perjantai 4. huhtikuuta 2008

Pennut 5vk

Hei vaan kaikille Anonyymeille ja muille blogiani lukeville!

Humppa ja koko L'a-pentue


Aurinko on paistanut lähes koko viikon ja lumet ovat sulaneet pihaltani vauhdilla. Pennut ovat siis päässeet pihalle päivittäin, välillä jopa useamman kerran päivässä. Liikkuminen on parantunut selvästi ja uteliaisuus vie jo kauemmaksi ja kauemmaksi talosta. Emää ei tarvita enää pihalla tukena, vaan molemmat pentueet liikkuvat ihan omatoimisesti. Labukat muuten rohkeammin kuin riisenit ;o)

Vähänkö ollaan uteliaita?



Nyt se on sitten tapahtunut. Yhtenä päivänä äitini kanssa tässä huseerasimme pentuaitausten siivoamisen kimpussa ja labukat olivat pihalla. Riisenipentueen aitauksen ovi oli auki ja pennut katselivat aitauksesta puuhiamme. Aitauksen oven alareunassahan on noin 40 cm korkea korotus, etteivät pennut pääse sieltä itse pois vaikka ovi olisikin auki. Kun olohuoneen labukka-aitaus oli siivottu päästimme labukat sisään ja koitimme haalia ne olohuoneeseen aitaukseen. Yksi pentu puuttui ja ei kun sitä etsimään. Äitini löysi senpian eteisestä naulakon alta kenkien seasta ja kantoi sen olkkariin ja laittoi portin taa. Hetken päästä kuului hirveätä kiljuntaa, ehkä oikeammin karjuntaa. Ihmettelin äidilleni, että kuka niistä labukoista noin hitosti huutaa ja äitini vastasi, että punainen. No, huuto vain jatkui. Ihmettelin asiaa uudelleen ääneen ja äitini vain uudelleen toisti, että kyllä se on punainen. Katsoin aitaukseen ja punainen nukkui kauniisti kasassa muiden kanssa. Mutta mitä ihmettä! Toinen punainen huutaa kurkku suorana aitausta vasten ja raivoaa! Oho, riisenipentu oli joutunut labukoiden joukkoon! Olihan se meidän pikku terminaattorille häpeän paikka, että sitä oli luultu labradoriksi, ihmekö tuo, että piti huutaa!!!!! Puuttuva labradori löytyi pihalta jotain juurakkoa puremasta...



Tänään Hevi suuntaa jo kohti omaa kotia! Nopeasti on aika vierähtänyt ainakin minun puoleltani katsottuna. Sen omistajan tuntemuksia en toki osaa kertoa. Hevi on pysynyt erittäin hyvässä kunnossa, kun ajattelee, että sillä on ollut 10 pentua huollettavanaan. Kiitos vaan näiden nykyisten hyvien kuivamuonien!

Hei kaikki anonyymit ja muutkin, ketkä olette tulossa luokseni pentuja katsomaan: saa tänne tulla kunhan on mukana ne kahvit, pullat, dominot, maitoa ja sitten HESAREITA!!!!! Tervetuloa vaan! Lauantaina on vielä tiedossa siis saunanrakennustalkoitakin!

Anu

18 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Täällä pahis-kauko-anonyymi :o)

Vai, että itse pitäis tuoda dominoja.. höh.. mä haluun niitä tuplasuklaajuttuja.
Me tullaan iiiiiiiisolla jengillä rapsutteleen penneleitä, sekoitetaan kaikki 20 ;-) keskenään. Otetaan viisain mukaan ja jätetään omat pilatut tilalle

Pennut kasvavat vauhdilla, joko niitä pääsee nenän käytön puolesta testaileen?

Ilolla viikonloppua odotellen, ihana nähdä pennut ja okei ihan kiva sinuakin nähdä :)

-kauko-pahis-anonyymi

Anonyymi kirjoitti...

