tiistai 6. tammikuuta 2009

Nicky tullut Askolaan

No niin, nyt on Nicky tullut Askolan kennelliin ja se näyttää tältä:

Nicky ulkopuolelta...

...ja sisäpuolelta

Eilen maanantaina käytiin siis tiineysröntgenissä. Tiineysvuorokausia takana 56. Kuvasta on laskettu varmuudella 8 pentua ja ehkä jopa 9. Lopullinen määrä selvinnee vasta viikonloppuna, jolloin odotan pentujen syntyvän.

Kuvaamisen jälkeen toin sitten Nickyn kotiini. Ilta meni hyvin, mutta Nicky kyllä odotteli että koskas ne Kotilot tulee hakemaan sen omaan kotiin. Ruoka maistui vain hiukan ja nukkuakin piti keittiön lattialla, mikään makuualusta ei kelvannut. Tänään tiistaina se on jo selvästi enemmän kotiutunut. Se on viettänyt pitkiäkin aikoja pihalla Ruutin kanssa. Nicky on tavannut myös muut koirani ja se on sopeutunut porukkaan erittäin hyvin.

Mutta mennäämpä vielä hiukan ajassa taaksepäin. Olin siis viime viikon Loviisassa uutta vuotta viettämässä ja koiria treenaamassa. Treenattiinkin todella aktiivisesti. "Leiri" alkoi tiistaina Porvoossa hallitreeneillä ja sen jälkeen siirryttiin Loviisaan missä oltiin aina lauantaihin saakka. Siellä treenailtiin joka päivä tottista ja muuten ohjelmaan kuului esineruututreenit, hakutreenit*2, näyttelytreenit, sekä kerran puruja. Nasukin pääsi puremaan oikein kokopukuun ;O) Hyvä Nasu!

Sunnutai meni palautuessa. Kävin kyllä hallilla tottistelemassa, mutta muuten vaan olla möllöteltiin. Maanantai oli sitten tämä lääkäripäivä. Ensin siis Mevettiin Nickyn kanssa, sen jälkeen keskustaan omaan fysioterapiaan ja lääkäriin. Jalka on parantunut hienosti. Liikeradat eivät vielä ole puhtaat, mutta muuten kaikki on mennyt aikataulun mukaisesti. En kyllä uskaltanut kertoa kummallekaan ammattilaiselle mitä kaikkea olen oikeasti tehnyt ;O( tuli jo nyt meinaan fysioterapeutilta hiukka noottia. Metsälenkkeily on siis nou nou... ja juosta saan vasta noin 6vk päästä... vielä on kuulemma liian suuri riski uuden ristisiteen venähdykselle. Eli lisää tuli jumppaohjeita ja kuulemma kuntopyörä pitää hankkia. Ystävieni painostuksen johdosta olen päättänyt nyt noudattaa kaikkia ohjeita. Haluanhan jalan toipuvan entiselleen.

Tässä oli taas kuulumiset tähän saakka. Viikonloppuna viimeistään lisää päivitystä...

Anu

Tiistai 6.1.2009 klo 20:05

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Heips taas! Käyn täällä sun pentublogissa opiskelemassa näit juttuja. Jos sit meillekin niitä malirottia keväällä syntyis. Aika hurja toi röntgenkuva... Tsemppiä ja toivotaan, että synnytys sujuu hyvin !

- sari -