keskiviikko 23. huhtikuuta 2008

Kasvattajan kuulumisia

Heips kaikille!

Taas on viikko vierähtänyt ja pennut täyttävät pian 8vk. Osa pennuista on siis ollut omissa kodeissaan jo kohta viikon! Kotona täällä on enää 4 riiseniä ja 3 labradoria. Ompa hiljaista.

No palataampa päivissä taaksepäin. Eilen tiistaina lähti siis avustajakoirapennelit kohti Kemiötä.



Niiden lisäksi lähti yksi riiseni ja tänään toinen. Välissä olen käynyt töissä ja orjatar on hoitanut kotia. Huomenna lähtee sitten poliisikoirakokelas ja vielä loppuviikosta opaskoirapenneli. Riisenit lähtevät lauantaina ja viikonpäästä. Ja kaksi parkaa on siis edelleen kotia vailla ;O(

Tämä oli nyt tällainen lyhyt ja asiallinen viesti. Sen verran väsyttää, ettei huuli lennä...

Kasvattaja

26 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Terve Kasvattaja,
ai kiirettä pitää, niinhän meillä kaikilla, mekin käydään töissä, tuo Pahis vain tekee lyhkäsempiä päiviä kuin me muut, mutta se herääkin meistä kaikkein aikaisemmin. Ajatelkaa sei jaksa nukkua myöhempään kuin viisi. Minusta tuo on kyllä blondin logiikkaa, *ei jaksa nukkua viittä pidempään*, siis aamulla. Minä kyllä jaksan, ei tee yhtään tiukkaa ja tiedän että Kasvattajakin jaksaa ja PUH, siis me normaalit...

Meen taas jatkaa papereiden siirtämistä pinkasta toiseen, tuolle meidän verottajan kätyrille, joka itseään kirjanpitäjäksi kutsuu.

hyvää yötä blogimme lukijat, jatketaan huomenna, Kauko-Pahis heti aamulla viiden jälkeen, me muut hivenen myöhemmin ja Kasvattaja tuskin lainkaan!

~anonyymi-ykkönen~

ps. lukeekohan näitä juttuja oikeesti kukaan muu kuin me muutamat yksinkertaiset mutta iloiset Kasvattajan kaverit??

Anonyymi kirjoitti...

Iltaa tai lähes yötä kaikille.

Ollaan Nasu söpöläisen kaa tehty tänään tosi pitkä ja tiivis päivä tuolla duunissa. 11 tuntia omassa pikku yksiössä on Nasun mielestä kyllä jo eläinsuojeluasia. Hän myös rupesi viimeisinä tunteina ilmaisemaan tunteitaan hyvin vaativasti. Tulee muuten haukkuva hakukoira....8) Vaikkakin koko ajan on tapahtumia ja vähän väliä ulkoilua ei Nasu millään viitsisi koko päivää katsella eläinteharia. No nyt Nasu viipottaa pikkupossun jalat oikosenaan pitkin kämpää ja ohimennessään käy rähjäämässä ja tylyttämässä yli kaksimetristä ikea pehmolelukäärmettä. Aikamoinen blyyttonin kesyttäjä on muuten tuo pikkulikka. HUOM HUOM..Ekat kyyn puremat on sitten jo tullut klinikalle. Punkkeja ollut jo pari viikkoa! Hyvää kesää vaan kaikille!

Eläimenomistajalle tiedoksi, että voipi huomenna hyvinkin soittaa, niin kerron tarkemmin mikä jäätelö maistuisi.

Kaukopahikselle tiedoksi, että tänään meno ollut siinä määrin haipakkaa ettei ole salainen puh linja auennut tänäänkään..8( Yritän huomenna soittaa töistä, niin sovitaan myös salainen puh tapaaminen 8)

Ykköselle tiedoksi, että kyllä me tiedetään että jokaisen pienen ajoittain happaman ykkösen sisällä sykkii sympaattinen ja mukava humanoidin sydän...Joten turha yrittää piiloutua kovan vihreän ulkokuoren alle.

Kasvattajalle tiedoksi, että oot maailman paras kasvattaja ja superi ihminen.

Kaikille tiedoksi, että nyt nää menee nukkumaan, jotta huomenna jaksetaan taas pirteänä tehdä pitkä päivä.

Kaikki on niin paljon ihanampaa Nasu kainalossa.. Ai niin paitsi nukkuminen, koska joku todella omituinen ja kiero ystävä on opettanut Nasun kiskomaan tukasta murinan kera. Voin kertoa ettei edes muuten niin hyvin nukkuva Puh pysy unten mailla kun pikku söpöliini irroittaa pärinällä päästä hiustupsuja....söpösöpööööö

NATINATI!

Anonyymi kirjoitti...