Terve Kasvattaja ja te kaikki numerottomat anonyymit.
Minä vaan suuresti ihmettelen kui voi kasvattaja mennä sekasin parrattomista ja parrakkaista, äläkä pistä minua testiin tai häiriköin sinua kokonaisen vuoden!
Taidan huostaanottaa tuon edellisen anonyymin pilatun pennelin, kun on jättämässä sitä nyt niin hanakkaan jonkun pennun tilalle. Pakko vahtia viikonloppuna kyttääkö hää parrallista vai parratonta.
Niija sinulle, joka petyit kun en mielestäsi ollutkaan koiraihminen, voin kertoa, että mun koirat onkin aitoja KOIRIA isolla Koolla, pystyine korvineen!!!

viikonloppuja teille, jotka ette tule Kasvattajalle kahville, toivottelee,
-aito koiraihminen eli
anonyymi-ykkönen-

ps. kävin jo ostamassa paketillisen Donimoita.

Anonyymi kirjoitti...

no hei anonyymi-ykkönen...

mikä keksilaji on tuo Donimo??? ettei vaan valkkarilla ois osuutta asiaan?

siideri korkattu, jotta saa nukuttua, niin paljon huominen jännittää...

ps. en ollut pentua jättämässä, vaan tuota isompaa :o)

t. pahis-kauko-anonyymi

Anonyymi kirjoitti...

Noku hermostuksissaan kirjoittaa, niin tulee virheitä. ei muka koiraihminen... grrrRR
Sitäpaitsi söin sen paketin illalla, joten tarttee hakee tänään uusi, ostan vaan toista lajia, ei meinaan ollu niin hyvää kuin olisin toivonu, uppos kuitenkin pohjamuruja myöten.

En minä sitä isompaa huoli, jos minä isomman haluaisin veisin Humpan.

näkemisiin......

Anonyymi kirjoitti...

Pennut tuli katsastettua, kauheessa sotkussa sirkkelin surinassa kasvavat, liekö noista oikeita palveluskoiria laisinkaan :o) ja donimoita, niitä oli tuotu vain kahta laatua, appelsiinin makuista ei olleskaan, tätä se tiesi, joten viekää nyt joku sinne ees yksi appelsiinin makuinen paketti.
Ja höh, ei riisenin ja laporatoooorionnoutajaa VOI sekoittaa keskenään: tiedoksi kasvattajalle: riisenin pennuiila oli jo partaa....
Nenänkäyttöäkin testattiin, ihan kelpo epeleitä, kasvattaja ei vielä huomannut että otimme yhden mukaan ja jätimme yhden "witsin" tilalle (silläkin on parta, ja hieman punainen, mutta ei sitä eroa huomaa)
Piha oli täynnä autoja, niin ettei meidän tilataksi mahtunut pihassa kääntymään, anonyymejä paikalla liki kymmenen, kukaan ei esitellyt ketään: harmi... koiraihmisiä muka...

No jos kasvattajan tulee ikävä kadonnutta pentua, niin voi soitella maksulliseen anonyymipalvelimeen... numeron tiedät..

Kiitos kuiteskin kestityksestä: söpöjä olivat ja kovin ahneita, eiköhän niistä kunnon koirakansalaisia kasva.

t. Anonyymi-ykkönen ja kauko-pahis-anonyymi(ikuinen kakkonen)

Anonyymi kirjoitti...

vai miettii anonyymi-ykkönen että katsastanko parrallista vai parratonta.... hmm kuten LUULET tietäväsi niin parraton tai pieni sänki on Yes ;o) (***vai puhuitko koirista?***)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää iltaa kaikille Anonyymeille ja niille, jotka eivät diggaa meitä anonyymeja.
Nyt on sitten Kasvattajan pennut katsastettu, vieläkin haisee pennun lemu nenässä ja voin kertoa ettei se ole lainkaan epämiellyttävä, kutisee vieläkin poskihermoissa tuossa korvien alla. Outoja pentuja muuten, ettei sontineet ollenkaan ruokinnan jälkeen, tosi outoja, munastako lie kuoriutuneet...
Kasvattaja ei kumma kyllä yhtään tressannu vaikka meitä oli siellä käymässä monta yhtaikaa, energiajuomaa varmaan nauttinut hieman.
Kauko-pahis-anonyymille;
Koirista puhuin, tietenkin!, enhän minä muusta mitään tiedäkään, hyvä ystävä vaikka kiekuu vuorokaudet ympäri. Parta paha ja sänki sattuu...
Kiitos vielä Kasvattajalle lauantaista!

