keskiviikko 16. huhtikuuta 2008

Päivät vähenee!!!

Huh huh! Pian on 7 vk täynnä! Kyllä on aika mennyt lentämällä! Ensimmäiset riisenipennut lähtevät jo heti torstaina aamulla!

Maanantai oli siis yhtä hulinaa. Royal Caninin edustaja Elli kävi pentuja katsomassa päivällä ja auttoi riisenipentujen pakkaamisessa autoon. Alkoi kiireinen "aina myöhässä" ajomatka Mevettiin. Lotta tarkasti ensin pennut muuten ja laittoi mikrosirut ja sen jälkeen Pelle tarkasti kaikkien silmät. Kaikilla oli kaikki ok ;O) hieno homma. Automatkatkin sujuivat ihmeellisen hiljaa!

Mevetistä ajoimme suoraan Porvooseen ja käytiin taas hakemassa apuvoimia, eli äitini saapui luokseni auttamaan minua näinä viimeisinä vauhdikkaina päivinä.

Tänään oli labradorien eläinlääkärintarkastus. Lotta tuli tänne Askolaan, tarkasti ja sirutti pennut sekä sen jälkeen jäljesti Nasun kanssa :O) Nasulle käytiin treenien päätteeksi ostamassa jo ekat omat jälkivaljaat!
Kolme lihapullaa per askel

Tarkkaa hommaa

Taskuase jäljille


Ja kaikkea ei saa syödä ;O(

Tänään Nasu jäljesti elämänsä 4, 5 ja 6 jäljet. Vauhti kiihtyi jo hiukan ja se selvästi ymmärtää, mistä on kyse. Syöminen vaan tälläkin koiralla tuntuu olevan sivuseikka, jäljen ajaminen tärkeämpää...

Tässä vielä höysteeksi Nasun jäljestysvideo nro 1

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei vaan kaikki Anonyymit. Ihmettelen vaan että onko laiskuus ja velttous teihin tarttunut, kun ei yhtään kommenttia ole tullut koko päivänä??? Nasu suree jo suuresti hylätyksi tulemistaan. Ostettiin muuten upeet pinkit minikokoiset jälkivaljaat maan parhaasta erikoisliikkestä. On upiat! Nyt Puh rientää pelastamaan eläinystäviä...toivon että kommenttia on tullut kun palaan töistä....muuten ei hyvä heilahda eikä kunnian kukko laula!

Terveisin, Nalle Puh

Anonyymi kirjoitti...

No hei ystäväni, vihamieheni, tuntemattomat ja vieraat, anonyymi-ykkönen tässä kiireen keskellä kirjoittelee, kun Nalle Puhkin mokoma aloitti tuon kiristelyn.
Kauko-Pahis varmaan syö kynsiään ja miettii syntyjä syviä kun ihan hiljaiseksi on heittäytynyt, vai lumeenko hautautunut...
Kiitos Kasvattajalle blogin päivityksestä, vaikka varmaan kiire kouristeleekin hermoja. Video oli hieno työnäyte pieneltä Nasulta ja hänen aktiiviselta emännältään.
Onko Kasvattajalla aamukampa nypittynä ensimmäisten pentujen lähtöön, vai löytyykö kammassa pituutta viimeisenkin pennun kotiutumiseen asti? Uudet omistajat odottavat varmaan jo ihan täpinässä pentunsa kotiin saapumista, nämä viimeiset hetket tuntuvat tosi pitkiltä, mutta kyllä se pentu odotusajan palkitsee varmasti, jotkut liiankin kanssa.