Huomenia taas kaikille Blogimme lukijoille,

Ykkös-Anonyymi liiottelee.. Kello on JO 6.47 ja vasta nyt olen tässä koneen ääressä. Totta on että olen tehnyt retaleiden kera jälleen ihanan aamukiekaisun Suuressa Metsässä, puolitoista tuntia luonnon helmassa kevättä vastaanottamassa on jotain upeata :o) edelleen suosittelen, eräs Ystäväni on luvannut alkaa edes pari kertaa viikossa tehdä kauko-pahikset ja kadota aamuviiden huitteilla ulkoilmaan kera otusten: hyvä hyvä..

Vai pilkkaa ykkös-anonyymi pahiksen työaikoja, höh.. tänäänkin menen jo vartti yli yhdeksään, pääsen vasta 14.20, tosin välissä on onneksi 1,5 tuntia hyppyä.. ehtii vaikka käymään täällä blogissa päivittämässä.. Juttelin yön tunteina muuten Ykkös-anonyymin kanssa ja oli iloinen vaikka takana jo kaksi valvottua yötä, lupasi onneksi toimittaa pikku-retaleella sen kaivatun Nännikumin Ystävän retaleen hajoittaman tilalle, täytyy vaan pyytää että Ystävä-lähetti piipahtais sen hakemassa :) Kiitos Anonyymi-ykkönen, taas lämmin ajatus sinne ja suuri Kiitos!
Puhille: olethan varmasti opettanut Nasun nukkumaan kainalossa, jokaisen harrastusotuksen, Nasujen varsinkin pitää saada nauttia oman ihmisen läheisyydetä yötä päivää, oma retale ainakin nauttii kainalossa nukkumisesta (kai, tai olen tulkinnut isompaa retaletta kainalossa halatessa sen murinan tyytyväiseksi urinaksi... luulen että se on sitä)
Kasvattaja alkaa nyt vaan suunnittelemaan kaikkea kivaa puuhaa, kun kohta kun pennut on maailmalla, niin sulle jää valtavasti tyhjää aikaa :)
Iloista torstaita kaikille :o)

t. kauko-pahis-anonyymi, joka alkaa nyt aamukaffelle..

ps. Puh: juu pirraa kun kerkeet salaiseen keskusteluun :) luurin päässä oon siis 14.25 eteenpäin.. Työniloa ja Nasulle rapsutukset

Anonyymi kirjoitti...

No hei vielä...

Anonyymi-1: kun sieltä peiton alta kömmit tähän päivään, niin muista otta nännikumit töihin mukaan, Ystävä lupasi tulla piipahtamaan joko tänään tai huomenna, riipuen miten kiireisen aikataulut sopii (kun sitä Söpöä Retaletta pitää käydä kentällä viihdyttämässä), ja jos laittaisit mukaan myös Gran-Menü pusseja sille öööö vaiks viisi, niin pääsen pikkuRetaletta ruohotupsujen sekaan kiusaamaan ;o) ja lupaan että isompikin Retale pääsee herkuttelemaan.

Että silleeeeeeen...

halauksia kaikille, ootte mielessä..

t. kauko-pahis-anonyymi kahden kahvikupillisen jälkeen :o)

Anonyymi kirjoitti...

Huomenta kaikki lukijamme,

nyt vaikuttaa jo tosi imelälle tämä blogi, kaikki vain kehuu kaikkea, oikein suupielistä valuu sokeriliemi. Jopa minäkin meinasin sanoo Kasvattajasta jotain nättiä, taisin siitä yöllä mainitakin Pahikselle, mutta hyvin nukutun puolikkaan yön jälkeen olen palannut ruotuuni, enkä sano mitään. Hyvä tuuleni on häipynyt, siispä olin pari päivää koomassa kun olin vaan kaikkeen tyytyväinen ja nyt hereillä ja normaali.

Ei muuten soittanut Eläimen omistaja!

mukiinmenevää työpäivää toivottelee normalisoitunut,

~ykkös-anonyymi~

Anonyymi kirjoitti...

Älkää huoliko - kyllä tätä blogia lukee muutkin kuiten te yksinkertaiset mutta iloiset kasvattajan ystävät.

Eräs vonnabii-anonyymi on täysin koukuttunut näihin hämäriin ja tajuntaalaajentaviin mielenpurkauksiin käsittämättä juurikaan mistä puhutaan.

t: kauko-pahis-anonyymin salainen fanittaja a.k.a vonnapii-anonyymi

Anonyymi kirjoitti...

God dag,
En soittanut Ykköselle kun mulla oli särki päässä ja se vaati kunnon päikkärit ja buranan lähteäkseen pois jonka vuoksi en myöskään käynyt lukemassa tätä ylenpalttista blogia. Silti on hienoa että kaipasit mua ja sen vuoksi ajattelinkin tulla tänään käymään.

Mun mielestä me voitais tehdä aamu-unisten vastaisku tuolle Pahiksen aamuintoilulle. Ei ole normaalia että ihminen herää yöllä (yö loppuu vasta klo 06.00) ja on vielä iloinen ja pystyy jopa kommunikoimaan muutenkin kuin tuhahtelemalla tai murisemalla välittömästi noustuaan.