~anonyymi-ykkönen~

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi-ykkönen on selvästi kateellinen ihanasta tekstiviestiäänestä rakkaassa puhelimessani :o) eikä se kukko käskien laula.. Karvallisetkin on ihan kivoja, mutta kyllä parraton pienellä sängellä on kuiteskin in, koirien kohdalla taas ei ole karvoihin katsominen..

Ja koska tämä ehkä kuiteskin on pentublogi, niin voisko kasvattaja ystävällisesti taas välillä päivittää tätä juttua... energiaa pitäisi siihen olla, koska niitä donimoita jäi valtavasti syömättä (koska oli siis vain kahta laatua...)

Anonyymi kirjoitti...

Huomenta taas blogin lukijat!
Me vaan ollaan täällä kauko-Anonyymin kanssa esillä, kun noi muut jostain (mistäköhän?) syystä hävis kuin tuuli tuhkaan.

Kiitos Kasvattajalle kun teit blogin kylkiäisenä meille tällaisen julkisen juttukanavan...

Miinus Kasvattajalle siitä, että itse blogissa ei tapahdu mitään, ne pennut lähtee hei ihan kohta maailmalle, mistäs sitten kertoilet ja laitat kuvia, Nasusta vai???? vai heitätkö meidät heitteille ja lopetat blogin???

Kasvattaja pliiiis, laita nyt jotain, ees pientä tarinaa meille uteliaille, kuvan kera...

~Anonyymi-1~
*huokaa ja katsoo haikeena ruutua*

Anonyymi kirjoitti...

Hei taas lukijamme :)

Kiva, että jaksatte seurata seuraelämäämme. Toki pentujen elämän seuraaminen olisi taatusti mielenkiintoisempaa... sillä meidän elämä pyörii samojen juttujen ympärillä päivästä toiseen.

Olen Ykkösen kanssa ehdottomasti samaa mieltä siinä, että kasvattaja voisi hieman ryhdistäytyä... kaksi viikkoa ja pennelit ovat sulostuttamassa uusien perheidensä elämää.

Tänään on kovin sateinen päivä ja treenaan pitäisi muun hässäkän ohella ehtiä, joten en tiedä ehdinkö ennen iltaa päivittämään tämän keskustelun tapahtumia ;-)

Isot terkut penneleille ja kasvattajalle, kuvia ootellessa...

T. kauko-pahis-anonyymi

Anonyymi kirjoitti...

No hei taas,

pakkohan jonkun on täällä käydä tietoja päivittämässä kun uto kasvattaja ei "ehdi" kaiken remontin ja penneleiden kouluttamisen keskellä. Pennuilla kuulemma on jäävät liikkeet jo hallussa, mutta seuraavat hieman vinossa. Mutta erään menestyneen sanoja lainatakseni: parempi pieni poikitus kuin metrin jätätys.

Ei näy uusia kuvia ei-.... jopa siskolle näytin pentublogia ihan esitelläkseni kuinka aktiivisia kasvattajat ovat :o)

No hyvää yötä blogi, nyt pakko mennä kun kuului tuttu ääni "kukko kiekuu", pitää soittaa yks puhelu (koulutuksellisia juttuja, joten ykkös-anonyymi ei taas villiinny)-...

Anonyymi kirjoitti...

Hei taas Blogi(mme) lukijat :)

Tänään on JO keskiviikko eikä kasvattaja ole vieläkään ehtinyt päivittämään pentublogiaan, saammeko odotella bh-tuloksia vai kui?

