.
Nyt toinen kuppi kahvia, että ajatus selkiintyy..

Iloa jokaisen mieleen ja sydämeen, olette alati ajatuksissa, kun täällä kaukana yksinäni maailman menoa mietin ;o)

t. Teidän oma kauko-pahis-anonyymi

Anonyymi kirjoitti...

Huomenta kaikki anonyymit ja muutkin kansalaiset ja blogimme lukijat.
Tänäänkin on kyvä päivä, aurinkoinen.
Olin kyllä silloin aamuvuorosta kotiutumassa ja nyt taas aamuvuoroon yövuorosta menossa, ensyön jälkeen pitäis helpottaa.
Juutuin hieman puhelimeen ja tohkeissani en löytänyt ovea ulos, joten siksi tuo illallinen kotiutuminen hivenen venähti. Nyt varmaan eläimenkin haltija ymmärtää, ettei kaikkea palveltavia aina heti hokaa...

Oliskohan Kasvattajamme tänään hyvällä tuulella, vai onko noussut sängystä varpaat sojossa koko maailmaa vastaan...

hyvää päivänjatkoa, heille jotka tulette käymään, tarjoon kyllä kaffet...

~anonyymi-ykkönen~

Anonyymi kirjoitti...

kyllon hiljaista ja himmeetä, ei kukaan käy täällä mridän blogilla kirjoittelemassa, tylsää....
alkaa meinaan väsyttää noi yöduunit päivien lisäksi.

Missä on Kasvattajamme, vois ilahduttaa ystäviään ja lukijoitaan parilla kuvalla, no vaikka omallaan, ei sen väliä, pääasia että olis katselemista.
Onneksi MVT ja yhden ystäväni PäivänSäde ilahduttivat käynnillään, saatiin berliinimunkit...

terveisin,

~ykkösenne~

Anonyymi kirjoitti...

Iltapäivää Rakas Blogimme,

Juttelin ykkös-anonyymin kanssa puhelimessa ja se oli EDELLEEN hyväntuulinen, liekö meistä muista tarttunut :o) valitteli ettei kukaan oo käynyt ja kasvattajaakaan ei oo näkynyt.. käykää nyt ihmeessä lähellä asuvat/liikkuvat piipahtamassa, ettei anonyymi-1 ihan sekoa... ykköslähettikin kuulemma oli johonkin toisenrakennuksen uumeniin työn perässä piiloutunut. Jos minä asuisin lähempänä niin kävisin joka päivä piipahtamassa, uskokaa pois!

Tänne kauas kuuluu ihan kohtuullista, päiväkahvia siemailen ja harkitsen pieniä päikkäreitä ennen jäljelle lähtöä (aamun päikkärit jäi väliin kun intouduin imuroimaan... että vói 1,5 retaleesta lähteä tuollainen määrä irtokarvaa???)

Missä viipyy Nasun kuvat? ja Puhin laukun kuva? tahtoo samanlaisen Ihaan kuvalla (se olisi nyt minulle sopiva).

Nauttikaa toistenne seurasta, mnä oikasen tuohon sohvalle ihan vain pieneksi hetkeksi....

t. teidän kauko-pahis-anonyymi

Anonyymi kirjoitti...

Olipa taas neljä nättiä kirjainta, vieläpä punaista, pakko siis kirjoittaa jotain...

Eläimen haltijalle tiedote;
minä kaipaan sinua!!!! soita!
Varmaan joku muukin sinua kaipaa, mutta minä nyt ihan kärkipäässä ykkösenä.

Nyt lähden aamuvuorosta yövuoroon ja toivon sen vuoron olevan loppu tuolla kolmen hujakoilla, joten huomenna oon varmaan taas ihan normaali itteni, äksy, häiju ja hapan.

toivottavasti nautitte näistä kahdesta päivästä iloisen minäni kanssa.

heippatirallaa...

~aito-ykkönen~