maanantai 19. tammikuuta 2009

Näyttelymenestystä Lahdessa 18.1.2009

Team Tippen Toppen

Sunnutai päivä kului pitkästä aikaa näyttelyssä. Kohteena oli Lahti ja siellä ryhmänäyttely. Olimme lähteneet matkaan oikein joukolla, sillä mukana oli yksi mali ja neljä riiseniä. Mali, Pois Kottoo Ikaros "Nero" ja Outi olivat tulleet veteraanikehiä valloittamaan ja ystäväni Tiian riiseni uros Saturain Goldfinger "Gere" haki taas ensimmäistä näyttelyarvosteluaan. Molemmat handlerit olivat aidosti paneutuneet asiaan ja esittivät koiransa erinomaisesti! Voin kyllä rinta rottingilla kehua "oppilaitani": hyvin lyhyessä ajassa he olivat opettaneet koiransa liikkumaan kehässä ja "näyttämään kauniilta". Voin vakuuttaa, ettei uutena vuotena vedetyt ensimmäiset näyttelytreenit luvanneet näin hyvää ;O)

Neron sai valitettavasti suuren kokonsa (kaikki oli liian suurta) vuoksi hylätyn, mutta meidän kaikkien katsojien mielestä se oli erittäin hieno! Nero on meidän suosikki-mali-veteraani nro 1!

Pois Kottoo Ikaros "Nero" 9 v ja Outi 25 v

Gere sai sen mitä tuli hakemaankin, eli KÄY H. Se oli kuulemma liian riisutussa turkissa! Oli tainnut trimmaaja viedä tarkoituksella kilpailijaltaan kaikki hulmuavat tehostekarvat pois ;O)

Saturain Goldfinger "Gere" ja Tiia

Näiden kahden koiran lisäksi mukana oli siis kaksi kasvattiani TF Bästa Blandning "Noa" joka sai AVO EH3. Noa esiintyi hienosti ensikertalaiseksi ja hurmasi ainakin minut mahtavalla luonteellaan. Hienoa Juha, ei muuta kuin uudelleen kehiin.

Toinen kasvattini oli TF Goda Gorillan "Ging". Irkku sai sen esitettyä hyvin ja tuloksena oli AVO ERI1 PU1 SERT VSP.


Tintenfass Goda Gorillan "Ging"

Sitten viimeisenä, muttei vähimpänä oma sokerimuruseni Inspe's Easy Embarras "Zelda". Se hurmasi tuomarin omalla temperamentillaan ja ryhdikkäällä ulkonäöllään. Tuloksena NUO ER1 PN1 SERT ROP! Zelda on NIIIIIN ihana! Kiitokset ja onnittelut myös sen kasvattajalle Minna Anttoselle Pieksämäelle sekä Zeldan "oikealle omistajalle" ja turkin selvittelijälle Virpille Kärkölään!

Inspe's Easy Embarras "Zelda"

Päivän saavutuksena SERT* 2, ROP ja VSP

Päivä oli siis taas tosi mukava. Oli ihana viettää onnistunut päivä parhaiden ystävien seurassa. Ilman kavereita, ei menestys tuntuisi miltään! Ja totuuden nimissä tänä päivänä oma onnistumiseni näyttelykehissä on täysin kasvattieni omistajien ja sijoituskoirani omistajan varassa. He tekevät oikeasti sen työn koiriensa kanssa, minkä hedelmän minä voin kehässä ja sen laidalla kerätä. Kiitos kaikilla osallistujille. Koirat olivat erinomaisessa näyttelykunnossa!


Anu

Tiistaina 20.1.2009 klo 01:30

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Waude. Paljon onnea näyttely menestyksestä tasasesti kaikille. Ihmettelinkin, että miten kaukopahis on niin vähän päivitelly blogiaan (viime kerralla päivitteli monta kertaa päivässä...). On tainnut olla kiire Neron kanssa ja kauniilta näyttämisessä ;)
Nickylle ja pennuille rasputuksia
t. Johanna & Helga neiti

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Onnea uusista pentusista ja näyttelymenestyksestä! Mitä sun jalalle on tapahtunut? Terveiset ja rapsutukset ihqulle Humpalle!
t. Hanna Orava ja Veeti

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa kun kaukopahista on kaivattu!Vanhempi otukseni oli niiiiiin kaunis!! mutta kuten kuvasta näkyy niin taluttaja voisi tehdä itselleen jotain :(

Kasvattaja oli kyllä eri taitava kun sai meidät oppimaan handlaamisen saloja noinkin nopeasti, tosin harjoitustuntien määrä oli.... huikea!

Nyt vaan iloista keskiviikkoa blogini lukijoille, kasvattaja on juuri matkalla tänne kauas treenaan otuksiaan, eli kohta alkaa koirat pelittään..

siihen asti

kaukopahiksenne

Anonyymi kirjoitti...

Mikäs kasvattajalle helpompaa, muut tekee hommat ja itse saa kaiken kunnian ;) ei vaan, onnea hienosta menestyksestä!