maanantai 31. maaliskuuta 2008

Päivitystä pukkaa!!!!

No niin. Taas on uusi viikko lähtenyt käyntiin, kiire yltyy ja päivityspaineet kasvaa ;O)

Eilen sunnuntaina oli sitten riiseneillä ensimmäinen ulkoilupäivä! reitti ulos johti läpi kuistin, missä pennut eivät olleet koskaan aiemmin olleet. Otin Hevin mukaan esimerkiksi ja se johdatti pikku katraansa kohti ulkoilmaa. Punainen pikku tirriäinen juoksi suoraan ulos huomaamatta ensin edes mitään uutta. Muut hiukan katselivat ja tutkivat sekä kuistia, että ihmeelistä maailmaa ulko-oven tuolla puolen. Visiitti ulos oli kuitenkin aika lyhyt, sillä kylmä ja märkä ajoi pian putit takaisin sisätiloihin.

Riisenit ensimmäistä kertaa pihalla

Muuten ei ole tapahtunut mitään ihmeempää. Ruoka maistuu edelleen hyvin molemmille pentueille ja toinen madotuskin on jo suoritettu. Ääntä alkaa molemmista pentueista lähteä ihan merkittävästi ja jopa labukat oikein tappelevat aika-ajoin.

Molemmilla nartuilla on aloitetu imettämisen rajoittaminen, että saataisiin ne mahdollisimman pian kuntoutumaan. Varsinkin hevin maidontuotanto pitää saada loppumaan, ennen kuin se kotiutuu ensi viikonloppuna. Rajoitan siis imettämistä laittamalla aitausten portit kiinni ja päästämällä emät aitaukseen ensin useammin, sitten väliä pidentäen. Tämä ei lienee ongelma, sillä molemmat ovat jo itsekin selvästi vähentäneet imettämistä ihan omatoimisesti.

Labukkatyttö uuvahti seuraavaa ruokailua odotellessa

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minä, anonyymi-ykkönen täällä taas kirjopittelen! Vaikka minä kuinka käyn täällä ja omalla kierolla tavallani kerron miten utelias olen pentujen suhteen, ei vaan kasvattaja älyä pyytää katsomaan niitä ihan livenä, voisin jopa tullakin, siis jos oikein vaatimalla vaadittaisiin pistäytymään... no, palaan taas pikkulauantaina jättämään seuraavan kerran kommenttini, lukaisemaan kuulumiset ja katsomaan josko kutsupyyntö olisi ymmärretty kuitata.

Anonyymi kirjoitti...

Voi herranjestas miten ihania pötkylöitä! Tuossa ulkolukuvassa, joukon etunenässä tarmokkaasti tarpova sini-nauhainen risuparta osu ja upposi kyllä. Kerrassaan suloinen mörssäri. :D
Ja nuo labukat...hee, meinsin tuoliltani tippua nauraessani, kun kuvailit yhtä pennuista kilpikonnaksi - pystyin eläytymään tähän mielukvaa. Hih.
Söpöjä on kaikki!

Anonyymi kirjoitti...

ei oo mullekaan tullut kirjallista kutsua, mutta mä oon niin röyhkeä että aion tunkea itseni sinne viikonloppuna... nih...

Mennääks kaikki???

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi-ykkönen täällä taas terve. Meitä anonyymejä on jo näköjään nykyisin aika monta. Nyt on kasvattajalla jo tosissaan töitä tai häntä ei enää kiinnosta bloginsa päivittelyt pätkän vertaa. Mennään vaan kaikki visiitille, ei se kutsu koskaan kuitenkaan kuittaannu, mutta viedään osa pennuista kostoks lähtiessä mukanamme, on niitä niin jumalaton määräkin. Minä tosin en riiseniä huoli, niillä kun on tuo märkä parta, joten nappaan tuon toisen rotuisen mönkijän.
Kasvattajalle tiedoksi!!
tulen viikonloppuna, stop.
en kerro tarkempaan milloin, stop. pöydässä oltava kahvia ja pullaa, stop!

Anonyymi kirjoitti...

Yks anonyymi lisää! Voi ihania pentuja, onneksi yksi on jo meidän:)

Anonyymi kirjoitti...

joo anonyymi-ykkönen: täällä pahis-anonyymi, mennään oikein rynnäköllä. Kahvia joo ja hmmm ois ihqua jos ois vaiks domino-keksejä, eikö?
viedään vaan pentuja mennessämme, jätetään tilalle noi omat jo pilatut :)

rapsutuksia humppikselle

-fani-

Anonyymi kirjoitti...

Ja minä kun luulin anomyymi-ykköstä oikein koira ihmiseksi :0(.
Odottelen edelleen sitä videokuvaa, riiseneistä ;-))
Ps. Olen tulossa myös lauantaina, oliko siellä saunakin ja jotain muuta ohjelmaa.
Feikki

Anonyymi kirjoitti...

monta päivää jo päivityksestä???

Mitä kuuluu penneleille?

Anonyymi kirjoitti...

Voi rähmän paska, Anonyymeja alkaa olee jo niin monta että menee laskuissa sekaisin, onneks minä kuitenkin olen vielä se aito ykkönen ja nuo muut vaan jotain feikkejä...

Nyt jotensaki alkaa näyttää sille, ettei kasvattaja aiokaan tehdä sivuilleen mitään, hävytön ketale!
Aikuisten oikeesti,
on ihan persiistä, ettei me uteliaat anonyymit eivätkä kutkaan muutkaan nimelliset ja nimettömät pääse seuraamaan tuota mustuaislaumojen kasvuvauhtia kuvineen, puhumattakaan edes tarinoineen blogin välityksellä.
Hmmm...
minäpä teen kasvattajalle källit; tein nimittäin kavereitten kanssa treffit viikonlopuksi ja tuonkin ne KAIKKI sun luo kahville, eli varaudupa siihen, että meitä on monta, ja sit yks domino-paketti ei riitä mihkään, tiedoksesi vaan, mee huomenna kauppaan!
pikaisiin näkemisiin,
~Anonyymi-1~