torstai 17. huhtikuuta 2008

Ekat riisenipennut lähteneet

Kaikki 20 pentua viimeisen kerran yhdessä ulkona


Aika rientää ja Katapult "Pultti" ja Kosmos "Remu" lähtivät omiin koteihinsa tänään päivällä. Huomenna jatkuu hommat ja puolenpäivän aikaan lähtee seuraava. Sen jälkeen on Nasun aika lähteä kohti omaa koloa puolen hehtaarin metsässä ja illalla vielä lähtee Nasun veli Late ja lauantaiaamuna yksi riiseni.

Tintenfass Katapult "Pultti"

Ja koska mulla ei ole mitään tekemistä, olen järkännyt itseni luonnetestin koetoimitsijaksi lauantaiksi ja sunnuntaiksi Oulunkylään. Ettei vaan aika kävisi pitkäksi ;D

Päivä meni taas vauhdilla. Pentujen luovutuksen yhteydessä labukoita testailtiin jälleen. Ne tyypit on siten testattu, ja moneen kertaan ;O) Viikko sitten poliisit kävi ekan kerran, eilen oli opaskoirakoulun porukka japanialaisten vieraiden kanssa ja tänään poliisisedät kävi uudelleen. Nyt on poliisikoira valittu ja se on sitten nimeltään L'aturi. Toivottavasti virtaa riittää!

Navigaattori testattu! Onneksi oli tuo jälkikoira Ruuti pelastamassa eksymiseltä. Vehje oli meinaan sen verran sekava, etten olisi oikeesti löytänyt sen avulla kuin hukkaan. Ruutista on onneksi kehkeytynyt kaiken tämän kiireenkin keskellä oiva jälkikoira. Sen avulla pääsee perille sekä oikeata reittiä, että vielä nopeasti ;O) Mikä mun koulutusmetodeissa mättää, kun aina tulee samanlaisia tykkejä? Ei vaan, mukavaa se vaan on... Eli Anonyymi-1, olen löytänyt kotiin!

Jep, palsta on todellakin tarkoitus sulkea heti, kun kaikki pennut ovat löytäneet kodit. Joten terrorisoikaa Anonyymit mun pentumyyntiä mahd kauan, niin palsta pysyy! Enää kaksi riiseniurosta ja yksi labukkauros kotia vailla...

Ai niin ja onnentoivotukset jo näin etukäteen sille Kauko-pahiksen "hyvälle ystävälle". Usko vaan, kyllä tätä blogia luetaan. Mulle soitettiin alkuaikoina hälytyssoitto joka kommentin tultua blogiin! Paheksuttiin kovasti varsinkin tuon hirveän Anonyymi-ykkösen epäasiallisia kommentteja! Mua oikein säälittiin... Joten ei muuta kuin sun oikea nimi tänne blogiin ja sunnuntaina olis sitten paljon lahjoja tiedossa!

25 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No hei Kasvattaja. aiotko Oikeasti Hylätä Meidät? Mihin Me Sitten Sisäistä Paloamme puramme?

Ja Rakkaille Lukijoillemme: Anonyymi-1 on Oikeasti Ihana Ihminen, joka vain pelotellakseen Möhköfanttia esittää ajoittain hieman ei-niin-lempeää-anonyymia mitä hän oikeasti ei ole. Me kaikki jotka hänet tunnemme tiedämme onneksi totuuden :) Joten turha pelätä.. Anonyymi-1 on Kiltteyden ja Positiivisuuden perikuva.

Ihania nuo partasuut: et kai nyt vahingossa sekoittanut taas pentuja keskenään? Lähtihän riisenipennut riisenipentuina ja laporatooorionoutajat ominaan, kun emme olleet Anonyymi-1 kanssa vahtimassa?

Ja mitä tulee Ystävääni, jättäkää hänet uhkailujenne ulkopuolelle, puolustan Ystäviäni viimeiseen saakka, nih..

Nyt Hyvää yötä... kai?

t. kauko-pahis-anonyymi

ps. anonyymi-1 tää blogikin on huomannut että sulla on välillä vaikeuksia noiden kirjainten kanssa, koska jos se sulle näyttää vaan 4 kirjainta ja mulle aina 6-8... ja taas meni kerralla oikein :)

Anonyymi kirjoitti...

Positiivisuuden perikuva, kivat sulle!!
Nyt huomasin muuten semmoisen seikan noissa kirjaimissa, että saan mieleiseni kun käyn tarpeeks monta kertaa täällä eestaas, ne meinaan vaihtuu ja saan haluamani. Saamari, nuorruin rutosti! eli enää oon vaan pullava humanoidi!

Nuo labbikset tuntee kaukaa, kun ovat hännät töröllä ja nenä maassa, ihania noutajan alkuja.
Pidä sinä riiseneistä, joka epäilit mun koiraihmisyyttä, minä vaan kuitenkin tykkään noista toisista mustuaisista hivenen enemmän.

Soitan sinulle Kasvattaja kuitenkin kohta ja jätän Kauko-Pahiksen väliin, kiekukoon rauhassa "hyvän ystävänsä" kanssa,
sen joka oli tuoda mulle DIETTISUKLAATA!!!!!!!!!!!!!!!

illan iloja itse kullekin toivottelee,

~Anonyymi-Ykkönen~

Anonyymi kirjoitti...

Hei Anonyymit ystävät ja muut!