Puh, mä soittelen iltapäivästä kunhan saan tappelut tapeltua Saksalaisten konsulttien kanssa. Ykkösestä tulis muuten jumalattoman hyvä Saksalainen konsultti :o)

Terveizin,

Eläimen HyväHaltija

Anonyymi kirjoitti...

No hei taas Rakkaat Blogimme lukijat,

Yksi melkein tunnin mittainen pätkä töitä tänään takana, nyt onneksi liki puolentoista tunnin paussi, ja sit vielä melkein kolme täyttä tuntia kunnes pääsen jälleen kotiin rakkaiden retaleideni luokse. Ne sentään osaavat allekirjoittanutta arvostaa ja pyyteettömästi minusta tykkäävät (kai?, mitä nyt vähän väliä haluavat palan leivästäni, hihan takistani, kaksi tyynyäni jne jne..)

Näin kahvikupposen ääressä, tätä blogiamme lukien, pehmeässä tuolissa istuskellen työstäänkin voi nauttia!

oooooooh... Ihana vonnapii-anonyymi, kun noin kauniisti kirjoitit niin luulen että minäkin Pahiksena fanitan sua :o)

Meidän anonyymi-ykkönen vaan uhkailee olevansa taas kiukkuinen, mutta toisaalta jos näin on päässyt käymään, niin se ei ole vaarallista, koska Anonyymi-1 on varsin hellyyttävä kiukkuisena (juotuaan esim huonon kerroksen kahvia/viiniä ;o) ) silloin on vaikeaa olla hymyilemättä..

Olen yrittänyt epäileville sanoa tämän Blogimme suosiosta, että voi kun olisi laskuri, josta näkisi kuinka moni tänne eksyy ja vielä useamman kerran päivässä, on nämä jutut sen verran mukaansa tempaavia, että jos tänne piipahtaa niin tulee taatusti toistekin (ainakin eräälle Ystävälle on käynyt näin, vaikka muuta ajoittain väittääkin). Sitä en tiedä mitä tämä tekee Ihanan Kasvattajamme kasvatustyölle, aiheuttaako se hallaa vai hyvää, no se jää nähtäväksi, olemme ainakin yrittäneet vilpittömästi auttaa..

Nyt on pakko välissä ottaa parit kopiot, käydä täyttämässä kahvikuppi ja tutkimassa via-michaelin kautta että mistä on nopein reitti määränpäähän B, jotta tiedän mistä yösijaa perjantaina alan ruinaamaan..

halauksia kaikille, eritoten tietty vonnapii-anonyymille, kauniit sanasi saivat minut hymyilemään ja sydämeni laulamaan :)

t. Teidän kaikkien Se Pahis-kauko-Anonyymi

Anonyymi kirjoitti...

Hei Taas,

Pääsi livahtamaan ohi silmien tuo EläimenHaltijan kirjoitus, Ihan hassua että olet antanut olla Särjen Päässäsi, lienee joku uusi nuorisomuoti? Minä olisin moisen vonkaleen nakannut naapurin kissalle, niin silloin kattikin olisi lakannut vaanimasta pieniä retaleitani aamutuimaan.
Ei ole EläimenHaltijasta kuulunut tähänkään suuntaan mitään, uskoisit nyt että me anonyymit herkästi alamme ikävöimään ystäviämme.

Minulla heräsi uteliaisuus tuota saksalaista konsulttijuttua kohtaan, mikä meidän Anonyymi-ykkösestä tekisi loistavan saksalaisen konsultin? Olisko minussa ainesta sellaiseen vakanssiin?
Ja älä edes suunnittele mitään aamujeni terrorisointia, tiettävästi edes atkasiantuntija ei pysty kännyni söpöä herätyslaulua sulkemaan, voin joskus pääkallopaikalla tavatessamme soittaa sen ihanan herätyslauluni sinullekin :o) voit vain kuvitella mikä biisi se on jos muistelet normaalia soittoääntäni (siis puhelimeni).

Hupsista niin tässä tunti vierähti :) taidan käydä palkallisella kävelyllä auringon paisteessa tutkailemassa tapahtumia, meillä työmaan pihassa huomaa joka vuosi että kevät tulee: kukkien ympärillä kiehnää jos jonkinlaista pörrääjää ;o)

t. teidän kauko-Pahis-Anonyymi

Anonyymi kirjoitti...

Tässä~anonyymi-ykkönen terve,

olen tehnyt PÄIVÄN HYVÄN TYÖN tai oikeastaan viikon, jopa vuoden tai loppuelämän.
Annoin ystävävälleni kympin ja lähetin hänet hakemaan vaimolleen liilan ruusunipun, jonka eilen kaupassa näin, sitten annoin ekalle asiakkaallemme pussin kissanruokaa (tosin vain pienen), mutta ilmatteeks.
Mietin tossa äsken noiden tekemisieni jälkeen, että oonkohan oikeesti vinksahtanu, vai avaruudestako mua välillä!! ja tilapäisesti ohjaillaan...
Ehkä tämä juontaa siitä kun PUHin ystävä (joka humanoidiksi mua haukkuu) lähetti jutun itsestää, ITSESTÄÄN, joka oli kirjoitettu paikalliseen aviisiin, koirienpäivän kunniaksi. Sen mailin teksiin hän oli laittanut paikkansa pitävän jutun;

**Jos olit tänäkin aamuna koirasi mielestä maailman mukavin ihminen, älä suotta kysele kenenkään muun mielipidettä**.

eikö ollukin hyvin sanottu, ainakin mieheni mielestä ja juuri tuo herkisti minut pieneks hetkeks!

