perjantai 25. huhtikuuta 2008

Ylpeän kasvattajan hymyä!

Heips kaikille!

Tänään on hyvä päivä! Humpan pentujen iskä Esa voitti tänään huumekoirien SM-kilpailut! Onnea vaan ohjaajallekin ;O)

Terveisin: Kasvattaja, Humppa ja jälkikasvu!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Hyvä! Onnea täältäkin kaukaa.

Ehdinpäs ekana.. nyt vaan ei ehdi turista enempää. Katsellaan taas joskus.

t. Pahis-kauko-anonyymi

Anonyymi kirjoitti...

Hei ja Super onnittelut Nasun iskälle.

On se Nasun iskä niin urhea ja komea! Eikä taida olla ihan huono se herra siinä narun toisessakaan päässä!

Nasu on isistään niin ylpeä että leuhkii siitä kavereilleen tyyliin " Mun isi onkin kaikkeist vahvin ja taitavin. Sitä paitsi jos te ette tee niinku mä sanon niin mun isi tulee ja laittaa teidän nokat solmuun ja vippaa teidät kaikki häkkiin. Mun isille teist kukaan ei mahda mitään, koska se on sellai supersankari...ettäs tiiätte"

Itse Nasulla tän illan reenit meni niukin naukin mukavasti. Eli ehkei ihan niin upeasti jos sen nyt tosi nätisiti ilmaisee.... Ensin syötiin ittemme punkeiks tottendeeraamisen lomassa ja sit "jäljesteltiin" video-ohjeistuksen mukaisesti. Tottendeerauksessa korjattiin tupelon Puhin opettamaa virhettä ja jäljestäminen enemmänkin sellaista "hauki koukussa" rimpuilua lihapullan hajussa. Nooh sano Pooh ja jatkoi reenaamistaan...

Huomenna meen aamusta luennoille. Hematologiaa oikein ulkomaan viisaiden esittämänä. Nasu ja Apina saavat viihtyä sen aikaa autossa. Illalla suuntammekin sitten Nasunkkelin ekoihin hakutreeneihin. Hyvällä tuurilla Apina pääsee ååkailee pari pistoa... Olis se sen mielestä niin kerrassaan mahtavaa.

Ja eläimelliselle sanon että jutskataan huomenna ja vähän vilkuillaan sivusilmällä ja sit tosiaan ens viikolla voin tarjota sun elukalle ensikännit ja kollaa sen tarkemmin. Daim flurry olis njam tai sit pehmis kastikkeella siinä sillan alla....

Nyt tulee niin uni. Voi kun ei ole vielä sitä peruukkia.

Terveisin Pooh ja Nasu

Anonyymi kirjoitti...

Tässä anonyymi-ykkönen pitkästä aikaa. Kasvattaja varmaan jo ihmetteli mihin oon kadonnut, kun on käynyt jo kaks kertaa kaffella ja mukanaan molempina kertoina eri pentu, näytti pienille riisenin aluille maailmaa. Saakuta että oli nättejä, siis oikeesti, rakenteellisesti hyvännäköisiä pentuja.

Oon tässä ihmetellyt suuresti, miksei ystäväni, jolle Katapultti meni, ole pentuaan käynyt näyttämässä.
HALOOOO-O ystäväni, jollon Katapultti, tänne pian ja heti!!

Tänään oli hämmästykseni suuri, kun Eläimen Haltija saapui luokseni, tuoden salmiakki suklaata ja kertoen, että oli ollut jo puoli yhdeksän Talissa treenaamassa koiraansa. Tuota ei uskoisi erkkikään. Haltija ei varmaan koko elämänsä aikana oo heränny niin aikaisin, siis ajanu Taliin ja eikä myöhästynyt omien sanojensa mukaan kuin 10 minsaa.

Iloisen omistajakin kävi lukemassa blogia koneeltani, MINUN koneelta, MINUN ajalla, ei tosin ajanut röyhkeästi mua pois tuoliltani niin kuin Kasvattajamme normaalisti tekee.

Aurinkoinen päivä, ja Kauko-Pahis "vain hyvän ystävänsä" kanssa treenailemassa seminaarin merkeissä tai missä lie onkaan... Aurinkoinen viikonloppukin tulossa ja joku sanoi että tällaista koko ensiviikon, joten kyllä meidän koiraihmisten nyt kelpaa ulkoilla ja treenailla.

joten mars, mars lenkille tai treenaa ja minne vain...

ps.
Mahastaan paksu oli käynyt blogillamme ja totes että *menit sitten ja kirjoitit* mutta puhuu mulle vielä. Tiesin sen, koska hällä on niin kieroutunut huumorintaju että minuakin ymmärtää hormooneistaan huolimatta.

ei taaskaan ekalla.... saamari!

Anonyymi kirjoitti...