Älä sinä Anonyymi ykkönen ole pahoillasi jos turvakoodi onnistuu vasta toisella yrittämällä. Mulla koko blogiin kirjoittaminen onnistuu vasta toisella yrittämällä. Kirjoitin tänään teille työrupeaman päätteeksi pitkän pätkän tuntemuksia ja toiveita. Omasta mielestänin näppäilin kaiken oikein, mutta tarina ei vaan ilmaantunut tänne sivulle. Liekö kiero kasvattaja laittanut sivulle jonkun Puh suodattimen? Yritän uudelleen.

Olkaa huoleti ystävät, Nasu pitää huolen siitä ettei tämä blogi sulkeudu koskaan. Muistattehan että Nasu jää ikuisiksi ajoiksi puoliksi Katalan kasvattajan omistukseen, joten kaikkia pentuja kasvattaja ei saa koskaan myytyä kokonaan. Eikä hän voi täten koskaan sulkea tätä keskustelufoorumia. He he!

Oi Kauko Pahis, pelkkä ajatuskin pikku Risto Reippaasta sai mun sydämeni lämpiämään ja hellyyden kuplimaan...<3

On tämä Nalle niin kovin innoissaan Nasustaan että veikkailenpa etten saa yöllä unta lainkaan. Teen huomenna vain muutaman tunnin töitä ja lähden sitten kiitämään kohti Porvoota jo joskus 10 maissa. Olen pakannut auton täyteen kaikkia tuiki tarpeellisia VAALEANPUNAISIA välineitä; pinkit mini jälkivaljaat, pinkki 1m grippi, pinkki 2m grippi, pinkki örkkimörkki , pinkki pallo, pinkki karvapeti, pinkki panta , pinkki hihna, pinkki teddykongi, pinkit kakkapussit ja niille tietysti pinkki teline ja sokerina pohjalla pinkki flexi. Kyllä minä saan suuresti herraa kiittää siitä että mahtava erikoisliike on mahdollistanut näin hyvän varustelutason.

Nasu on niin söpöllä tavalla ihana että anonyymi ykköstä humanoidiksi kutsuva ystäväni veikkaili että Nasu kakkaakin pinkkejä, pieniä, pinkeille ruusuille tuoksuvia pökäleitä ja puuppailee pieniä vaaleanpunaisia taikahippu pilviä. Hän on varmasti täysin oikeassa! Kiitän jo etukäteen kasvattajaa siitä että hän on liittänyt Nasuun tavanomaisen pennunpaskan hajun sijaan ruusuntuoksun. Näppärää.. ilmantraikastin ja pentu samassa paketissa.

Voi voi voi en malta huomista odottaa... Ykkönen, tulen Nasuliinin kanssa kyläilemään jossain vaiheessa päivää. Kahvi ja Donimo varmasti maistuisi meille molemmille.

Kiitos ja hyvää unetonta yötä!

Anonyymi kirjoitti...

Ai niin.. Puh pahoittelee vielä amatöörimäistä "rokseissa" tarpomistaan. Huomasimme virheemme jo ennen jälkiharjoituksia, mutta kasvattajan tilukset ovat niin pirun suuret etten jaksanut lähteä vaihtaman supikasmallisia oikeaoppisia lenkkityyppisiä kenkiä jalkaan. Päätimme tehdä Nasulle laajakaistan....Jatkossa olen tarkempi, en ikinä sorru moisiin virheisiin . En nokuttele, eikuttele, sitkuttele tai mutkuttele. Sen olen ystävilleni mitä nöyrimmin luvannut...8)

Nalle Puh

Anonyymi kirjoitti...

Huomenta Puh, Nasu, Anonyymi-1 ja muut lukijamme (ai niin ja kasvattaja...),

No hyvä Puh että keksi Suuren Viisauden, jonka ansiosta kasvattaja ei pysty tätä blogiamme sulkemaan. Ja onhan se kiva, että kasvattaja saa edes joskus vieraita palstallensa, kun kaikki haluavat käydä lukemassa Nasu-kuulumisia ja tietysti otteita meidän anonyymien elämästä.

Taitaisi Nasusta ja suuresta ja rohkeasta möhköfantista tulla ystävykset kun molemmat tykkäävät kovin vaaleanpunaisesta. Olen jo otuksen kanssa vuoden päivät huvittanut ihmisiä vaaleanpunaisten kakkapussien kanssa kera sen säilytyspussakan. Ja nyt tietysti taluttelen sitä vaalenpunaisen grippiliinan kanssa tottelevaisuuskentällä :) Fleksikin löytyy mutta musta :<

Vielä Nasu-Naperon jäljestä, tai lähinnä Puhin tallaamisesta.... ethän vain halua opettaa Nasukkaa jäljestämään vain toista askelta? Siis vain vasenta tai oikeaa? Hmmm.. olen samaa mieltä mieti siis kuinka teputtelet rokseillasi noita jälkiä.. alukuharjoituksissa opetat Sen Oikean tavan mennä... katsoppa kuvia kuinka olet ruohikossa tassutellut? Jos et ymmärrä pahiksen pointtia niin selvennän mieluusti lisää, joskaan en yleisillä palstoilla, koska jotain Suuria Salaisuuksia pitää meillekin jäädä, eikö?