Nalle Puhille vielä sen verran, että kyllä pinkki pukee mustaa, sanoo Kasvattaja mitä lystää!
Ja Kauko-Pahikselle:
älä nyt viimemetreillä meitä hylkää, Kasvattajan tuntien se sulkee bloginsa pentujen lähdettyä, joten käytetään hyväksi tämä loppuaika tarkkaan ja hengaillaa täällä loppuviikko...

terveisiä kaikkille toivottelee,

~se aito ja ensimmäinen,
anonyymi-ykkönen~

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä tämä Kasvattajan blogi on sitten mukava juttu.
Ajatelkaahan nyt te kaikki minulle tuntemattomat lukijat, tässä minä kirjoittelen teille tarinoita ja mielikuvia Kasvattajan järjestämään blogiin, ihan vaan omaks iloks tai teidän murheeks. Kerronpa teille kaikille senkin, että nysse selkis, miks kauko-pahis on vaiennu, eikä kerkii kirjoittelee blogiin!
"VAIN YSTÄVÄ"!?!? (jollon muuten syntymäpäivä sunnuntaina)menee viikonloppuna kauko-pahikselle kylään, treenailee.... koiria... hmmm...
Mukavia treenejä ja hyvää syntymäpäivää!

No asiasta kolmanteen,
katoin uudemman kerran tuon Nasun jälkivideon. Satuitteko kattoo oikeesti tarkkaan, miten hyvin tuo pieni, alta 7-viikkoinen tirriäinen jäljesti, käyttäen nenäänsä. Saat todellakin Nalle Puh olla ystävästäsi ylpeä!

Kasvattaja, ostan heti huomenna ison paketillisen Donimoita, voin säästää pakettiin pari, jos päätät keritä käymään kaffella....

hyvää yötä toivottelee,

~Anonyymi-Ykkönen~

ps.
terveisiä Kauko-Pahikselle, jos kerkii kiireiltään tänne ;o)

Anonyymi kirjoitti...

Huomenta Kasvattaja Penneleineen, Nall Puh ja Anonyymi-1..

Elkää nyt tehkö taas mitään näppäriä johtopäätöksiä.. Olen vain ollut hieman kiireinen ja ajatuksissani :)

Hyvältä Nasuliini näytti, oikein pieneltä tryffelipossulta, taidan seuraavaksi fh-otukseksi harkita Nasun pentua 8) (tai en tiedä myisikö Nalle Puh edes minulle moiselle kauko-pahikselle, mutta siitä tulisi Risto Reipas). Muuten tuo nimi Nasu herättää lämpimiä tunteita, koska omasta pennelistäni piti tulla myös Nasu, mutta koska eteläsuomessa viiletti jo nasu-niminen-samanrotuinen niin siirryin toiseen herkulliseen nimeen..

En ehdi enää penneleitä näkemään ennen kuin kotiutuvat omiin koteihinsa, mutta olikos vappuna se kasvattajan leiri, saisko siellä tulla pikavisiitille, ei jäädäkseen mutta katsomaan tuttuja ohiajaessaan (sattuu tuo vappuaattokin olemaan vapaapäivä)

Oikein iloista ja toiveikasta torstaita teille kaikille, ootte kovin rakkaíta kaikki. Halausten kera hei hei...

ps. viikonloppu menee treenatessa pellolla ja kentällä ja viettäen aikaa ystävien kanssa joten en ehkä ehdi päivittämään blogiamme.

Anonyymi kirjoitti...

Huomasitteko!!!
viettää aikaa ystävien kanssa, eikä ehdi päivittämään blogiamme, esim. tämä mun pieni viesti vie aikaa nanosekunnin...
yksi ystävä saapuu jo huomenna.....

sitten tarina,
kun olin hakemassa omaa pentuani, monta aikaa sitten, silloisen pentuni kasvattaja piti niin sanotun lähtöpuheen, eli muistutti vielä kaikenmoisista tulevista ja olevista asioista, mutta varsinkin tulevista. Se vei mielestäni varmaan kaikkiaan tunnin aikaa minun ja pentuni ensimmäisestä yhteisestä meille tärkeistä hetkistä. Ajatelkaa, tunti pois siitä ajasta, jonka olisin voinut jo viettää omassa kodissani ja ihan oman pentuni kanssa kaksistaan.
Juuri tänään ja huomenna blogimme Kasvattaja tekee varmaan saman hältä lähteville pennuilleen, häneltä uhrautumista ja opastusta, meiltä pentua hakevilta ihan vaan ajanhukkaa ja höpinää. No siltä se tuntuu varmaan monesta kuumeisesti omaan kotiin pentunsa kanssa tahtovalta, vaikka oikeasti ei nuo kasvattajat turhaan höpäjä.
Riisenipennuille hyvää kotimatkaa ja mukavia tulevia harrastuksia uusien omistajienne kanssa, huomenna lähtee sitten Humpan lapset ja sitten alkaa Kasvattajalla oma aika, kiireetön... siisti... hiljainen... hajuton... ja tylsä...

että tällee näin aamutuimaan,

~Anonyymi-Ykkönen~

Anonyymi kirjoitti...