No täällä anonyymilassa on päivä ollut varsin leppoisa, tuo pentu golfaa pitkin kämppää (eli juoksentelee nännikumi suussa lyöden sillä tennispalloa), täytyy tarjota sitä liisinkilainaan paikalliselle golf klubille kauden avaisten vetonaulaksi.

Anonyymina tahtoisin kovin tietää mitä kuuluu punapantaiselle pikkuparrakkaalle tytölle sekä keltapantaiselle parrakkaalle pojalle selä laporatooorionnoutajista sille Nasulle, joka oli töppöjalkoineen kerrassaan ihastuttava. Joten halooo saisko infoa vai pitääkö taas tulla käymään?

t. kauko-pahis-anonyymi

Anonyymi kirjoitti...

No hei kaikki mukavat ja vähemmän mukavat blogimme lukijat! Nimittäin ei kaikki, jotka tätä lueskelee, voi olla yhtä mukavia kuin me Kauko-Anonyymin kanssa.
Me tosin ollaan jo omittu tämä blogi ihan meidän omaksi pieneksi seurustelupalstaksi.

Nyt alan painostamaan Kasvattajaa oikein tosissani, hää ei voi paeta kokoaikaa päänsärkynsä ja muiden, muka työkiireittensä taakse ja olla tekemäti mitään blogilleen.
eli, ensin hyvällä:

Rakas Kasvattaja,
täällä minä pieni Anonyymi-ykkös polonen ikävissäni blogia lukien, aina vaan samoihin kuviin törmään. Minusta olisi niin mukavaa kun saisit tänne uutta katseltavaa ja luettavaa. Minä käyn täällä varmaan miljoonasti päivässä ja olen hyvin suruissani aina pois lähteissä, kun ei ole uutta tietoa pennuista eikä niiden nuoresta elämän taipaleesta. Sieluni silmin osaan kuvitella, kuinka ne jo kirmaavat tottiskentän laidalle ja tupsahtavat paksuille pyrstöilleen törmätessään jo auringosta orastavaan ruohomättääseen.
Voi Kasvattaja, kuinka ihana olisikaan kuulla jotain aitoa, ettei tarvitsisi itse juttuja sepittää, eikä käyttää näin paljon mielikuvaa.

huomisiin...

~Anonyymi-1~

Anonyymi kirjoitti...

hui, olin kolmastoista kommentti,
joten lähetän vaikka terveisiä Kauko-Anonyymille ja hänen kullan kalliille kukkokiekuu tekstivietiäänelleen...

~anonyymi-1~

Anonyymi kirjoitti...

Hei Anonyymi-ykkönen :)

Kiitos terveisistä.. Sirkka tulee kohta käymään siellä, laitathan sille mukaan ihmetyynyjä ja pilatulle pennelille pari luuta, ettei sen tarvi nakerrella minua.

Ei tuo kasvattaja näemmä usko hyvällä, pitäiskö ottaa järeemmät aseet käyttöön?

ps. pitäiskö vaihtaa viestin merkkiääni? oisko iha haa tai röh röh parempi?

Terveisii myös lähetti-ykköselle

Anonyymi kirjoitti...

Päivät kuluu mutta emme saa ihailtavaksi uusia kuvia penneleistä :o(

Hu huu???? MIssä viipyy????

Anonyymi kirjoitti...

Olemme tunteteen jo monta aikaa, mutta nyt on ystävyytemme Kasvattaja vaakalaudalla, ellei blogiin ala päivitystä ilmestymään.

Mieti tuota kaaoksen keskeltä!

terveisin,

~entinenkö ystäväsi??
Anonyymi-ykkönen~

Anonyymi kirjoitti...

höh ei vieläkään mitään uuttaaaaaaaaaaa........??????

Haloo? Tahtoo uusia kuvia :) ja paljon :) nasustakin :) ihkua :) hopi hopi :)

- kauko-pahis-anonyymi-