Minäkin haluan Nasun nähdä! Pitää kuitenkin soittaa Puhin työmatsään ja kutsua itsensä sinne kylään, joku tiistai sopisi loistavasti.. mutta menee toukokuun puolelle, kun vapun alla pahis on tiistain yötä myöten töissä, saaden toki kiitokseksi sitten keskiviikon vapaaksi :o) että pääsee juhlistamaan vappua monta päivää!
On siis Vallan Epäreilua että phis-anonyymikauko asuu ihan väärällä suunnalla :o( höh. Mutta onneksi tämä blogi tuo teidät kaikki minua lähemmäksi.

Anonyymi-1 oletko nukkunut taas onnesi ohi? Muistathan että Aamut ja aikaiset sellaiset ovat ihmisen ja koirien parasta aikaa (tänäkin aamuna viidletä oli metsässä Ihanaa!)

Nyt vielä pari kupillista kahvia ja sit pariksi tunniksi työmaalle. Meillä lienee Puhin kanssa samat työajat kun minäkin vapaudun klo 10 :)

Iloa kaikille perjantaihin, meillä edessä treeniviikonloppu, joten en uskalla luvata kuinka pääsen/ehdin tänne blogiamme päivitttämään.

Kasvattaja: Kiitos ihanasta blogistamme, edelleen niitä kuvia saisi olla enempi...

Teitä kaikki iloisesti kaivaten ja ikävöiden, olette rakkaita jokainen yksin ja kaikki yhdessä.

t. kauko-pahis-anonyymi

Ja päivän ajatus lempikirjastani "Nalle Puhin viisauksia":
"Valmis on! Siitä ei tullut sellainen kuin odotin mutta se tuli kuitenkin"

Anonyymi kirjoitti...

Huomenta kaikki,

Kauko-Pahiksen aikataulun mukaan nukun aina onneni ohitse, mutta oonkin teitä kaikkia myöhimpään aamuvuorossa, eilenkin ilta kymmeneen. Siinä meni Donimopaketti ja se Pahiksen "vain ystävän" tuoma salmiakkisuklaa, jäi vai vahingossa ostamaani TUMMAa SUKLAAta jäljelle (sei o hyvää)...
Kiitos Puh, tais tulla Kasvattajalle yllärinä, sieltä puskista puun takaa, tuo tieto, pistää varmaan haisevan vastalauseensa, mutta onneks meitä on monta ja jäljellä vielä se suihkulähde...

Meen taas aamuvuoroon, joten kahvi on odottamassa juojaansa. Kipasen vain hakee lootan Donimoja.
Äläkä mee Puh nukkumaan, muuten menee kiireeks pistäytymisesi.

päivän toivotuksin,

~anonyymi-1~

ps.
hain muuten taas helpon turvakoodin!

Anonyymi kirjoitti...

Heissan täältä työmaalta...
Työpäivästä enää vajaa puolet jäljellä :)
Aurinko paistaa ja mielikin on kovin iloinen. Pitäisiköhän minunkin käyudä ostamassa Donimoita ihan vain jotta pääsisin kanssanne samoihin fiiliksiin ;o) mutta mieli tekisi vain niitä appelsiininmakuisia-- ne ovat kuitenkin terveellisempiä kuin esim. salmiakkisuklaa (kateellisena luen ja siksi yritän kääntää asian näin päin..)

Mutta ehkä pian pääsen taas sinne teille päin ja silloin voimme herkitella oikealla salmiakkisuklaalla, voin näet taas matkalla piipahtaa Siellä Oikeassa Suklaakaupassa (nam!)

Mutta täytyy taas mennä... työt odottaa.... (kaikki 38 min...)

t. kaukopahisanonyymi

ps. Anonyymi-1 Olen jo huolissani, että noinkin Aikaisin olet ehtinyt jo koneelle????

Anonyymi kirjoitti...

Hei Kaikki ihanuudet!

Olen hoitanut hommani ja lähden nyt kohti Porvoota. Jeeeeeeeh, en meinaa housuissani pysyä....Moikka moi kohta nähdään.

Todella harmillista että kaukopahisanonyymi on niin kaukona. Joudun myöntämään ettei ihan avautunut toi oikea ja vasenjalka juttu, mutta kuulisin siitä TODELLA mielelläni enemmän. Vaihdetaan vaikka salaisia sähköpostiosoitteita tai soitellaan vallan salaisiin puhelinnumeroihin... Puhien välinen salalinja..jeeh! Vaidellaan siellä pinkki vinkkejä ja sit ohjeistat mua ja Nasua jihuu...se olisi mahtavaa!

Porvoo here I come!!!

T:
Äärimmäisen innostunut Nalle Puh!!!

Anonyymi kirjoitti...

Hei Nalle Puh, Anonyymi-1, Ykköslähetti, Kasvattaja, Nasu ja muut 4-jalkaiset ja tietty blogimme uskolliset lukijat..

Aika pitkäksi tulee jo tuo tervehdyslista kun yrittää kaikki kohteliaasti muistaa,vaikka nuori olenkin niin aina voi joku unohtua ja silläkään en tarkoita mitään pahaa...
Blogimme kuulemma jakaa mielipiteitä, osa lukijoista on huolissaan Kasvattajan asemasta meidän anonyymien keskellä, mutta älkää olko huolissanne: kasvattaja kuulemma liki pissat housussa lukee meidän juttuja ja siis iloista meinaa Se Vahinko käydä ei pelosta. Olemme kaikki anonyymit loppuviimein varsin mallikkaan muodokkaan mukavia ihmisiä, joilla on paljon yhteisiä piirteitä (pidämme samoista asioista ja ihmisistä, ainakin yleensä), Nalle Puh on taas kaikkien rakastama niikusta tiedätte.

