torstai 11. joulukuuta 2008

Torstaita ja odottelua

Pian on taas viikko vierähtänyt. Kävin viemässä Nickylle ruokaa eilen ja yritin kysellä Jyrkiltä että onko Nicky pyöristynyt, mutta eihän miehet sellaista osaa katsoa. Täytynee soittaa perheen naisväelle... Juominen on edelleen runsasta ja ruokahalu suht heikko. Nicky on kuulemma muuttunut lunteeltaan paljon seesteisemmäksi. Tänään on siis vuorokausi 31/63.

Muuten täällä ei mitään kummempaa. Viikko mennyt koirien kanssa puuhatessa ja jalan kanssa köpötellessä. Maanantaina ja tiistaina kävin Porvoossa erikoisliikkeessä avustamassa messarikamojen pakkauksessa. Keskiviikon fysioterapeuttireissukin piti tehdä ihan yksin, kun kaukopahis teki katoamistempun tiistai-iltana. Ei kai uskaltanut tulla isoon kaupunkiin autollaan ajamaan... jalka on muuten parantunut oikein hyvin, mutta ojennussuunta tuottaa tuskaa ja lumpio tuntuu klonksahtavan hiukan ohi urastaan. Pohjelihas on erityisesti jumissa. Mitenköhän? Eihän muutaman tunnin seisominen, koirien lenkittäminen metsässä yms. voi rasittaa? Enkä edes uskaltanut ihan kaikkea touhuamistani todenmukaisesti kertoa! Eli lyhyt kooste "malttia, malttia..." ärsyttävää... Särkylääkkeistä pitäis luopua kokonaan, ettei jalkaa tulisi rasitettua niiden varjolla. Ne kun vievät mukavasti tuon varoituksen jalan väsymisestä... No onneksi on tuo kevyt viikonloppu tulossa. Olen menossa siis messariin molempina päivinä...

Tämmöstä täältä vaivaistalosta, kirjoitellaan taas kun jotain juolahtaa mieleen.

Anu

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

jäkäti, jäkäti !

Mähän sanoin, että se maha on vähän kasvanu (tai sitten ei). ja sitten osaako KATSOA ja huomaako eroa, on kaksi täysin eri taitoa.

No nyt on naapurit ja sukulaiset vahvistaneet, että maha ON pyöristynyt. Nisät on turvonneet ja muutenkin koko mahanalunen on alkanut näkyä entistä enemmän.

Ruokakin alkoi maistua het paremmin kun kuninkaallista mammaruokaa ilmaantui peruspipanan joukkoon. Nyt siirrytään pelkkään mammamuonaan ja toivotaan, että ruokahalu mieluummin paranee.

Muuten Nicky on muuttunut paljon rauhallisemmaksi ja ”apeammaksi”. Jos oman ruoan kanssa onkin ollut nirsoilua, niin herkkujen kerjääminen on sitäkin aktiivisempaa.
Koirahan muuttuu näköjään täydellisen sohvakoiran suuntaan. (Jipii saa lopettaa sen vähänkin aktiivisuuden reenirintamalla) Ei vaiskaan, tuntuu vähän kuin ei olis oma koira kotona.

No täällä yritetään kerätä huomioita koirasta, kun tuolla kasvattajalla ei ole juuri muuta kerrottavaa, kuin mitä sen omalle takajalalle kuuluu. Mutta eihän ne miehet mihinkään ihmeisiin pysty, mutta yritettään parhaamme.

t. jyrki

p.s. tää on jo ainakin 4 tai 5 kerta kun yritän tänne jotain laittaa ja joka …vetin kerta se häviää johonkin bittiavaruuteen. No yritetään taas.





p.s. johan nyt on prkl kun uätä

Anonyymi kirjoitti...

Voi Jyrki Jyrki älä kasvattajaa tyrki.... se kun on vielä toipilas ja herkkä sellainen :o)

Kaukopahis ei kadonnut mihinkään, piti vaan välillä käydä kotimaisemiakin katsomassa ettei vallan unohda minkälaisessa talossa asuu.. Kaukopahis käväisi myös pikimiten hakemassa nimimerkilleen vastinetta: kovin oli mukava kaukomaa.

Messukeskuksessa kasvattaja hoiti meidän tavistyöläisten muonituksen esimerkillisellä tavalla: oli herkkua jos jonkinlaista! Kiitos muotojeni ylläpidosta.

Pentuja odotan innolla koska toivon pääseväni ristiäisiin, tai ainakin keksimään lapsosille kivoja nimiä... Kasvattaja: ho hoi! millä kirjaimella alan suunnitella????

Kaukopahis ilmaan tuu pyhän kunniaksi päämajaan, jos ei flunssa äidy kamalaksi, nyt on mittari käsivarren alla kainalolihaksen jumpattavana: saapi nähdä.

Halauksi ja terveisiä sinne etelään: täällä kaikki hyvin, oon saanut siivoilla ja puuhastella koko iltapäivän!

t. kaukopahisanonyymi

ps. Jyrkiseni: tää on ihan helppoa: ei katoo mihinkään...

pss. Missä on ANONYYMI YKKÖNEN???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????++

Anonyymi kirjoitti...

Miten tekstistä jäi mieleen vain alku: "Juominen on edelleen runsasta ja ruokahalu suht heikko" :D juu pikkujouluaikaan näin on täälläkin ;)

Onnellista odotusta Nickyn väelle ja Joulua kaikille toivottaen
Remun poppoo Espoosta