Hei Rakkaat Blogimme lukijat:)

Terveisiä melkoisen etelästä :o) Aurinko paistoi kuin Kanarialla konsanaan ja käsivarret ovat nyt sit silleen kivasti punaiset (naamasta puhumattakaan). Suuri Ystäväni oli myös koiransa kera suorittamassa erilaisia tasapainoharjoitteita, hyvin menee mutta menkööt.

Nyt yöunille, aamusta kun pitää taas alkaa ahkeroimaan. Hyvää ötyä kaikille jalkojen lukumäärästä riippumatta.

t. kauko-pahis-anonyymi

ps. Isot kiitokset Ykkös-anonyymille nännikumeista ja Mênüistä, sekä pussissa oli myös pikkupussi, jonka huomasin vasta tänään (en eilen katsonut sinne olleskaan...) ja siellä oli nameja ... ihanaa.. saan huomenna matkaeväitä..

Anonyymi kirjoitti...

Yo,

Toden tottakin, olen ollut tänään noin klo 09.40 Helsingin Talissa jonne matka omasta pikkupesästä kestää yli puoli tuntia! Tarkoittaa siis sitä että olen lähtenyt liienteeseen jo hieman ennen klo kahdeksaa koska hain vielä aamukahvit matkalla!

Päivä on ollut mukava. Aammusta heti sain kiusata susikoiraa ja sen jälkeen meidän omaa narttua jota Kaukiksen "vain hyvä ystävä" erheellisesti urokseksi luuli. Sokerina pohjalla oli vielä Symppisriisenin haukutukset. Oman Eläimeni kanssa hieman "tottendeerattiin", kuten Puh asian ilmaisi, mutta Eläin oli sitä mieltä ruokaa mulle ja heti, joten treeni ei onnistunut parhaalla mahdollisella tavalla. Noh, onneksi sentään saatiin Symppisriisenin omistajan toimesta otettua muutama hieno foto Eläimestä.

Pääkaupunkireissun jälkeen käytiin erikoistarvikeliikkeessä katselemassa kun Ykkönen oli yksin paikalla ja asiakkaita piisas kuin väkeä Koo-Veen maalilla. Samalla piti hieman lahjoa ykköstä koska olen ollut hieman saamaton...

Erikoistarvikeliikkeessä nautitun ensiluokkaisen kaffekupposen jälkeen nopea omassa pesässä piipahtaminen ja taas nokka kohti uusia treenejä. Luvassa oli metsätreenit joihin olivat tulossa Katala Kasvattaja, Hesalaiset sekä Puh. Luonnollisesti kaikki muuta paitsi meidän joukkue olivat myöhässä, me kun olemme säntillisiä. Hesalaiset kuittasivat myöhästymisensä hyvillä eväillään joita avoimesti myös muille tarjosivat mutta eipä ollut Katalalla Kasvattajalla edes Donimona matkassa... Puh joutui kuuntelemaan jotain luentoa, tai niin ainakin itse sanoi, jonka vuoksi saapui paikalle Nasu kainalossa ja vetistyneet makupalat kädessä vasta kun lähes kaikki muut koirat oli treenattu. Ensin Nasu katsoi Humppa-äidin treenin, Puhin koko ajan tapahtumia selostaen ja teki sen jälkeen saman perässä. On se vaan hauskaa katsottavaa kun vielä erehdyttävästi myyrää muistuttava otus kiipeää itseään kaksi kertaa suuremman mättään yli pinkissä liinassa häntä hurjasti heiluen :o) Lopuksi Apina kävi keräämässä symppispisteet joita Nasun jälkeen oli vielä jäänyt. Treenien jälkeen kävimme porukalla vielä syömässä jokivarressa.

Tämä oli oikeasti hieno päivä!

Huomenna pitäisi lähteä taas treenaamaan klo 08.40, onneksi huomenna tai siis oikeastaan tänään (klo on nyt 00.06) treenaillaan Porvoossa.

Ykköselle sekä kaikille muille huonosti hahmoittaville tiedoksi: Jos teksti tuntuu liian vaikealta, klikkaa rullatuolikaveria niin voit veikkailla kuulemasi perusteella.

Hyviä öitä,

Eläimen Hyvähaltija

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää sunnuntai-iltaa toivottelee tässä anonyymi-ykkönen.
Mullei oo mitää ihmeellistä sanottavaa. En oo treenaillu, en oo saanu aurinkoa, oon siivonnu vanhaa ja uutta (sisätiloissa), syöny ja nukkunu niiden välissä. No tekemistä son toikin mun mielestä.

Eläimen HyväHaltija sanoi tuossa ylempänä, että kävi lauantaina juomassa ensiluokkaista kaffea, HUOM. lukekaapa tarkkaan tuo ENSILUOKKAISTA!!!! Kauko-Pahiksen "vain" hyvä ja nykyään vielä suurikin ystävä, sekä mun yksi siniseen asuun pukeutuva ystävä, lukekaa vaikka apusilmiä käyttäen; ei teetä, ei kusta, eikä tiskivettä, vaan eriomaista kahvia!