Oikein kyynel tuli silmänurkkaan kun luin Nalle Puhin tunnelmia matkalla hakemaan Nasuaan kotiin (*laittasin tähän sellaisen huuli-väpättää-hymiön jos osaisin*)

Katselin tuossa jopa työpaikkoja, Sipoossakin olisi minulle sopivaa puuhastelua tarjolla, kirjoittaisittekohan te Ystävät mulle suosituskirjeen?

Niin saavuin jo kaupan kautta kotiin, hain pullollisen ilolientä, sellaista mansikan väristä mutta ei mehukattia. Nyt on viikonloppu kynnyksellä, ajattelin ottaa tunnin päikkärit ja sitten suunnata kohti PuolenHehtaarin metsää kera pennelin ja toisen otuksen. Jäljellekin pitäisi tänään ehtiä.

AI niin Nalle Púh... tuo jälkitaaperrusjuttu, kunhan kerkiät alkutohinoista niin laita salaiseen osoitteeseen postia tai soita salaisene numeroon, mieluusti kerron outoja ajatuksiani..
Viisaus tähän samasta kirjasta kuin aiemmin:
"Minä sain ikään kuin Ajatuksen, mutta ei ei taida olla erityisen hyvä" sekä toinen
"Sain Ajatuksen, se ehkä ei ole hyvä, mutta sen voi silti toteuttaa"

Ai että rakastan tuon nallen filosofiaa, osuu niin omiin ajatuksiin. Pitäisiköhän muuttaa nimimerkki Pulle Nahiksi?

t. kaukopahisanonyyminne, joka teitä kaikkia kovin ikävöi

Anonyymi kirjoitti...

Sinne läks Nalle Puh, Nasunsa viereen nukkumaan, vaikkei sitä kertonutkaan ääneen....
Kasvattajakin tuossa aamusella kävi kupposen kahvia hörppäämässä, oli vieläkin hyvällä tuulella, outoa! tosi outoa! nimittäin kaks päivää perätysten hyväntuulista Kasvattajaa nähtynä, on jo tosi harvinaista. Ei varmaan ole lukenut blogiaan, sillä kun hälle selviää ettei voi meidän blogiamme sulkea, niin son sitten siinä, käpy persiissä...

Nyt lähden metsästämään appelsiiniDonimoja , joten terveisiä kaikille, myös Kauko-Pahiksen "hyvälle ystävälle", jonka syntymäpäivä lähestyy, sekä Nalle Puhin ystävälle joka minua humanoidiksi haukkuu.

~anonyymi-1~

Anonyymi kirjoitti...

OI TÄTÄ ONNEN MÄÄRÄÄ!!!!

Nasun rakkaus on rajatonta ja olen jo aivan menettänyt itseni sille.

Kasvattaja pyörittelee päätään kun annan Nasun tehdä mitä se haluaa...ettei vaan tuu sille paha mieli. Nasu on tänään kiljumalla saanut tahtonsa läpi jo monesti. Se on taidokkaasti repinyt kasvattajan tapetteja ja etevästi iskenyt hampaansa kasvattajan sohvaan. On se niin taitava ja RAKAS.

Oikeesti oon menny ihan sekaisin. Töissä aamulla koko mahtava työporukkamme myötäeli ihanisti mun pentutäpinääni. Pyörittelivät kyllä vähän silmiään ja nyökkäilivät ymmärtäväisesti kun esittelin pinkkiä tavararepertuaariani. Tietäväthän ne paremmin kuin hyvin etten ole terävin kynä penaalissa, mutta että näin tylppä...8) Nasulle tulee kyllä raskas elämä, koska se joutuu joka päivä eläinlääkäriin. Onneksi kaikki siellä jo sitä valmiiksi rakastavat. Äitinsä Humppa on jo villitty sellaiseksi että se puhuu "norppaa" oink oink ja loikkii kuin kaistapää ylösalas kun se näkee jonkun vihreä takkisen ...melkein pissa tulee sille alle. Toisaalta en yhtään ihmettele koska eläintenhoitajmme tekevät samoin ja lisäksi laulavat raikuvalla äänellä "humppaveikot lavalle jo tulikin" -laulua.... Että näin meillä. Nasusta tulee varmasti samanlainen taitava böbi.

tajusin just että tarviin ehdottomasti sellaisen nahkaisen ronttirätin...mahtaako niitä saada vaaleanpunaisena...muuten jää nimittäin ostamatta!

Täpinäterppaisin Puuhkuttava Puh

Anonyymi kirjoitti...

Nonni ni, nyt on TAAS palveltu Kasvattajaa ja toimitettu asioita ihan käteen saakka, kyllä hällä kelpaa. Kasvattajan mamma auttaa ettei varmaan nukutuksi saa. Kasvattaja itse senkun pyörittelee metsänavigaattoriaan eri asentoihin ja miettii metsäisiä reittejään, jottei eksyisi kotikulmillaan... Voiko jollain muulla kasvattajalla olla noin helppoa elämää, tuskin!

Pennut oli mukavia, vaikka niitä oli kyllä mun mielestä vielä aikas monta ja liikaa, purivat penteleet lujaa. Nyt joku ajattelee, että ansaitsin puremat, mutta ootte väärässä, tosi väärässä. Yksi parrallisista pennuista oli ihan smack! ja noutajan alut kaikki noutajamaiseen tyyliin söpöjä.