Mietiskelen tässä, että tunnenkohan minä tuon vonnapiin...

nyt taas tunnen elämäni normalisoituvan, eli päälleni laskeutuu sellainen pahuuden verkko, siis sellainen että tukka nousee pystyyn eli mua ei hetkeen kannata ees lähestyä.

näkymiin ja parempiin hetkiin...

Anonyymi kirjoitti...

Huhuu...

Höpsistä,ei mikään pahuuden verkko pääse sinua yllättään, suhtaudut vain jokaiseen vastaantulijaan ja asiakkaaseen iloisesti ja myönteisesti, jokaisessa kun on loppujen lopuksi kaikkea hyvää ja mukavaa :o) voin kyllä pitää sinulle syväluotaavan luennon aiheesta seuraavan kerran kun viinittelemme... Ykköslähetti houkutteli minua piipahtamaan huomenissa, palaan asiaan kun olen jutellut erään tärkeän ihmisen kanssa asiasta.. Menen muuten huomenissa katsastamaan sen, joka humanoidiksi anonyymi-ykköstä kutsuu, retaleenpennut, mukavaa!
Eli taas kaikkea kivaa viikonlopuksi tiedossa: lyhyesti sanottuna kotimaanmatkailua aika laajalla akselilla, laskeskelin että reilu tuhat kilomeeeetriä tullee roska-auton mittariin (itse olen autostani ylpeä, mutta viimeksi tänä aamuna eräs sitä jälleen kritisoi, mutta ehkä hän vain oikeasti ihailee autoani eikä osaa sitä sanoiksi pukea :) )

Eli valtakunnassa jälleen kaikki hyvin, vajaa tunti työpäivää jäljellä, sitten retaleen kanssa ihmettelemään niitä ruohotupsuja.

Nauttikaa päivästänne ja toistenne seurasta, ootte edelleen ihania (vaikka anonyymi-1 väittää tätä liian sokeriseksi ketjuksi)

t. pahis-kauko-anonyymi

Anonyymi kirjoitti...

Tuli metrinmittainen tauko, joten kerron teille miksi ei kannata olla raskaana:

Paksusti raskaana oleva ystäväni meiltä itäänpäin, joka lujaa olisi meiltä länteenpäin muuttamassa, saa nykyään sellaisia hormooni kohtauksia, että minuakin oikein hirvittää. Mietin monesti mimmonen hänen lapsestaan oikein kehittyy, onneks lapsella on rauhallinen isä, tietääkseni... Joka päivä, välillä monestikin päivässä tulee viestejä, että TAAS on hällä menny hermot, ja mitä ihmeellisimmistä asioista. Tänäänkin hänen hermojaan koeteltiin peräti kolmella huoltoasemalla, lampun vaihtoa autoonsa olisi mahastaan paksu ystäväni tarvinnut, muttei yhdeltäkään huoltoasemalta vaan apua löytynyt. Vaihtoi sen sitten höyrypäissään itse, lukien samalla ohjekirjaa, varmaan oli tosi vaikeeta.
Ensimmäisenä tuli mieleeni, että olis voinu soittaa blogimme Kasvattajalle, varmaan ois heti selvinnyt hommasta helpommin. Se toinen henkilö (Pahiksen "vain hyvä ystävä") meinas kans tulla mieleen, mutta muistinkin heti hänen olevan senverran rasisti mua kohtaan, ettei sitä kannata juuri mun suositella paljon auttelemaan.
Tuon lauseen luettuaan menee Pahikselta pasmat sekaisin ja joutuu lukemaan sanomiseni uudelleen, NO oonko vieläkin mukava, oonko???

pakko mennä taas, etuovi heilahti, no sekin vielä...

~a-1~

Anonyymi kirjoitti...

Pidot sen kun paranee, kun väki vähenee! Nyt noi pennelit on välillä jopa sulosiakin! Ja jää meikäläiselläkin aikaa blogiin kirjoittamiseen eikä vain sen lukemiseen. Tosin joillakin taitaa ihka pian taas mahat huutaa ruokaa.

Labukat oli pari tuntia sitten kyllä sitä mieltä, että ”Vähä oot nuija, ku laitat meidät tähän aitaukseen! Me halutaan meidän omaan – se on nii paljo parempi! Usko jo – vai pitääks huutaa vielä lujemmin!”

