keskiviikko 14. tammikuuta 2009

päivä 3


Täällä tilanne on rauhoittunut. Sain nukkua toissa yönä peräti 10 tuntia kun ihana renkini hoiti pentujen ja emän vavonnan.

Onneksi minulla on täällä näitä apuvoimia, eli renki sekä äitini, joka ei tällä kertaa olekaan orjatar. Hän meinaan mursi kätensä joulukuun puolessa välissä ollessaan maailmanmatkalla toisella puolella maailmaa. Täällä on siis tällä hetkellä enemmän meitä rampoja, kuin terveitä ihmisiä. On siinä varmaan rengillä kestäminen...

Jep. Pennut ja Nicky voivat siis erittäin hyvin. Se heikko urospentu hiipui sitten ensimmäisenä iltana, joten saldo on nyt 3 urosta ja 3 narttua. Nämä loput ovat siis oikein vahvoja ja kaikki on sujunut hyvin. Eilisessä punnituksessa kaikki oli nostanut painoaan, mikä ei ole aina tavallista sillä usein pennut pudottavat ensimmäisten vuorokausien aikana painoansa ja vasta sitten se lähtee nousuun. Mutta ilmeisesti Nickyn 10 nisää riittää hyvin kuuden pennun syöttämiseen ;O)

Eilinen päivä oli siis oikein mukava. Nousin 10t unien jälkeen ja aamupalan syötyäni suuntasin koirineni metsään lenkille, tai siis metsätielle, ja sen jälkeen hallille tottista treenaamaan. Ruuti käy meinaan sen verran kierroksilla, että sen päätä on pakko tyhjentää tai kotona on hirveä hässäkkä koko ajan. Ennen treenejä tein jalkajumpat ja sitten palkitsin itseni koiruuksia treenaamalla. Sopii muuten D&C harjoitushalli erinomaisesti myös kuntoiluun ;O)

Illalla sitten kiusasin Nickyä ja nypin sen jalkakarvat melkein kokonaan pois. Nyt on hyvä aika uudistaa karvat ja toisaalta se ei tuo niin paljon kuraa sisälle. Nyppiminen tapahtui siis minun istuessa pentulaatikossa, oli sekin varmaan näky ;O)

Elikkä täällä kaikki ok. Kasvattajakin on taas pirteänä ja innoissaan pennuista. Ohessa pari videota pikku mönkijöistä.


Kaikki yhdessä


punainen tyttö

Hyvää keskiviikon jatkoa!

Anu

Keskiviikko 14.1.2009 klo 13:45

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi mikä onnen hetki: sain aloittaa kommentoinnin!

Onpas kasvattaja ollut reipas kun on laittanut nyt jo elävää kuvaa elukoista nettiin: kiitos siitä! Söpöjä on ja hännät viuhuvat syödessä just niinku pitääkin. Tuo punainen tyttö puolestaan on diivan oloinen... kääntyi jopa unissaan kameraan päin :o)

Täällä onneksi pakastaa, iltalenkki oli huomattavasti mukavampi, tai siis loppusiivous, koska mahanaluset ei olleet kurassa, ainoastaan jalat ;o)

Kasvattajalle voisi muuten joku pitää pari biologian tuntia... ja havainnollistaa mikä ero on tyttö- ja poikapennulla...

Täällä kaikki hyvin, kasvattaja kielsi mua käyttämästä sitä ihanaa hopeanväristä teippiä, lupasi ostajan ominaisuudessa kiinnittää autooni takaosastoa varten lämpömittarin...

Illan halaukset kaikille blogini lukijoille

Teidän: kaukopahis-anonyyminne

Anonyymi kirjoitti...

awwwww, mä en kestä, pentujapentuja...

Anonyymi kirjoitti...

Onnea asianosaisille pennuista! Hienolta näyttää :)
Harmin paikka että kaksi jäi, mutta mahtavaa että muuten kaikki sujuttelee hienosti! Mua ja sylissä rötköttävää Alfaa oikein täällä hymyilyttää :)
Kiitokset blogista, sitä on todella mukava seurailla!
Terkuin Maria, Petja ja Alfa

Anonyymi kirjoitti...

ONNEA ONNEA myös täältä Espoosta. Jännittyneenä olemme lukeneet blogia... surku tuli..mutta luonto on joskus raaka.

Koittakaahan jaksaa kaikki rengit, työläiset, orjat, omistajat, ym. siellä.

t. Cia, Minna, Tommy ja Remu