Sitten näin Nalle Puhin uuden laukun! voi peijoona! millähän hillolla sen itelleen löysi, väitti lahjaksi saaneen... Siitä on pakko saada kuva Kasvattajan blogiin, kun tänne meidän köyhenpään versioon ei kuvia saada, ja sanoin sitä ei voi kuvailla kun son nähtävä ite.
Törmättiin Puhin ystävällä, kun kidutettiin hänen karvallisiaan. Sielläkin oli muuten KOIRA, hieno sellainen, tosi hieno. Oisin halunnu tuoda sen mun kotiin, mutta, mutta... töyssyjä liikaa tiellä...
Sitten siellä oli myös tosi suloinen retaleen alku, semmoinen pusululla, mukku noi retaleet ei oikein oo mua varten maailmassa.
Ja vielä ylläriksi tapasin Nasun, sekin oli tullut kylään ja tutustumaan retaleisiin, mutta ne nukahtivat heti kidutuksen jälkeen, joten Nasu ei saanut retaleista kuin hajut.
Nasu yritti kertoa talossa asuville ihmisille ruokakaapin takana, että olis nälkä, mutta ei kiharainen Puhin ystävä ymmärtänyt yskää, kehuskeli vaan uinuvia retaleitaan...

Kauko-Pahiksesta ei ole tietenkään kuulunut mitään, siellä treenailee "hyvän ystävänsä", joka muuten viidentoistaminuutin kuluttua on vuotta vanhempi, kanssa vaaleanpunaista ilolientä nautiskellen, jäljestystä ja oikea-vasen-askel tekniikkaa... vai miten se nyt meni.

Nalle Puh lupasi käydä myös täällä blogillamme tänään, kunhan kyläilyltää kerkiää, kertomassa Nasun ensimmäisistä kotiutumis hetkistä ja tekemisistä. Lureksit päällä lähti Nasu kainalossa seuraavaan kylään. Kova kyläluuta tuo meidän Nalle Puh!

Nyt menen KOIRAni kanssa pellolle jahtaamaan kaneja, son minusta kyllä vähennän hauskaa, mutta kestän sen KOIRAni takia, joka siitä nauttii täydellä sielulla...

Nännikumia on Kauko-Pahiksen "hyvä ystävä" vailla, juuri tuli sellaisen postituspyyntö, mitäköhän hommaavat iloliemensä voimalla.... hmmm! mielenkiintoista! mietinpä sitä kun KOIRAni kanssa kaneja jahtaan.

palaan kyllä taas iloksenne, terveisin,

~aito ykkös-anonyymi~

ps.
näkyy olevan tuossa alla vain neljä helppoa kirjainta, tulipa nuori olo, tuohon pian vanhenevan Pahiksen "hyvään ystävään" (sen, joka nännikumia kaipailee) verrattuna.

Anonyymi kirjoitti...

HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ!!!!!!!!!!!!!! Kauko-Pahiksen "hyvälle ystävälle" joka on nännikumia vailla ja joka ykkös-anunyymille yritti dietti suklaata salmiakin sijasta katalasti tarjoilla!!!!!!!!!!!!!!!!
Jätän väiin laulelon koska tiedän, että Kauko-Pahis taatusti huolehtii siitä puolesta hyvin mielellään ja runsain mitoin, halusit tahi et.

Missähän puhisee muuten Nalle Puh? vai ryöstivätkö ystävät Nasun ja sitä metsästelee takaisin itselleen...

Hyvää yötä hepokatit, ykkönen lähtee natinati, huomisiin...

Anonyymi kirjoitti...

Huomenta Blogimme lukijat :)

Aamuvarhaisesta on tämä kaukopahisanonyymi kuljeskellut pitkin poikin Iso Metsää mukanaan retaleita, jotka muuten nauttivat aamun hetkistä yhtä paljon kuin allekirjoittanut.

Päivänsankari on edelleen unten mailla, pitkä päivä pellolla ja paikallisten koiraharrastajien juttujen uuvuttamana unta tuntuu riittävän... pitääkö mun oikeasti laulaa???

Nännikumista... Se pitäisi lähettää kaukopahiksen pienelle retaleen alulle, ei Päivänsankarille... se vaan oli päivänsankarin retale joka mokoma meni ja järsi pikkuretaleen lelun tuhannen palasiksi... viikko takaperin sama retale tosin käyttäytyi yötkin paljon paremmin, nukkuen allekirjoittaneen vieressä, ei silloin halunnut tehdä tuhojaan, mutta nyt kun Päivän sankari on itse paikalla niin näin siinä kävi! Sama retale muuten lenkillä Päivä sankarin sitä kutsuessa juoksi joka kerta lujaa luokse siis allekirjoittaneen... hih...

Juu, palataan illalla asiaan kun on päivän puuhat puuhasteltu, pitäiskö tuo Päivän sankari käydä herättämässä?
t. Kauko-pahis-anonyymi :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei ja hellät tunteet teille kaikille!

Nasu haluaa kirjoittaa teille ihan itse...

No nyt se sitten alkoi. Olen ekaa kertaa eläinlääkärissä....En vain oikein ymmärrä mistä piikeistä ja muista kidutusvälineistä ne kaverit ovat varoitelleet...täällä eläinlääkärissä kirjoitellaan vain blogiin...ei täällä käy pikku koirille kuinkaan... Täähän on ihan jeessiä. Kaikenlaiset tädit ovat lirputelleet minulle ja nyt makaan Puhin sylissä toimistolla ja näppäilen tietokonetta.

