maanantai 16. helmikuuta 2009

Pennut 5 vk

Niin on viikko vierähtänyt ja pentulaatikossa on alkanut hirvittävä vilinä ja meteli ;O)

Ja nyrkistä päähän...

Mitään ihmeempää kerrottavaa ei tällä erää ole. Kaikki sujuu mukavasti ja pennut kasvavat kovaa vauhtia. Jopa sen verran pulskia ovat, että ruokaa on ollut pakko alkaa rajoittaa. Ulkoiltu on lähes päivittäin, säiden mukaan. Kaikki osaavat jo tehdä tarpeensa pihalle, jos vaan oikeaan aikaan ne sinne päästää. Sisällä meno on kiihtynyt ja pennut ovat erittäin puuhakkaita ja ihmisseuraa kaipaavia ;-)



Nickyn imettämistä on alettu rajoittaa, sillä se lähtee talvilomalle keskiviikkona ;O) Nicky ja perhe Kotilot palaavat sitten viikonlopuksi Askolaan ja hoitavat kimpassa pentuja vielä viikonlopun. Sen jälkeen Nicky kotiutuu kokonaan Helsinkiin. Viikko myöhemmin yksi pentu seuraa äitiään samaan osoitteeseen ;D



Viikko oli omalta osaltani vauhdikas. Töissä suht kiirettä ja viikonloppu meni Nokialla työreissussa. Mutta koska Tampereen kupeessa oltiin, niin käytiin Ruutin kanssa coutsin luona treenaamassa ja saamassa kotiläksyksi jälkiesineitä ja kirjekurssi niiden ilmaisun opettamiseen. Kuulemma kuukausi aikaa saada ilmaisu valmiiksi ;O)

Viimeinenkin pentu on löytänyt nyt oman kodin. Loppumetreillä Mr Mikasuki kiinnostikin kolmea perhettä yhtä aikaa...

Seisomakuvia yritettiin Kotilon kanssa ottaa torstaina, mutta valo-olosuhteet olivat niin huonot, ettei kuvista ole julkaisukelpoisiksi ;O( Koitetaan tulevana viikonloppuna uudelleen.

Anu

maanantaina 16.2.2009 klo 12:35

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voi vitsit mitä paksukaisia :)

Kai sä Anu oot varoittanut tulevia pennun omistajia, et ennen muka niin järkevät ihmiset alkavat käyttäytyä omituisesti koiraharrastuksen myötä ;)

Just mekin oltiin Johannan ja Helga-neidin kanssa treenaamassa ja siellä kymmenen asteen pakkasessa, nenät valkoisena ja sormet kohmeisena kilvan kehuttiin toisiamme kun meidän koirat osaa istua ja mennä maahan :D

Ja meillä kaikilla oli niin kivaa! Maltettiin jopa jättää hihkumiset siihen kun koirat oli autoissa, joten niilläkin pysyi paletit kasassa vaikka virtaa riitti kaikissa kolmessa :)

Kyl sää kasvatat hienoja suursnautsereita!

Terkuin Team B&B