perjantai 5. joulukuuta 2008

Seuraava Tintenfass-riisenipentue tammikuussa 2009!

No niin, pentublogi on siis jälleen avattu!

Tänään saimme varmistuksen siitä, että Nicky on tiine! En uskaltanut aloittaa blogin kirjoittamista ennen kuin tiesin, että pentuja on tulossa. Ajattelin, että ennen aikainen kirjoittelu voisi tuoda huonoa onnea ;O)
Nicky (TF Ingen Illusion) käytiin siis astuttamassa Saksassa 10. ja 11. marraskuuta. Uroksena käytettiin Nelsonia (Newcomer Nelson von der Klinger) om. Anja Heimburg.

Kiireellisen aikataulun ja oman polveni huonon kunnon (eturistiside poikki) vuoksi päädyimme matkustamaan lentäen. Matkassa oli Nickyn lisäksi sen omistaja Kotilaisen Jyrki joka toimi lähinnä autokuskina ja kennelpoikana ;D

Lensimme Dusseldorfiin mistä ystäväni Antti-Heikki tuli meidät hakemaan. Ajoimme sieltä Kölniin. Aamukahvien jälkeen Jyrki, minä ja navigaattori suuntasimme Antti-Heikin ja Claudian autolla kohti vanhaa Itä-Saksaa ja Wipperdorfia. Matkaa oli noin 350km. Saavuttuamme perille astutimme ensimmäisen kerran ja se sujui heti hienosti. Olimme siis ainakin oikeaan aikaan paikalla.
Astutus toistettiin seuraavana päivänä uudelleen ja sekin sujui erinomaisesti. Koska kaikki oli sujunut niin mutkattomasti tein päätöksen, että lähdemme takaisin kohti Kölniä ja seuraavana päivänä aamulennolla kotiin. Astutusreissuun meni siis aikaa reilut 2 vuorokautta ja tulos näkyi ultrassa tänään. Nickyn ultrasi Mevetissä the ULTRA GURU Paavo Karihaara. Pentuja näkyi useita ja niiden sydämet löivät normaalisti ;O) Matkaan saatiin pari tulostettua kuvaa pennuista.

Yksi tavoite on jo saavutettu! Nyt ei muuta kuin odotusta!

No niin blogiterroristit, sana on vapaa!

Anu

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea vaan kovasti kasvattajalle ja perhe Kotilaiselle tulevista pennuista :) Toivotaan et kaikki menee pikku Nickyllä hyvin!

Jostain kumman syystä meidän perheessä ei pentu kuume vaivaa. Kasvattaja kun teki katalan tempun viime keväänä ja raahasi sen vimpan myymättä jääneen kakaran leirille, joten kaksi pentua reilun vuoden välein riittä joksikin aikaa ;)

Terkuin Team B&B

Anonyymi kirjoitti...

On täällä ravattu
mutta nyt son avattu
siis blogi meitä kaikkia varten!

Kirjotellessa oottelemma kasvattajan paranemista (takajalastaan), Nickyn paisumista ja Kotilaisen perheen hermoilua,
sillä sitähän se teettää, pentujen oottelu...
Mukavaa itsenäisyyspäivän iltaa meille kaikille blogilisteille.

Anonyymi kirjoitti...

No huh vihdoin!!!! johan sitä on Kasvattajan retalettta jo patisteltukin, kun kehtasi avata blogini mutta ei kirjoittanut tänne mitään! Nyt viimein oikeus voittanut ja pääsemme joka ihana päivä lukemaan kannustavia viestejä.

Täällä kaukana alkoi aamu loistavasti, eilen oli pikkujoulujuhlat, mutta koska olen luonteeltani harkitsevainen, niin pyyhälsin sinne automobiililla ja siksi oli aamukin oikein mukava (arvelisin ettei kaikilla ollut yhtä mukavaa??)

Toivon pienelle ja söpölle Nickylle onnellista odotusaikaa, ja Kasvattajalle pitkää pinnaa, sekä pennun odottajille: hyvää kannattaa odottaa: ostakaa aina pentu vastuun tuntoiselta kasvattajalta (kuten Meidän Kasvattaja) varokaa ns. "huoltoasema-pentuja".

Kasvattajan koivelle paranemisia, koskas ,meillä on se eka fysioterapeuttiaika ;o) (oli meinaan aikas komea se fysioterapeuttisetä...)

Kaikille iloa ja halauksia
t. kaukopahisanonyyminne

ps. kirjaimet taas kerrasta oikein...