Ollaan käyty näiden kahden päivän aikana kahdeksassa kylässä..OIKEESTI! Toi Puh on ihan karsee kyläluuska..eiku luuta..vai miten se sanonta nyt menee? No,joka tapauksessa ollaan tavattu noin biljoona ystävää ja sit 11 retaletta nähty portin takaa. Kovasti oli kivaa ja kirjavaa sakkia. Yhdeltä oli unohtunut karvat, mihin lie jääneet. Ehkä joku niistä toisista oli ottanut ne. Osa retaleista kiukkuisempia kuin mitä tiesin maailmassa olevankaan.

Pitkäpeukkuista ystävää Humanoidiksi kutsuva herra on kyllä ihan yyber kiva, koska sitä saa vetää tukasta hampailla ja lujaa. Se vaan mössöttää ja pössöttää..taita siltäkin puuttua joku ruuvi päästä. Olen muuten huomannut, että lähes jokaiselta Puhin ystävältä puuttuu jokin ruuvi. En viitsi sitä nyt Puhille kertoa, koska se vaikuttaa tällä hetkellä jostain syystä niin kovin onnelliselta.

Olen jo jälkipuuhastellut aktiivisesti ja tarkasti. Heti rupesi retaleitaan rakastava herra jälkiviisastelemaan, että pitää sellainen ihme saksankielinen keppi olla siinä jäljen alussa. Me sovittiin jo Puhin kaa, että me ei sitten muuten jäljestetä enää metriäkään (huom ikinä!) jos ei sitä natzikeppiä saa vaaleanpunaisena. Liekö erikoisliikkeessä olevan tarjolla. Jos ei oo...niin tää homma loppu justiinsa.

Sitä haluaisin teiltä kysyä, että mikä on se tarve Puheissa painella ääniä sellaisestpa pienestä laatikosta? Ja miksi koko ruoka-annosta ei voi syödä kupista kerrallaan, vaan se urposti jaetaan osiin ja annostelaan siitä laatikosta kuuluvien äänien mukaan....AIVAN Äääliööö. No pystyyhän sen ruokansa syömään niinkin , mutta mielummin söisi sen kerralla ja todella paljon nopeammin.

No, nyt toi Puh ei enää malta istua tässä konen ääressä, enkä mä yksin ylety vielä näppäimille. Puh väittää, että tarttee jotain hommia tehdä. Ei silläkään hyvin mee...tekee itsestään muka tärkeen ja tarpeellisen siirtelemällä jotain tilinpäätöspapereita täällä eläinlääkäriasemalla...ja vielä sunnuntaina. Säälittävää!

Taidan pakottaa sen kakalle tonne metsään. Se muuten liikataa tosi vkkelään kun rupeen pitämään sellaista ahdistunutta vinkunaa ja kierrän häntä pystyssä peppu pullollani ympyrää sen matolla. Toimikohan se täällä toimistonkin matolla? Jos ei pUh mua huomaa, niin kyl varmaan joku noista muista tädeistä kiikuttaa mut tonne aurinkoon. Katsotaan.

Terkuin Nasu

Anonyymi kirjoitti...

Uusi etusivu, makee pentu.

Anonyymi kirjoitti...

Hej,
täälähän mielenkiintoisia juttuja on luettavaksi, taidatte vaan kaikki toisenne tuntea.Ehkä sitten minäkin anonyymina pysytteln ja luen vain keskustelujanne sekä Anun pentupalstaa.

Anonyymi kirjoitti...

Huomenta kaikki rakkaat blogimme lukijat,

Kiitos viimeiselle anonyymille mukavasta kommentista. Miten niin tunnemme toisemme, olemme jotensakin virtuaalikin tuttuja :)

Nalle Puh: minun pienellä ja suurella retaleella on sellainen vaaleanpunainen tikku siinä jälkijutun aloituskohdan vasemmalla puolella.. se ei ole muuten myytävänä, olen sen kiitokseksi saanut eräältä koiramaiselta yhdistykseltä jolla on hieno logo..

Viikonloppu meni hulinassa, oli kiva olla monien kavereiden ja ystävien kanssa pellolla ja pellon laidalla, lauantaina siellä vierähti liki 9 tuntia, päälle muunlaiset treenilöiset kentällä ja kun kotiin pääsi oli jo 14 tuntia oltu liikenteessä, sunnuntai olikin helpompi päivä, silloin meni koko reissuun lenkkeineen vain 11 tuntia.

Eilinen päivänsankari ei muuten avannut sitä punaista pakettiaan ainakaan minun nähteni, ja väitti ettei ole ennakkoonkaan avannut, tiedä sitten mikä totta ja mikä tarua. Me sen punaisen laukun sisällön sijaan tyydyimme iltasella terveelliseen sitrusjuomaan (greippi) ja marjamehuun (rypäle), jätimme siis viljatuotteet tällä kertaa väliin.

Uni maistoi viimne yönä, niin että olen nukahtanut ihan huomaamattani enkä edes reagoinut mihinkään kiekunaan (tämä kovin harvinaista, mutta kahden päivän ulkonaolo teki unenlahjoille hyvää).

Täysi ja raskas työviikko pitkine päivineen edessä, mutta mieli on kuitenkin reipas ja iloinen. Illat aion viettää tiiviisti pellolla, jos aloittaisi oikein tosissaan omien retaleidensa jälkiharjoittelun.