Eli kokeilin niiden laittamista sisälläkin yhteen riisenien kanssa. Paras varmaan kuiteski oottaa, että kasvattaja on paikalla. On se sen verran ketterämpi hyppimään tarvittaessa aitojen yli!

Kaikkee sitä tulee meikäläisenki kokeiltua – kirjoitan ekan kerran johonkin blogiin! Saa nähä, monennellako kerralla toi merkkien kirjoitus onnistuu. Jos ei onnistu niin täytyy kokeilla uudestaan tiistain silmäleikkauksen jälkeen ;o)

Nimimerkki – Jokos arvasitte, kuka?

Tintenfass kennel kirjoitti...

Heips kaikki mun blogin ylläpitäjät!

Mä näinkin äsken Nasun ja Puhin! Käytiin merenrannassa kahvilla ja leikitettiin Nasuparkaa, joka vaan aina häkissä makaa. Se oli taas matkalla eläinlääkäriin ;O(

Ensin sitä rääkätään kaiken aikaa työllä, ruokaa ei saa muuten kuin aina raatamalla ja sen lisäks koko ajan käydään lääkärissä. Omituista sanon minä. Pitäisköhän hakea se takas kotiin?

Pian on tämänkin typyn työpäivä takana ja käännetään volkkarin keula kotia kohti. Sain juuri tiedon, että tänään luokseni tulee myös suuresti arvostamiani ulkomaan eläviä vierailulle. Ja kuten aiemmin kerroinkin poliisikoira L'aturi suuntaa tänään illalla kohti uutta kotiaan.

Tiedossa siis täälläkin mielenkiintoinen ilta.

Anonyymi-1:lle tiedoksi, että sait mut kyllä hämmästymään kun MELKEIN jo jotain hyvää musta meinasit sanoa! Ihan tulin uteliaaksi. Täytynee huomenissa tulla kysymään ihan naamatusten, että mikä ihme sua vaivasi ja tarkastamaan, että olet parantunut?

Koittakaahan jaksaa, niin minäkin...

Kasvattaja

Anonyymi kirjoitti...

Hei Taas...

Mukavaa, että Kasvattajakin ehti kiireen keskellä hakemaan energiaa täältä BlogistaMME. Me tietysti paremman päivittäjän ollessa kiireinen pidämme Blogiamme ajantasalla. Kotiin on työmaalta keretty, mutta ruohotupsujen ihmeelliseen maailmaan tutustuminen siirtyi iltaan, tuli kaikenlaista puuhaa tähän iltapäivään.. mutta onneks illat ja yötkin alkavat olla jo kohtuu valoisia.Eli en ole alkanut laiskotteleen, pois se minusta,vaan tein vain uuden aikataulun (suunnitelma B)

Juttelin Anonyymi-1 kanssa pariinkin otteesn päivän mittaan puhelimessa, on se edelleen iloinen ja hyväntuulinen kuten melkein aina muutenkin, kunhan meitä täällä Blogissamme uhkailee :) Ja olet edelleen ihanan-sokerisen-hurmaavan-mukava (loppujen lopuksi), vaikka Ystävästäni hieman vääristellyn lausunnon annoitkin. Mun mielipidettäni et pysty muuttamaan et sinun etkä Ystäväni suhteen :o) luotan intuitiooni kuten tähänkin asti.

No nyt täytyy mennä, palaan illalla tarkistamaan tilanteen kaiken hässäkän jälkeen, jos ehdin...

t. teidän nyt--hieman-kiireinen-kauko-pahisanonyymi

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa Orjatar lunastamaan kiinnitys blogiimme,
katson juuri kauhukseni, että nyt tuli kirjaimia enemmän kuin laki sallii, saas näkee kauanko joudun arvuutteleen tuota hässäkkää.

Kasvattajamme kertoi juuri moottoritietä kotiin ajaessa, että hänelle annettiin eilen YKSI tehtävä hoidettavaksi, ja arvatkaa mitä, oli unohtanut koko jutun. Nyt jäi siis jokun koira saamatta jotain maukasta ja tärkeää.

taas pitää mennä....

~anonyymi-yksi~

ps.
- josko toisella yrittämällä...

Anonyymi kirjoitti...

Minustako Saksalainen konsultti??,
ja tota sei taatusti sanonu hyvällä, sillon nyt varmaan joku pirun juttu takataskussa. Oon kai hiillostanu liikaa, mutten kuitenkaan tarpeeksi, ku mitään ei vain tapahdu, niin on saamaton tämä meidän Eläimen Hyvä?!?Haltija.

Nyt Anonyymi-Ykkönen vaikenee, lähtee kotiinsa ja menee kai ajoissa nukkunaan, Koirainsa viereen.

Anonyymi kirjoitti...

