tiistai 10. helmikuuta 2009

Pennut 4 vk

Taas on viikko vierähtänyt ja pennut ovat kasvaneet. Viikko on nyt syöty kiinteää ruokaa ja se maistuu kaikille oikein hyvin. Painot ovat nousseet selvästi ja myös tuoksu kotona on muuttunut ;O)

Ensimmäistä kertaa ulkoilemassa

Yksi urospentu vielä vailla omaa kotia. Pentu on Mr Mikasuki. Sillä on valkoinen raita sinnassa, joten se soveltuu paremmin koti- ja harrastuskoiraksi, kuin varsinaiseksi näyttelytähdeksi (vaikka ei sitä aina pysty ennustamaan minkä kokoiseksi raita jää).

Pennut painavat nyt 3600 g- 2360 g. Eli aikamoinen on haitari. Pieni, mutta pippurinen narttu Mohave on ns. normaalikokoinen, muut ovat edelleen keskikokoa suurempia.

Pennut ovat piristyneet kovasti ja pentuaitauksessa käy aika ajoin jo kovakin taisto. Nicky leikkii edelleen pentujen kanssa ihmeen paljon. Imettäminen ei enää niin huvita, sillä pennuille on puhjennut mukavat torahampaat.

Toinen madotus on annettu viikonloppuna ja pennut on trimmattu/siistitty ensimmäistä kertaa. Kaikki selvisivät hommasta ilman mitään suurta paniikkia, konekaan ei ketään hirvittänyt.

Eilen maanantaina pennut pääsivät ensimmäistä kertaa ulos. Oli niillä ihmettelemistä kylmällä lumella tepsutellessa. Tästä lähtien pennut pääsevät ulos joka päivä lounaan jälkeen. Toki hiukan täytyy säitten mukaan mennä, eikä esim. paiskata niitä ulos vesisateeseen ;O)


Ulkoiluvideo

Anu

tiistaina 10.2.2009 klo 15:00

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No kylläpäs pennelit kasvavat ihan silmissä :o) mieli kovasti tekisi niitä rientää katsomaan, ties vaikka yhden etelä-suomen turneen vielä tekisikin..

Kasvattajalle kumarrus hauskoista nimistä... tuo mr takasukinikinaki tosin muistuttaa jotain muuta kuin inkkariheimoa... kiva nimi kuiteskin :o)

Täällä pohjoisessa kaukana, talvi tekee luonnosta kauniin ja poluista liukkaita. Otukset nauttivat edelleen siitä että allekirjoittanut viettää pääosin aikaansa kotona..

Oikein iloista keskiviikkoa kaikille, ystävänpäivä lähestyy joten mars mars ostamaan lähimmäiselle se perinteinen sydänsuklaarasia ja oma halinalle

t. kaukopahiksenne

ps. melkein tuo kirjoitettava sana on domino... se on diano ja taas kerrasta oikein... kai..

Anonyymi kirjoitti...

Katsoin tota ulkoiluvideota ehkä kaiuttimet turhan kovalla ja yhtäkkiä kuuluu Anun PUTIPUTIII! Edi meinas hyökätä tähän tietokonepöydälle! :D jätkä on viimeks varmaan vuos sitten kuullut ton saundin, ja vieläkin toimii. :)

-ona&edi