maanantai 2. helmikuuta 2009

Pennut 3 vk

ssn Tintenfass Monster Maya

Niin on jo kolme viikkoa vierähtänyt. Pennut kasvavat ja voivat paksusti. Painot ovat nousseet hyvin ja nyt pienin painaa 1770 g ja suurin 2390 g.

Tänään maanataina 2.2.09 oli sitten ensimmäinen "oikea" ruokailu. Osalle ruoka maistui erittäin hyvin, osa oli sitä mieltä että maito kyllä riittää toistaiseksi.

Ensimmäinen ateria

Nicky voi hyvin ja nauttii äidin hommista. Sen mielestä on mukava kiusata pentuja tökkimällä niitä tassulla pentuaitauksen ulkopuolelta. Muutenkin se selvästi haluaa oikein leikkiä lastensa kanssa. Välillä on koko pää sen suussa, välillä vaan tökitään niitä niin, että pennut murisevat sille ;O)

Äidin kaulalla

Tänään oli myös kastajaiset. Pennuille annettiin seuraavat viralliset nimet, aiheena inkkariheimot.

Urokset:
vihreä TF Mohawk
ruskea TF Mohikan
keltainen TF Mr Mikasuki

nartut:
lila TF Mescalero
vaal.punainen TF Mohave
punainen TF Monster Maya

Muuten elämä Monninkylässä on muuttunut rajusti. Treenin täyteisen viikonlopun jälkeen palasin tänään maanantaina työelämään 3 kk sairausloman jälkeen. Kyllä oli omituista herätä 5 tuntia "normaalia" aikaisemmin. Puolenpäivän ja lounaan jälkeen olinkin sitten jo ihan tiltissä ;D Saa nähdä miten Ruutikin selviää tästä muutoksesta? Enää ei lenkkeillä ja treenata 5-6 kertaa viikossa! Saattaa kiltin, söpön ja rauhallisen koiraparan pää seota... No minähän siitä sitten kärsin, niin materiaalisesti kuin henkisestikin, se on varma. Tulisi jo kevät ja lisää valoisaa aikaa...

Nyt nukkumaan ja huomiseen aamuun valmistautumaan, kääk...

Anu

Maanatai 2.2.2009 klo 22:00

2 kommenttia:

Minna Anttonen kirjoitti...

Hei, täälläkin itse pentukuumeisena odotetaan ja kurkitaan muiden blogeja =) hauskat ja kivat nimet olet pennuille keksinyt. Etenkin Monster Maya sulattaa jään ympärillään =)

Anonyymi kirjoitti...

Jea, todella mielettömät nimet! :D Mahtavaa! :D

Maria ja Alfa