No täytyy hyödyntää tätä työaikaa...

Anonyymi-1 Ystävät ovat äärimmäisen tärkeitä ja rakkaita :) niin Sinä ja Ykköslähetti kuin joku muukin.

Muistathan olla Ystävälleni äärimmäisen kiltti ja Ystävällinen tänään. Ja muista Jos saat Jotain tuliaisia,niin väitteistä huolimatta Minulla EI ole niiden kanssa mitään tekemistä...

Isoja halauksia sekä penneleille että kasvattajalle että sinulle anonyymi-1 ja Ykköslähetti

T. kauko-pahis-anonyymi

Anonyymi kirjoitti...

ja vielä... ei noi roksit oo mikkään jäljentekopopot...

t- taas se sama pahisanonyymikaukaa

Anonyymi kirjoitti...

Terve taas blogimme lukijat, Kasvattaja tuossa piipahti pikaseen. Ihan kun kaikki pennut olisivat lähteneen, niin loisti Kasvattajan naama. Nyt pistää näin jälkikäteen oikein miettimään, että mistähän moinen ylenpalttinen tyytyväisyys, olisko tuo mokoma niin kiero, että hykertelee tyytyväisyyttään kun bogimme sulku lähenee. Otti meinaan asian sivulauseessa puheeks, kun sanoin haisevan vastalauseeni sulkemiselle, käski pistää pystyyn oman blogin, ihan kuulemma yksinkertainen ja helppo duunata. Seio sama juttu, tää blogi tuntuu jo ihan kotoiselta ja on kaikille uteliaille tuttu, yritä nyt kasvattaja ymmärtää! Tänne on keritty antaa jo osa sisimpäämme, joten älä heitä meitä kylmästi pihalle...
Mikä kumma siinä maksaa, jos tällainen pieni palstan palanen sivuillasi olisi. Muutetaan sille vaikka nimi, Anonyymien taukopaikka, miltäs kuulostaa??

Kauko-Pahikselle tiedote;
"hyvä ystäväsi" kävi hakemassa synttärilahjansa, jonka varmaan tuhlaa jo tänään, tarkistatko asian kun saapuu luoksesi! Toi mukanaan salmiakki suklaata, jonka pyysit tuomaan, ei myöntänyt, mutta tiesin! Hää ei meinaan oo koskaan ikinä tuonut mulle suklaata, kukkasen jouluisin ja senkin jonkun käskytyksestä.... Sanoi kieltävänsä sinua jatkossa kertomasta minulle mitään häntä koskevaa, kun heti pistän jutut kiertoon. Häntä tosin lohduttaa ajatus, ettei tätä blogiamme lue kukaan, mutta Nalle Puh ja Kasvattajahan voisivat "ystävääsi" valistaa, miten asia todellisuudessa on...

Kasvattaja väitti päivittävänsä blogimme nopeammin kuin minä pääsisin loppuun tämän osuuteni. Epäilen suuresti, hän kun läks jonkun metsä-navigaattorinsa kanssa jäljestämään ja luulen, että eksyy matkalla, sillä kartta-alue tuntui olevan aika laaja... Mielenkiintoista kuulla miten meni, hyytyikö hymy ja mihin lopulta päätyi, varaparistoineen.

palaan vielä tänään teidän iloksenne kirjoittelemaan juttuja, ellei mulle käy samoin kun Nalle Puhille usein :o), uupumus voittaa.......

~Anonyymi-Ykkönen~

ps.
saamari!, mullon varmaan kierot silmät kun tuo sanavahvistus ei ikinä mee kerralla läpi!

Anonyymi kirjoitti...

Kasvattaja varmaan eksy!!!!