Sain muuten mahastaan paksulta ystävältäni äsken kuvan, jossa uhkaa seipäällä noutajaansa, siis koiraansa joka syö nälkäänsä löytämäänsä myyrää. Arvatkaa miltä näyttää viimeisillään raskaana oleva raivokas ihmisnaaras, aika häijyltä hormoonihirviöltä, voin kertoa. HUH, onneksi tiedän hänen olevan kuitenkin eläin- ja lapsirakas...

Ai niin, kävin lauantaina Alkossa, mun oli tarkoitus hakea jotain sellaista mistä olin kuullut, mutten löytänyt kun en ihan tarkkaan tiennyt mitä etsin. Sitten pyörin siellä ja huomasin kuinka paljon punaviinejä onkaan tarjolla. Ajattelin Kauko-Pahikselle ostaa jonkun punkkupullon, mutta, mutta, en ymmärrä moisista juomista mitään, niinpä ostin ulkonäöltään sievän pullon. Hän on joskus maininnut että *kaikki käy*. Toivottavasti maistuu sit joskus kun nähdään ja sullon aikaa rentoutua.
Nyt tiedän mitä haen kun Eläimen HyväHaltija opasti minua oikein Alkon kataloogista, jonka otin mukaan. Tiesittekö muuten, että niitä tehdään joka vuodenajalle omansa, hienoa!

ei mulla mitään muuta tuu nyt mieleen, joten son moro.

ps. Näin tänään vilaukselta Kasvattajamme, oli taas tuttuun tapaansa takakireä ja kiireinen, eli ihan normaali itsensä.

pss. se mitään pyörässään puhunu vaikka painoin, valehtelit.

Anonyymi kirjoitti...

Heissan taas,

Ykköselle ihan vaan tiedoksi, että pistä äänet päälle siihen uuteen hienoon tietokoneeseesi. Kun sitä rullatuoli kaveria klikkaa, alkaa meteliä kuulumaan. Sieltä sit vaan blokkailet numeroita älämölön seasta.

Tänäänkin oli taas hieno päivä (alan kuulostamaan kohta yhtä "aina yhtä positiiviselta" kuin Kaukiskin). Aamulla toden tottakin olimme ajoissa kentällä, tai oikeastaan muutaman minuutin etuajassa eli ennen klo 09.00!

Enpä jaksa selittää treenejä sen tarkemmin mutta hyvin meni! Treenien jälkeen puhuttiin p**kaa vielä pari tuntia kentällä ja sen jälkeen painuttiin Kasvattajan kanssa McD:hen vetämään tehokkaat lounaat.

Iltapäivästä oli vormuloiden tiirailujen hetki. Ja koska meillä rahvailla ei näy mitkään plussa-kanavat, kutsuimme itsemme kavasttajan luokse katsomaan vormuloita. Vormuloiden ohessa tuli myös tuhottua Puh:in todella hyvät Daim-jädet jotka se oli jättänyt kasvattajan pakastimeen. Tästä ISO kiitos siitä Puhille.

Nyt yritän saada Ykköselle lupaamani jutun valmiiksi, tosin heikolla menestyksellä kun kirjoittelen vain tänne blokiin.

Nyt on pakko alkaa hommiin tai ei ole allekirjoittaneella enään pääsyä erikoistarvikeliikkeeseen ilman murhaavia katseita ja hirveää "v***uilua.

Eläimen HyväHaltija

Anonyymi kirjoitti...

HUomenta Blogimme,

Ehei.. en ole nukkunut myöhään, vaikk nyt vasta blogia päivitänkin. Aamulenkki tehty normaalisti, mutta juutuin sit tekeen oikeita töitä lnkin jälkeen..

ONNEA YKKÖSLÄHETILLE! LÄHETTI TÄYTTÄÄ TÄNÄÄN VUOSIA!!!!!!
ja sama laulaen :o)

Onneksi on vajaa viikko töiden suhteen, kaksi työpäivää sit kaksi vapaata, yksi vajaa päivä ja viikonloppu! Huh. Lupaan nukkua vappuna molempina päivinä myöhään.

Puhista ja Nasusta ei oo kuulunut mitään, ovatko eksyneet Puolen Hehtaaarin metsään/pellolle? Tahtois kuulla ruohonjuuriuutisia.

Joko Kasvattaja on päästänyt Orjattaren ansaitulle lomalle, vai onko työnkuva vain muuttunut?

Mikä EläimenHaltijalle on tullut jos lahjontaa on alkanut harrastaa? Mäkin tahdon lahjonnan kohteeksi!!!

Ykkösanonyymi ei edelleenkään vastannut puheluihini, ei kuulemma hälytä jos mä soitan... onneks ykköslähetti on sanonut että vastaa AINA kun mä soitan.

Nyt työt kutsuvat: iloista maanantaita (maanantaikin voi olla viikoin kivoin päivä, koska sekin on ainutlaatuinen)

t. kauko-pahis-anonyymi