keskiviikko 24. joulukuuta 2008

Hyvää joulua kaikille!!!

Hyvää Joulua toivottaa
Humppa, Hukka, Ruuti
Anu

Aattoaamu alkoi söpösti katsomalla telkkarista Happy feet pingviinielokuva. Olipa ihana aloitus aamulle! Kerrankin oli elokuvassa oikeasti onnellinen loppu...

Leffan jälkeen sitten suuntasin koirineni metsään lenkille. Noin puolessa välissä lenkkiä tapahtui jotain ennen kuulumatonta ja kamalaa, Ruuti katosi! Ihan oikeasti. Se oli poissa ainakin 10 minuuttia ja ne minuutit tuntuivat ikuisilta. Mäntsäläntie kohisi kukkulan alla ja koiraa ei näy missään. Siinä meni oma ääni ja Hukalta melkeen haukkukin kun huudeltiin Ruutia takaisin. Piti soittaa kotiinkin, että veikka menisi meidän tietä kohti lenkkipaikkaamme ja huutelisi sitä sieltä suunnalta, jos vaikka Ruuti olisi eksynyt kotia kohti. No kuten yleensä, minun paniikkini yltyessä kuulin takaani oksien rahinaa ja pian Ruuti tulikin katoamispaikalle, kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Kieli vain roikkui hiukan, mitä lie elukkaa oli ollut jahtaamassa??? Kyllä meinas itku päästä ja pakko oli sitä resupetteriä halata. On se vaan niin tärkeä ja rakas...

Tässä todistusaineistoa niille, jotka väittävät etten muka jumppaa jalkaa!



Kävely sujuu taas paremmin. metsälenkki oli jo tunnin mittainen. Edelleen suurimmat ongemat ovat jalan ojentamisessa ja koukistamisessa. Niitä koitan siis jumpalla parannella. Nyt vaan tuntuu, ettei toipuminen ole niin huomattavaa joka päivä. Alkuun tuntui, että joka päivä homma edistyy, nyt tahti on kyllä hidastunut. Mutta ei kai auta kuin jumppailla ja toipua... Onhan tässä vielä 2,5 vk ennen Nickyn pentujen syntymää.

Tältä jalan arvet näyttää nyt

Eipä tässä tämän enempää. Nyt keskitymme täällä joulutunnelmaan, syömiseen ja lahjuksiin ;O)

Anu

nyt on oikeasti 24.12.2009 ja klo 16:00

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihanaa tapanin päivää kaikille blogimme lukijoille :o)

vatsa on jo tupaten täynnä jouluruokia, onneksi arki alkaa pian.. tosin matkaamme mukavan joukon kera rannikolle uuden vuoden viettoon ja siellä se syöminenkin tod.näk vaan kiihtyy :o)

hyvältä näyttää polvi jo, mutta toivottavasti OIKEASTI kasvattaja jumppaa sitä ettei vaan lavasta tilannetta blogia varten???

Kiitos runsaista lahjuksista kaikille pukeille, kilttejä ilmeisesti oltiin oltu :o)

Rapsetuksia Ruutille, Humpalle ja Hukka-rinsessalle, halaus kasvattajalle ja terveiset puhille (kuulemma saapuu tänään puolenhehtaarin metsästään sinne sivistykseen). Oikein paljon terveisiä myös sille pienelle Puhin mustalle possulle :) se on niiin IHKU ja tomera.

Nyt pikaimurointi (yksi ylimääräinen otus ainakin irtokarvojen määrän perusteella asuu sohvan alla)

t. kaukopahisanonyyminne

ps. mitä tarkoittaa imbpunha???

Anonyymi kirjoitti...

No niin Anu; joko sä uskot että metsä on paha paikka koirille. Ne VOI todellakin eksyä sinne ! Mä edelleen olen sitä mieltä, että pellolla ulkoilu on järkevää ;o)
Paranemisia jalalle (näytti kuvissa aika hirveeltä)....
Tsemppiä !!

-sari ja malikat -

Anonyymi kirjoitti...

Äh, on kidutusta tulla lueskelemaan riiseni-pentu-blogia...Vielä joskus se riiseni meillekin tulee, mutta ei ihan vielä pieneen aikaan. Mulla on nuorena tyttönä 80-luvulla ollut riiseni ja silloin olen tämän blogin Kasvattajankin tavannut riisenileireillä ja näyttelyissä :) Nykyisin kasvattelen vähän pienempiä koiruuksia mutta vielä joskus, vielä joskus...
Tsemppiä kintun kuntoutukseen ja iloista pentuvuotta 2009!