lauantai 20. joulukuuta 2008

Viikonloppuja

No niin. Nyt mennään vuorokautta 40/63.


Nicky esittelee vielä pientä masuaan

Tapasin Kotilaiset keskiviikkona, eli kolmisen päivää sitten. He tulivat treeneihin Nickyä näyttämään ja samalla juhlistettiin Tiian 12v synttäreitä. Onnea Tiialle vielä näin netinkin välityksellä!

Nyt Nicky oli jo selvemmin paksuuntunut ;O) Se oli mukavalla tuulella ja Tiian treenatessa ainakin ruokahalu vaikutti olevan kunnossa. Näin tultkitsin Tiian ilmeistä ja parkaisuista Nickyn napsiessa nakkeja sormista. Sen verran oli kiirettä, ettei taisi mennä nakit ja sormet sekaisin ;O)

Polveni tilanne taas hiukan parempi. Liikkuminen onnistuu jo ilman keppejä. Tasaisella liikkuminen menee jo lähes ontumatta, mutta metsässä pitää kyllä olla varovainen... Kyllä tämä tästä kuntoutuu juuri sopivasti ennen pentujen syntymään.

Ai niin kaukopahis, pentueen kirjain tulee olemaan M. Yritän nyt pysyä jotenkin aakkosissa... Niille tiedoksi, jotka ovat ihmetelleet miksei pentueeni ole aiemmin noudattaneet mitään loogosta järjestystä on syy se, ettei mun pitänyt ruveta oikeasti kasvattamaan! Eli ajattelin tekeväni yhden pentueen, sen jälkeen ehkä yhden vielä jne. ja nyt tuleva pentueeni on 9. riisenipentue :=)

Huomenna on tiedossa tonttuilua ja treenejä. Ihana päivä siis tiedossa!

Anu

P.S. Jyrki, muista madottaa se koira 22.12.2008 klo 12:00

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tota, mulla olis vähän menoa tossa puolenpäivän aikaan. Oisko tota mahdollista siirtää esim. johonkin 14.18. seutuville. Vai ???

jyrki

p.s. kaukopahis, kyllä sun pitäis jo ammattis puolesta ymmärtää että TOI ALOTTI !!!!!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Jouluterveiset tuli Jyrki perille :)

Rauhaisaa Joulua ja hyvää uutta vuotta 2009 myös teille, kasvattajalle ja koko TippenToppen-klaanille ;)

Toivoo: Team B&B

Anonyymi kirjoitti...

heissan kaikille tutuille ja tuntemattomille !

täällä on tusattu kaikkea Jouluun liittyvää ja paljon muutakin. nyt on käyty näyttämässä Nickyä lähes kaikille tutuille ja kaikki on sitä mieltä et se on ihan hitsin vitsin jummi jammi iso, siis mahansa puolesta kai.

no ainakin sen mahanalusen karvat jotka ennen osoitti alas ja peitti nisät, nyt tursottaa pitkin kylkiä niin että jos ymmärtäis jotain rimmaamisesta niin tekis mieli vähän niksasta tuolta ja naksasta täältä, vaan kun sekin on kiälletty. Hoah !!!!! (tuo tarkoittaa syvää huokausta)

muuten homma etenee (kai) ihan niin kuin pitääkin. eli koira juo ihan niin kuin isäntä, haluais syödä kokoajan (kuten isäntä) ja muutenkin osoittaa kummallisia mielenliikkuja (kuten isäntä kuulemma).

ERITTÄIN HYVÄÄ JOULUA JA MENESTYKSEKÄSTÄ UUTTA VUOTTA 2009 !!!!!!!!!

toivottaa kaikille

Kotilot pienestä suurimpaan

p.s. oli aika jännä fiilis kun kesken lounaan koputetaan olkapäälle ja joku, etäisesti tutun oloinen naisihminen, alkaa kyseleen mun koiran sukutaustaa. HÄH !!! no nokkelampi olis ehkä jo osannu päätellä siitä että ”mun siskolla on kans KAKS Tintenfass koiraa” keistä on kyse. vaan hidas kun olen päätin kysellä tarkemmin ja voi sitä tietämisen riemua kun tajusin että B&B:n sukuahan sitä oltiin. totta kai minä kohteliaana herrasmiehenä jätin itseni esittelemättä, mutta onneksi nokkela sisko osasi mun höperryksistä löytää jonkun vinkin josta mut on tunnistettu.

Anonyymi kirjoitti...

Kinkun vahtimisen lomasta toivottelemme rauhaista joulua ja pulleita odotusaikoja Nickylle ja muille Kotiloillle. Innolla luemme joka päivä blogia, vaikka meille ei tästä pentueesta (vaikka Nicky on mahtava) tule toista koiruutta.
t. Helga neidin family

Anonyymi kirjoitti...

Voi kuinka ihanaa! Siis on Joulu! ja saa ihan luvalla syödä kaikkea hyvää ja koko ajan (näin ainakin omat karvaiset otukseni tuumivat). Me saimme tänne kauas sen kaivatun valkoisen joulun, lunta on ja kohtuu paljon. Riisipuuro on tuossa hautumassa, pitänee istuttaa otukst kanssani puurolle, jotta saa seuraa.

Nauttikaa tunnelmasta, läheisistä ja yösyömisestä ;o)

Rakkaita halauksia kaikille: tänäänkin on hyvä päivä

t. kaukopahis & otukset