Kauko-Pahikselle tiedote,

"VAIN hyvä ystäväsi" kävi, otti nännikuminsa, pikku-retaleen grandit, ja mennessään ilmoitti olevansa sitä mieltä, että tarviisin korvilleni, MINÄ!! joka oon kaikkien teidän mielestä niin sydämellinen ja mukava, kaikesta on täällä vieläpä mustaa valkoisella. Tosin Pahis "VAIN hyvä ystäväsi" taitaa olla oikeassa. Paksumahainen ystävänikin on hiljaa, siis ei ole vielä tänään käynyt lukemassa blogiamme, sekin varmaan antaa mua korville, ootan kauhulla...

HÖH, oon niin pettyny, en tosin tiedä vielä keneen, joten meen miettimään koirieni luokse onko humanoidilla kavereita.

juuri nyt itsensä kotiuttava,

~anonyymi-ykkönen~

Anonyymi kirjoitti...

Puh ja Nasu ilmoittautuu työmaalta!

Hommat hoidettu! Hyvä päivä oli. Aamulla käytiin Nausn kaa valitsemassa uuteen kotiimme keittiötä, sit käytiin leikkimässä Puhin kummilapsen kaa pihalla ja sit haettiin Kasvattaja töistä ja vietiin se ensin katselemaan meidän uudelle kodille ja sit siihen lähikahvilaan sumpille ja pullalle. Ilta leikitty eläinlääkäriä.

Eläintänsä rääkkäävälle tyypille muistuttaisin, että kun venutat sitä sun eläintäs, niin älä ihan heti venuta täysillä...ettei sitten jää kenellekkään paska maku..Soita sit onnistuiko eläinkoe vai ei... muuten vietän asian puitteissa unettomia öitä.. Ai niin ja konsultaatiopuheluut kuittautuu mukavasti esim daimflurryllä lauantaisten hakutreenien jälkeen.. No ei...ilolla autan ilman jäätelöäkin, toki jäätelö aina maistuu...8)

Orjattarelle tervetulijaismaljat! Kävit tänään mielessä kun mun piti sydäntä kuunnella "tekareilla" enkä löytänyt niitä mistään..8)


Nasu muuten ilmoittaa mut viimeistään nyt johonkin eläisuojelutyypeille koska tänään se sai vähän tukkapöllyä kun se yksiössään harjoitteli lähes täydellistä, erittäin vaativaa ilmaisuaan...Josko ne ruuvitlöysällä hakukaverit voisi sitten korjata sen minkä olen ehtinyt jo tässä viikossa pilaamaan....Että näin meillä.

Kaukopahikselle tiedoksi että Nasu nukkuu kiepillä tyynyllä mun pään vieressä ja heti kun sen silmät edes vähän raottuu se tarraa mun tukkaan ihan possuna. Voisitko pliis mun puolesta tukistaa sitä mun nössöä ystävää kun meet sinne käymään...ihan vaan kostoks siitä että on moisen tempun hauvalleni opettanut.. Voit tukistaa aika kovaakin.

No nyt täytyy lähteä kotia että voi sitten kohta taas tulla tänne takaisin hommimaan aamulla klo 7.30


Terkuin puhnasu

Anonyymi kirjoitti...

Hei kaikille.

Nyt Puhien salainen linja on käynyt kuumana. Ette arvaakaan, meidän yhteys ei ole mikä tahansa peruslinja vaan multimedialaajakaista. Tuli nimittäin kännykkään viideon pätkää ja kaikkee. Aivan varta vasten Puhille ja Nasulle valmistettu opetusvideo. Kyllä huomaa että kaukopahis on pedagogi parhaasta päästä, sillä videolla askellettiin Puh ja Nasu teemasukat jalassa kylppärin lattialla. Vähän noviisimpikin jäljestäjä ymmärsi miten ne tohvot pitää asetella. KIITÄN Kaukopahista suuresti opetuksesta. Hihityksen määrä oli suuri sekä videoa tehdessä että sitä katsellessa.

Kaukolla oli muutan hyvä idea minun hiusteni säilyttämiseksi. Ostan Vappuna sellaisen ison pinkin kiharaisen vappuperuukin ja nukun se päässä. Nasu saa repiä siitä niin että sen kierot silmät pullistuu päästä ja silti mun omat kutrit pysyy siistinä.

Opin kyllä muutaman pikkuisen yllättävänkin asian Kaukostamme... Hän sanoi, että hänen koiran oksennus maistui aivan banaanille... En halua viisastella... mutta osa koiran patogeeneista voi tarttua myös ihmiseen, joten ylenpalttisen koiran oksennuksen syönnin jättäisin vähemmälle. Jokainen kuitenkin tyylillään..8)

Mun elämäni mottohan on ollut "pääasia on että tyttö viihtyy", joten en käy ketään tuomitsemaan hieman omituisemmistakaan mieltymyksistä.
Mun elämän toinen motto "ilo on otettava irti siitä mistä se lähtee" sopii myös kivasti tähän asiayhteyteen.

Oon muuten elänyt näiden kahden moton mukaan jo pidempään ja täytyy sanoa että iloa on ollut ja tyttö on viihtynyt!

