sunnuntai 7. joulukuuta 2008

Sunnuntain tunnelmia

Tätä blogia siis seurataan!

Reilu vuorokausi ja heti on kommentteja ;O)

Juttelin eilen Kotilaisen kanssa ja Nicky on kovasti "tiine". Ruokahalu on niin ja näin, mutta juominen on lisääntynyt niin kuin kuuluukin. Tässä vaiheessa emä siis juo paljon vettä, saadakseen nestettä sikiöpusseihin. Ensi viikolla on Nickylle tarkoitus sitten vaihtaa kantavan nartun ruoka, joka meillä tarkoittaa tietty Royal Caninia ja siitä sorttina Babydogia. Tällä sitten mennään koko kanto- ja imetysaika. Pian ollaan jo puolessa välissä odotusta!

Täällä alkaa toipilaan pää taas lahoamaan. Aikaa leikkauksesta on kulunut reilu 2 vk. Päätä on koitettu hoitaa koiria treenaamalla ja metsälenkkeillen yhden koiran ja kahden kyynärsauvan kera ;O) Olen käynyt nyt neljänä peräkkäisenä päivänä hinkkaamassa tottista D&C hallissa Porvoossa. Siellä minä sitten klenkkakoipena seison peilin edessä ja harjoittelen perusasentoja yms. pikkujuttuja. Pysähdysliikkeiden asentoja harjoittelen tuolilla istuen ja makupaloja heitellen. Humpan kanssa homma hiukka helpompaa, mutta Ruuti on kyllä hiukan raju...

Polvi 3 pv leikkauksen jälkeen

Jalka on parantunut kyllä suhteellisen hyvin, mutta kyllä aika meinaa käydä pitkäksi. Eka fysioterapia on tulevana keskiviikkona, jos vaikka kaukopahis haluaa ehdottomasti toimia kuskina. Minähän en tietty tässä tilanteessa pysty omaa autoani ajamaan? Hiukan on laiskasti jumppaohjeita noudatettu, mutta mulla kyllä tulee tätä jumppaa ihan omasta takaa, kun on näin levoton sielu.

Pikkusen mustelmaa

Kiitos muuten näin bloginkin välityksellä kaikille kavereille, jotka ovat mua tän jalkaepisoodin aikana auttaneet. Ei ole tarvinnut kotona maata ja katsella kattoa. Olette myös mukavasti takoneet malttia ja järkeä päähän ilman, että mulla ois palanut hihat ;O)

Hyviä sunnuntain jatkoja toivottaen

Anu

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kovin on tutunnäköiset leikkaushaavat :) Paranemisia ja maltahan tehä niitä jumppaohjeita. Meillä on olohuoneen nurkkaan kummasti kertynyt jos jonkinlaista kuntoutusvälinettä :)

T:Heli

Anonyymi kirjoitti...

No niin... jotain hyvää ja positiivista löytyi taas jopa jalkaleikkauksesta! Nimittäin tämä blogi päivittyy huomattavasti nopeammin kuin viimeksi :o)

Jalka on just niin kaunis kuin pitääkin, ja olen ehdottomasti näin "personal trainerina" sitä mieltä että et ole ajokykyinen, eli jos kaukopahis ei oo tosi kaukana silloin, niin ehdottomasti haluaa tulla Katsastamaan miten Se Komea Fysioterapeutti toimii... hmm... tuskin maltan odottaa...

Kaukopahis on ollut tänään ahkera, tehnyt kaikenlaisia listoja koneelle ja pistänyt erilaisia merkkejä nimien perään: raskasta työtä.

Nyt tämä pahis lähtee liikenteeseen suuntana eteläinen suomi ja kulkuvälineenä automobil, kyydissä maailman rakkaimmat otukset

halauksin voimia IHANAAN maanantaihin !!!

T. kauko-pahis-anonyyminne, jo´ka on kohta lähempänä kuin arvaattekaan

ps. mihinkähän se anonyymi-1 on kadonnut? lienee joulunvalmistelujensa keskellä unohtunut nautinnollisesti maistelemaan liköörikonvehteja???

ps2. taas kerrasta oikein...