tiistai 30. joulukuuta 2008

Oikein hyvää Uutta Vuotta 2009!

Hyvää Uutta Vuotta 2009!
Nasu ja Humppa

Eilinen ilta ja tämä aamu on mennyt tavaroita pakatessa. Olemme pian suuntaamassa kohti Uuden Vuoden treenileiriä! Loistavaa! Miten hieno tapa viettää Uutta Vuotta.

Päivät vähenee Nickyn kohdalla nyt odotusta on enää noin 1,5 vk. Nyt mennään siis vuorokautta 50/63. Maha on kuulemma paisunut nyt jo huomattavasti ja Nicky ottaa tiineydestä kaiken ilon irti. Koskaan ennen ei ole näin mukavasti hemmoteltu kaikella syötävällä ja vaikka varastaakin, niin isäntäväki toruu tosi laimeasti ;O) Rappusten kulkeminen kerrostalon neljänteen kerrokseen muistuttaa nykyisin enemmän pingviinikävelyä, kuin kevyttä ravia. Nicky tulee sitten ensi viikonloppuna tänne Askolaan. Maanantaina 5.1. menemme molemmat lääkäriin. Mulla on jalan kontrolli ja Nicky menee tiineys röntgeniin.

Joulun jälkeinen aika meni kokolailla treenaillessa. Perjantaina käytiin Puhin kanssa hallilla ja tottiksen jälkeen Humppa pääsi elämänsä ensimmäisiin agilitytreeneihin ;O)


Humppis harjoittelee agilityä ;O) 261208

Lauantaina kävin hallilla itsekseni treenaamassa ja sunnuntaina taas Puhin kanssa.


Nasun seuraamistreenejä 281208

Eilen maanantaina oli sitten lepopäivä ja kävimme kaupungissa ja erikoisliikkeessä ihan muuten vaan. Hukka-prinsessakin pääsi oikein liikkeeseen sisään ja söi paljon herkkuja mm. hanhenkaulan. Kyllä oli mummo tohkeissaan. Paluumatkalla käytiin sitten oikein kunnon lenkillä METSÄSSÄ. Ilma oli hieno ja kaikki koiratkin pysyivät silmissä, eikä kukaan eksynyt ;O) En ole siis vielä luovuttanut ja siirtynyt peltolenkkeilyyn, vaikka Sari olet jo aiemminkin mua koittanut sen mukavuudesta ja turvallisuudesta vakuuttaa ;O)

Mutta eipä tässä enempiä tällä erää. Auto pitäisi nyt täyttää kaikilla tavaroilla. Taitaa pikku Caddyn jouset mennä pohjaan, sillä ollaanhan sitä menossa reissuun oikein neljäksi päiväksi ja matkaa on peräti 60km.

Anu

30.12.2008 klo 12:30

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vau, hienoja videoita!!! Täytyykin apukouluttajana puskea kouluttajaa tekemään seuraamista enempi... ollaan selvästi jäljessä.

KAIKILLE MUKAVAA UUTTA VUOTTA 2009!
Nähdään taas ensi vuonna.

toivottaa Remun apukouluttaja minna ja muut

ps. onko kukaan menossa Tampereelle, nääs 15.2. ois näyttelyä siellä ;)

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka pellolla on turvallista, tasaista ja hyvä näkyvyys, niin kyllähän se sielu metsään aina halajaa :) Btw...kolmas vamma jaloissa....Ringo puri mua tänään polveen....

Menestystä Vuodelle 2009 !

T: Sari