Ai niin... Ykköseltä kyselisin. Olethan ymmärtänyt vihjailustani että sellainen vaaleanpunainen natzikeppi tarttis saada... Ajattelin nyt vaan tällai vääntää rautalangasta. En uskaltanut luottaa siihen että osaat lukea rivien välistä kun tuo riviltäkin lukeminen on näyttänyt olevan ajoittaan kovin hankalaa..

Kasvattaja! Soitan sulle kohta vielä yösoiton... Nasu on seonnut.. Sen silmät katsoo, toinen hituun ja toinen v...uun. Se juoksee täällä häntä oikosenaan ja todella vaativalla haukullä käskee Apinaa luovuttamaan luunsa sille. On se himppasen pösilö, ottaen huomioon että Apinan elopaino on tasan 11,714 kertaa suurempi kuin sen oma. No ans kattoo ny kuin söpöhöpö possun käy.

Öitä kaikille muillekin höpöliineille... tää blogi on mahtis..te ootte mahtiksii...ja maailmankaikkeus on mahtis...(nyt taitaa lähteä mahtis mopo käsistä) Okke moi!

Anonyymi kirjoitti...

Attention Attention..
Puhilla on hätä! Juuri juttelimme salaisen Puh-elun PUuH-akkaista askelluksista ruohometsässä, tein ihan kotivideon PUH:lle oppaaksi, ja oikeat vaaleanpunaiset PUH-NASU sukat jalassa, nauraa hihittelin kuvatessani... kyllä harrastus ja elämä on hauskaa :) Ai niin meinasin unohtaa sen Hädän.. siis nyt jos jollain olisi kaapin perällä tarpeettomaksi tullut kiharainen-peruukki, mielellään muistuttaisi sen yhden PUHin ystävän hiustupsujuttua (joka ilkeän tempun on Nasulle siis opettanut) niin voisi se PUHille lahjoittaa.. PUH laittaisi sen aina yöksi päähänsä kuten hienostoväki ennen vanhaan yömyssyn, nyt ois vain YöPeruukki, jotta Nasu voisi sitä herätessään pureskella ja Puhin otsatöyhtö säilyisi ennallaan. Peruukin voi toimittaa kasvattajalle, hän toimittanee sen eteenpäin PUHille.

Minuakin kiinnostaa tuo Saksalainen konsulttijuttu, oisko Pahis hyvä sellaisessa (edes?=Puhilla on hätä! Juuri juttelimme salaisen Puh-elun PUuH-akkaista askelluksista ruohometsässä, tein ihan kotivideon PUH:lle oppaaksi, ja oikeat vaaleanpunaiset PUH-NASU sukat jalassa, nauraa hihittelin kuvatessani... kyllä harrastus ja elämä on hauskaa :) Ai niin meinasin unohtaa sen Hädän.. siis nyt jos jollain olisi kaapin perällä tarpeettomaksi tullut kiharainen-peruukki, mielellään muistuttaisi sen yhden PUHin ystävän hiustupsujuttua (joka ilkeän tempun on Nasulle siis opettanut) niin voisi se PUHille lahjoittaa.. PUH laittaisi sen aina yöksi päähänsä kuten hienostoväki ennen vanhaan yömyssyn, nyt ois vain YöPeruukki, niin Puhin oma otsakihara säästyisi tuhoamisvimmaiselta Nasulta.

Minuakin kiinnostaa se saksalainen konsulttijuttu, oisko Pahiksesta sellaiseksi (edes?).

no nyt kello vierähti jo moneen, kun piti tovi höpötellä puhelimessa, joten nukkumatti kutsuu, jotta jaksaa taas aamusella pinkaista pöpelikköön.

Öitä kaikille: Anonyymi-1 ja muut: ootte ihania :o)

t. kauko-pahis-anonyymi

Anonyymi kirjoitti...

huhuuuuu...
Olinpa näppärä, tuli osa kopioitua kahdesti.... hih...

Anonyymi kirjoitti...

Hellurei ja hellät tunteet!

On se työn teko mukavaa. Ensin vääntää vuoden töitä niska märkänä, siis ei vain ponnarin takia vaan oikeasti töitä tehden, maksaen hirveetä veroa. Sit se s**tanan karhu haluaa vielä 1,2k escoa lisää! Kostoksi yhteiskunnalle taidan jäädä pois nyky töistä, lopettaa autolla ajamisen, röökaamisen sekä oluen juonnin. Teen yhdeksän lasta ja alan maanviljelijäksi! Se parhaiten nauraa joka viimeksi nauraa. Mulle svidduilla!

Ykköselle; Enpä tänäänkään ehtinyt piipahtaa koska jouduin olemaan töissä melkein kuuteen asti. Viikonloppuna mun on pakko saada kiirehtimäsi asia valmiiksi koska mun tietokone menee "jyrän alle" maanantaina. Huomenna kipaisen kaupasta hakemassa muutaman törpön "inspiraatiota" ja alan värkkäämään juttua. Ihastellaan sit sunnuntai-iltana inspiraationi tuotosta.

