perjantai 20. helmikuuta 2009

Flunssan kourissa

Viikko on mennyt flunssan kourissa. Nicky lähti keski-Suomeen keskiviikko aamuna, mutta palaa siis huomenna Kotiloiden kanssa tänne pentuja hoitamaan lauantaiksi ja sunnuntaiksi.

Muuten täällä kaikki hyvin. Pennut ovat aktivoituneen kovasti ja niissä alkaa olemaan rutkasti elämää ja ääntä. Ruoka maistuu erinomaisesti ja ulkona käydään jo 2-3 kertaa päivittäin. Ulkoilun jälkeen riehutaan kuistilla ja lopuksi Ruutin kanssa keittiössä siihen saakka kun uni korjaa pesueen.

Ruuti on jatkanut siitä mihin Nicky homman jätti. Ruuti on aivan ihana sijaisemo ja leikkii niiden kanssa päivittäin varmaan toista tuntia.

Ohessa pari videota Ruutin ja pentujen puuhista.


Ruuti ja pennut 1 (Ruth von Elberfeld with puppies)


Ruuti ja pennut 2 (Ruth von Elberfeld with puppies)


Anu

perjantaina 20.2.2009 klo 14:00

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No johan on Pennuissa menoa ja meininkiä! Ja tuo musta siistitynnäköinen Ruuti vaikuttaa mainiolta Nannylta. Olin huomaavinani että yksi pienistä paholaisista ekassa videossa astui Nannyaan????? Jestas!! Siinä on tuleville omistajille puuhaa... omaa tahtoa taitaa olla.. oisko ollut punapantainen???

Kasvattaja on mainiosti kasvattanut myös ei-kasvattinsa kun se noin järkipäisesti pentujen kanssa puuhastelee <3

Huhut muuten kertovat että Kasvattaja on harkinnut pientä rajojen ylittämistä... kuulemma melkein ylipuhuttu jälkikokeeseen maasto-osuuden ohjaajaksi... jaa mille koiralle???.... se oli joku ERIrotuinen... ja nimi viittasi muistaakseni johonkin Älykköön? Oliko se Newton... öööö... Farady.... ööö... Einstein... ööö vai öööö Curie... no ei kaikkia nimiä voi painaa mieleensä... mutta aika näyttää kuka vie ja ketä tai mitä...

Muuten tänne kauas kuuluu ihan seesteistä, talven väistymistä odotellaan, koska polte päästä otusten kanssa heinän korsia nuuskuttelemaan on kova... Kasvattaja muuten huhun mukaan on saanut kotiläksyjä... tuon hyvätapaisen Nannyn pitisi kohta osata nopean näppärästi heittäytyä vatsa-asentoon kummallisten kankaan ja puun palasten eteen, sirosti palaset asetettuna etujalkaimien väliin... jälki-istuntoa lienee luvassa jollei läksyt ole ajallaan tehty..

Lisää juoruja... olen kuullut myös huhuja jotta Kasvattaja on yrittänyt kuvausteknisistä syistä johtuen etsiä muita taustavärejä jalkoihinsa seuraamisharjoitteisiin kuin mustan värin... mutta miten Kasvattaja sen toteuttaa, toivottavasti päivänvalon kestävällä tavalla..

Tällaisia tällä kertaa täältä ei-niin-maailman ääristä

ps. kaukopahiskin on varaillut vuosien päähän TippenToppen koiraa... riiseniä... hmmm-- ei... no minkä rotusta... hmmm aika näyttää, mutta tuollaisia Kasvattajia en tunne muita joten rotu lienee sivuseikka, jos tiimiin huolitaan

Aina teidän oma ja ihana Kauko-Pahiksenne

Tintenfass kennel kirjoitti...

En ole kyllä vielä ylipuhuttu, edes melkein, siihen Älykön metsäjäljestyshommaan! Älä yritä! Älykkö voisi vielä siellä jäljillä olla ok, mutta en halua katsoa kun se syö esineruudussa hanskat huiviinsa 3mm etureunasta, eikä edes katso minuun ;O) Ja voimasanoja ei voi käyttää...

Tarkoitatko seuraamisessa sitä mun vaaleaa kukkamekkoa? Hyvin siitä musta labradori erottui. Sääret näytti vaan paljon paremmilta korkkareissa, mutta koiran kanssa ne on aika hankalat.

Joo, tulevaisuus näyttää, josko Tippen Toppen ottaa vielä yhden rodun jalostuksellisen turmelemisen kontolleen. Se on ajatuksissa jo lähempänä, kuin esim. tuo Älykön ohjaaminen... Se nuorempi kuiva käppyrä on kyllä vallannut sydämeni ja se on oikeasti aika viisaskin ja niin KOMEA. Ehkä sen kanssa sitten sinne metsäjäljille...

Anonyymi kirjoitti...

Nyt mä Repesin.... siis en fyysisesti mutta niinku vertauskuvallisesti..

t. Kauko-Pahis