~sama kuin edellinen~

Anonyymi kirjoitti...

Ai niin, tiedote Kauko-Pahiksen "hyvälle ystävälle" :

- sinun piti mennä sauvakävelylle rinteeseen! menikkö muka?
- sinun piti tuoda mulle diettisuklaata! (oonko muka pullava????)
laulan sulle kostoks sunnuntaina syntymäpäivälaulun täällä meidän blogissa, usko pois!

~Anonyymi-Ykkönen~

ps. soitan kotimatkalla Kasvattajalle, jos vaikka eksyi oikeesti....

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on maailmassa kaikki hyvin kun Anonyymi-1 on saanut päivän suklaa-annoksensa :)

Ja toivottavasti olit Ystävälleni äärettömän Ystävällinen, jotta ei kukaan pahoita mieltään.

Ja mitä tulee kasvattajaan, niin ihmettelen että jos ei ole eksynyt koska hänen pihansakin on aidattu ettei eksyisi... miten voi selvitä avarassa maailmassa ilman turvallisia aitoja ympärillään? No täytyy viritellä tuo pelastuskoira etsintävalmiuteen jos tulee hälysoitto (täytyy sit vaan käskeä sen eksyneen mennä umpipiiloon eksyksiin... ihan varmuudeksi kun noita avopiiloja ei sattuneesta syystä oo vielä harjoiteltu)

Ja Ystäväni olen täysin syytön Anonyymi-1 sepustuksiin, taitaa olla sokherihjumala päällä, joten hjumalaisen höpinöitä, huuleni ovat sinetöidyt...

Kauko-pahis/hyvis-anonyyminne

ps.anonyymi-1: ikä teettää näköhäröjä (mulla menee kerrasta oikein)

Anonyymi kirjoitti...

Ai niin Nalle Puh Huh,

Ilolla ajattelen tulevia kiireisiä viikkojasi kun tunnin välein kiikutat Nasu-ystävääsi puskan juurella pisulle, ja ne pennelit, ne oppii niin nopiaan ettö ihan heti ei kannata pissiä koska sit saattaa joutua takas sisälle :) eli leppoisia puskan juurella seisomishetkiä :)

Anonyymi-1: olen ehdottomasti kanssasi samaa mieltä: blogia ei voi sulkea, mutta nimen kasvattaja voisi vaihtaa... Vaiks Anonyymien taukotupa tai joku muu yhtä osuva. Täällä on jo ihan kotoisa olo, olisi surullista saada häätö kodistaan, eikö?

No mieti ja vastaa ennen kuin tulen pelastamaan sinua eksyksistä.. vastauksesta riippuu eksyneen etsinnän onnistuminen..

Anonyymi-1 lakkaa riehumasta ja heittelemästä lasiesineitä pitkin lattioita, sirpaleet tuovat onnea joo mutta ovat hankalat siivota.
Ja utelen Ystävällisesto Ystävältä onko synttärilahja avattu, tosin päivä ei ole vielä tänään ja etukäteen ei saisi kurkkia... taidankin nyt tietää mitä lahjapakettiin pitää pistää :o)

Iloa iltaan, nyt on pakko lopettaa tää jatkuva päivittäminen, kun pitää huoltaa tuota pentua ja pelastuskoirulia (ihan varmuuden varalta) ja ehkä soittaa lepyttelypuhelu Ystävälle.. ihan lyhyt.

Iloista torstai-iltaa halausten kera kaikille
t. Kauko-Pahis-Anonyyminne

ps. Anonyymi-1 taas meni kerrasta oikein: on ilo olla nuori...

Anonyymi kirjoitti...

Kivat sulle Kauko-Pahis,
ensin pullava, sitte vanha ja sokherihjumalainen ja joku humanoidiksikin haukkuu (on muuten Nalle Puhin ystävä!)
Nyt muuten menee kerrasta,PAKKO! näkyy meinaan olee vain neljä kirjainta ja nekin kaikki nuorena opittuja....

huhuuuuu.... Kasvattajaaaaa....
soitan sinulle kohta!

blogistamme nauttiva,
~Anonyymi-Ykkönen~