Kaukis; Mulla menee aika usein särki päähän, johtuen mun olkapäiden (isoilla pojilla hartiat) jumittamisesta. Ei pääse veri kiertämään hermokeskukseen, sen tosin olette kaikki huomanneet. Merkkaappa myös kalenteriin 25.5. Silloin on Hyvinkäällä mielenkiitoinen varjeluskoirakoe osallistujien puolesta. Kandee lähteä katsomaan.

Puh; kiitos kaunis taas konsultaatiosta. Mä yritän aina pitää treenityynyn puhtaana kaikesta ettei Eläimelle jäisi paskaa makua treenistä. Ruohoa hampaan rakoon tms. Tänään kävimme kiusaamassa Eläintä ja valitettavasti sieltä vinkaisu taas pääsi. On se niin mystinen enkä kiistä etteikö vika saata olla psyykkisellä puolella mutta rauhan saamiseksi omaan mieleeni, tulemme ensi viikolla vierailulle. Toivottavasti voimme tästä keskustella vielä lisää lauantaina jäätelöiden äärellä.

Herran jumala, kello on taas huominen. Nyt mä alan veikkaileen tuo pyörätuolikaverin eteen kirjoitettavaa tekstiä joten ei muuta kuin Hjyvät Yöt kaikille.

Eläimen HyväHaltija

Anonyymi kirjoitti...

Huomenta Rakas Blogimme ja sen tuhannet ja taas tuhannet lukijat ja Kasvattaja :o)

Niin siinä iltatuumaan kävi, jotta hassu virhe pääsi Pahikselle taas sattumaan, tuli siis vahingossa kopioitua osa tekstistä ja mä kun luulin että kadotin osan... no sitä sattuu ja tapahtuu varsinkin Pahikselle, ei käy kieltäminen.
Tänään autoliini kurvaa kohti etelää, ja kun huomenissa palaan kotinurkkiin yöksi, niin tiedän kuinka ihana on palata siistiinkämppään, niinpä pirtsakkana olen jo siivonnut alaosaston asunnostani :) ja siis kello on nyt 6.34 (takana toki reilu tunnin piipahdus Suuressa Metsässä, lähdimme tänään retaleiden kanssa jo varttia vaille viisi, jotenkin vain lenkkijalkaa kutitti, joten niinhän se oli tehtävä! Ja taas auringonnousun ehdimme just ja just nähdä. Emme olleet ensimmäiset ahkerat, koska kaukaa kuului tasaista ammuntaa, joko jossain oli perheriita tai armeijalla aamuharjoitukset tai sitten luvaton metsästyskausi on lähtenyt käyntiin.)
Eilinen päivä (lue ilta) meinasi tuoda ensin kyyneleet Pahiksen silmiin, koska kukaan ei halunnut puhua kanssani puhelimessa (ja olin jo vakuuttunut että KUKAAN ei tykkää Pahiksesta), soitin ainakin kahdelle, ja vasta kolmas vastasi! Ei siis vastannut Rakas Ystäväni eikä Ykkös-Anonyymi (näistä sentään ensimmäinen soitti takas ja kahdesti, Ykkönen lienee asentanut luuriinsa Pahis-varoittimen...) mutta onneksi Ykköslähetti vastasi heti ja sain purkaa hänelle onnelista mieltäni: Pahiksen pieni Retaleen alku on NNNNNNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNN taitava!

No nyt täytyy kiitää yläosastoon imurin kera :o)

Halauksia kaikille, elämä tuntuu varsinkin näin aamuisin ihanalta :)

t. Tänään-hieman-ahkerampi-Kauko-Pahis-Anonyymi

Anonyymi kirjoitti...

OI!

Tulin "työhuoneestani" käymään yhteisissä tiloissa ja joku IHANA ihminen oli tuonut pöydälle DONIMOITA, tosin ihan tavallisia mutta kuitenkin Donimoita. Heti tuli tunne että olen lähempänä teitä ja ehkä kuitenkin joku välittää. Kiitos Donimoiden tuojalle. Nyt jaksaa taas seuraavaan taukoon.

t. Pahis-Kaukanen-Anonyymi

Anonyymi kirjoitti...

Moi, kaikki blogailijat!

Mitäs sitte pitäis tehdä, ku ei oo muuta tekemistä ku blogin lukemista? Taitaapi tulla orjattarelle irtisanominen koht puoleen… Olkkarin vois tietyst muutenki siivota, ku vain poistaa sanomalehdet labukka-aitauksesta. Sitä varte kai toi kasvattaja oli tuonu imurinkin olkkariin…

Viimeinen labukka, joka sekin lähtee illalla uuteen kotiinsa, on tosin mun seurana olkkarissa, ettei se tuntis oloaan kauhean yksinäiseks.

Voi hitsi, kasvattaja soitti just, ett se tulee tarkastamaan puolen tunnin sisällä, oonks mä saanu mitään aikaan! Eli nyt tuli kiire!

Orjatar, ainakin vielä toistaiseksi