Toivottavasti yhteisen tuttumme (sen joka ykkös-anonyymia humanoidiksi kutsuu) pienet retaleet myöskin löytävät pian uusiin koteihinsa, kuulin muuten että on antanut ihmeellisiä nimiä moisille penneleille... joku piste-juttukin kuulemma?

Ykkös-anonyymille ja Ykköslähetille paljon terveisiä, teitä on jo ikävä, en tosin tiedä koska nähdään mutta onneksi tämä blogi pitää meidät jonkinlaisessa yhteydessä.
Jään hartaudella ja toiveikkaana sitä nännikumia odotteleen, kun pieniretale on kovin ihmeissään että mihin se on kadonnut. Päivän Sankarin koiran (joka on Oikeasti Hyvä ja Hieno Otus) puruote on leikkiessään pikkuretaleen nännikumilla ollut hieman levoton lopputuloksesta päätellen. No ehkä tilanne on ollut jännittävä ;-)

Nasulle paljon erveisä, juon täällä juuri anonyymi-ykkösen antamasta Nasu-mukista aamukahvia, eli ootte mielessä nytkin. Iloisia jälkitreenilöitä, jos jalkaongelmajuttu mietityttää niin vaihdetaan sitten salaisilla linjoilla ajatuksia.

Iloa alkaneeseen viikkoon toivottaa teidän kaikkien
kauko-pahis-anonyymi jota muuten pluttanaksi eilen kutsuttiin :<

ps. turvakoodissa muuten nyt 9 kirjainta ja kerrasta oikein...

Anonyymi kirjoitti...

Tässä anonyymi-ykkönen taas terve.

Kasvattaja teki mulle varmaan källin, antoi oikein olantakaa tuta, kun menin kirjoittaa hänestä taas huonoon valoon, kun koko netti pimeni sunnuntaiksi, enkä viitsiny töihin lähteä kirjotteleen. Kaikki oli kuitenkin totta, hällä sukulaiset työmyyränä ja ite vain Garminiaan näpälöitsee.
Sitten tiedoksi Kauko-Pahikslle, ei uskaltanut, ei siis ollut kanttia Puhin ystävällä pistettä nimeksi laittaa, olin varma että juuri hällä olis ollut, mutta ei... ihan vaan tavallisiksi nimesi retaleensa, pettymykseni on suunnaton!
Siinä "hyvän Ystäväsi" punaisessa paketissa oli sinullekin jotain, ja siihen sinulle kuuluvaan juttuun, lainasin Puhille antamastani vaaleanpunaisesta, yhden viipaleen, johon terveiseni kirjoitin. No, ei kaikki mene aina putkeen.

Nyt pitää mennä moikkaan yhtä vaaleaa pientä Humppa-versioo, tosin hänen nimensä on iloinen. Hänen isännältään Puhille ja Kasvattajalle paljon terveisiä!!!

palataan,

~se aito ja oikea!~

Anonyymi kirjoitti...

Pikaseen kerron suuresta Kasvattajasta seuraavaa;
pyörähti ovesta sisään ja naama seittemällä rutulla, oli kuulema töissä!
Siis oikeissa töissä, orjatar kotona vahtimassa pentuja ja siivoomassa hiki hatussa. Miten voi olla mahdollista, että heti häviää iloisuus kun joutuu jotain leipänsä eteen tekemään!?!?
No kuiteskin, kun tuli naama rutussa tänne duuniin!, käski mut heti pois koneelta, sanoi printtaavansa jotai papereita, kysy onko kahvia, ei ollu ja vaikka oliskin, en olis antanu. Niinpä teki hommat, MUN duunissa, MUN koneella, MUN papereilla, MUN ajalla ja sitte läks kotio, olis vielä juonu MUN kahvitkin, eli noin rumasti käyttäytyy tämä meidän Kasvattaja... kaikille vaan tiedoks.
Ai niin, Kauko-Pahiksen "vain hyvä ystävä" oli värkänny kuulema loistavat soosit viikonloppuna Pahikselle...
Ja sitten vielä yks arvaus;
Nalle Puhin ystävä (se jolla ei ollut kanttia pistettä nimeksi laittaa), ei varmaan osaa tulla lukemaan näitä juttuja, koska taatusti olis jotain näppärää kommentoinu meidän (tai siis minun) tarinoista. Käy varmaan vain lukemassa etusivua ja itekseen ihmettelee että missähän me oikein kirjoitellaan...
En oikein uskalla mainita tässä, että kukakohan se tylpin kynä on, koska joku taittaa musta pian koko kärjen ja siihen ei ole oikein varaa!

mukavaa iltaa taas kaikille ja varsinkin niille, joita vielä terävä kynänkärkeni on lähiaikoina sivallellut.

~anonyymi-ykkönen~

Anonyymi kirjoitti...

Hoi kaikille.

Puhin karvainen kaveri väijyy puskissa, mutta nössöyttään ei uskalla kirjoitella. Se on sellainen nyhverö-nyyssönen, joka ei retaleitankaan uskalla raflaavasti nimetä. Kieli kyllä sivaltaa milloin ketäkin, kerran vuosia sitten Puhinkin pahoin palkintopallilla haukkunut, ja vielä tuomarin ominaisuudessa. Se kommentointi on jättänyt Puh-paran sieluun niin syvät arvet, että vieläkin arasti käyttäytyy.

Juu kasvattajalla on tänään ollut siinä määrin pipo piukalla, että ei ole millään riittänyt intoa kuunnella possu paran harjoituksista. Olen anellut häneltä myös kauko-pahiksen PUH-elin-numeroa, kun olen sen jonnekin hutiloinut, mutta ei oo lähettänyt...No kyllä joku sen minulle varmasti toimittaa.

Muutoin päivä on sujunut mallikkaasti Nasun kanssa röhkiessä ja töitä tehdessä.

When Piglet had finished jumping, he wiped his paws on his front, and said, "What shall we do now?"...

Hyvää yötä kaikille, kömmimme nyt peiton alle.
T: Puh ja Nasu ja Apina joka ei enää juurikaan vihaa Nasua.

Anonyymi kirjoitti...

Huomenia taas kaikki... (ihan erittelemättä, koska se alkaa olla työlästä kun joukkoon on näemmä liittynyt lisää eläimiä, apina-kapina)

Tämä aamun hetki aamulenkin jälkeen on mukava aloittaa blogimme päivityksillä :o)
Taas on Suuressa Metsässä ihanan rauhallista ja seesteistä, jos siis laskuista jätetään tuo pieni pentu-retale josta nukutun yön jälkeen on rauhallisuus kaukana.

Lupasivat viikolle jo jopa +15 astetta lämmintä eli eiköh'n se kesä sieltä tule.

Älkää olko meidän Kasvattajalle turhan ankaria, me ainakin täällä kaukana ymmärrämme loistavasti työn aiheuttaman rasituksen (tänään pitäisi jaksaa olla ahkerana sorvin ääressä melkein kolme tuntia 10.25-13.20, huh miten siitä selviää?) Kasvattaja voisi tosin rasittavasta työstään huolimatta käydä vähän päivittämässä itsekin tätä meidän blogia, olisi kiva saada uusia kuvia nähtäväksi????? Siis haloo: toimeksi! Jos oot kiltti niin voin ensi viikolla käydä Siinä Oikeassa Suklaakaupassa ja tuoda jonkun pienen palasen :)

Puhille: voisin yrittää muistaa nakata sua salaisella tekstiviestillä, olisi kiva niistä roksiaskelluksista vaihtaa pari mielipidettä ja samalla udella koska Puh on Nasunsa kera työpaikallaan, kun tulisin sille visiitille retaleen kanssa.

Anonyymi-ykkönen: ei Ystäväni ainakaan puhunut että Ystäväni paketissa olisi ollut pahiksellekin jotakin? En muuten muistanut edes eilen illalla sitä kysyä... no satun tietämään että Ystäväni on myös jo koukussa tähän blogiin, joten ehkä hän täältä huomaa asian.... ehkä.... taikka sitten ei... koska nämä jutustelut on hänen mielestään ihan blaa-blaa-hölinöitä, joita ei Tosi-Ystävä voi aina ymmärtää..

Nyt hilppasen aamusaunaan, ihan vaan sen takia kun on tässä hieman aikaa ennen töihin lähtöä (siis nyt kello on 06.48 vaikka tuo kasvattajan asentama blogikello puhuu ihan toista)

Iloa tiistaihin toivoo teidän oma pikku-pahis-anonyymi-täältä-kaukaa

Anonyymi kirjoitti...

Terve kaikki kuulijamme!
Ei mullo mitään asiaa, nyt on ihat tyhjä pää, ajatelkaa hetki tyhjyyttä...
Sinä kauko-pahiksen "vain hyvä ystävä", saakuta rallaa, söikkö ne???????????????? ihan kiva!!!! saamari samu-sirkka!!!

kyllä nauratti tuo PUHin arasti käyttäytyminen, voi hiivatti...

Kasvattaja hoi-i, päivitystä, päivitystä, päivitystä, päivitystä, päivitystä, päivitystä, päivitystä, päivitystä, päivitystä,
päivitystä, päivitystä, päivitystä, päivitystä, päivitystä, päivitystä,
PÄI-VI-TYS-TÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ senkin hidas ryppyotsa....

VAATII,

~ykkös-anonyymi~

ja kuva PUHin laukusta kehiin, meinaan siitä Kauko-Pahis lentää pyrstölleen.

Anonyymi kirjoitti...

tuli niin helpot turvat näkyviin, että on pakko kuittaa pois, eikä jättää kelleen...

nuorekkaana laulelen heipparallaa.... vai miten se meni...

Anonyymi kirjoitti...

Heissan taas...

Kun kerran kasvattajaa ei näemmä nappaa tää päivitys niin täytyy sit itse..

Taitaa olla anonyymi-1 hieman uuvuksissa valvottuaan koko yön (oli muuten valvomisesta huolimatta aamulla puoli kymmenen nurkilla yllättävän iloinen, jopa naurahteli... mistähän nyt tuulee, koska yleensä on aika "vaisu" aamuisin) kun juttelee tänne blogiimme ihan höpöhöpöjä.

Nauratti tuo Samu-Sirkka :o) ihan osuva nimi :o) toivottavasti asianosainen ehtii töiden lomassa katsastamaan blogin tekstejä.

anonyymi-1: ei mun tasapainoo mikään laukku kaada niin tukevasti seison tällä maan kamaralla.. Nyt tarvii mennä päästää isompi retale päiväpissille, sit vois ottaa pienet päikkärit-.... Nalle Puh -kuvioidun fleece viltin kera

t. kauko-pahis-anonyyminne