perjantai 29. helmikuuta 2008

Nyt on sitten pentuja ;O)

Elikkä nyt ovat molemmat pentueet nähneet päivänvalon. Kaikkien yllätykseksi Hevi aloittikin ensimmäisenä 28.2.2008 kun astutuksesta oli kulunut 58 vrk! Synnytys sujui verkkaisesti ja kesti kaiken kaikkiaan 14,5t. Hevi kuitenkin synnytti hyvin voimakkaasti ja ilman mitään ongelmia. Se vaan välillä päätti pitää tuntien huilauspausseja. Hevi sai siis 7 uros- ja 3 narttupentua. Emä ja pennut voivat erinomaisesti.


Heti Hevin pentueen perään alkoi tapahtumaan Humpan kanssa. Se kehitteli polttoja itse asiassa jo Hevin synnytyksen aikana, mutta päättikin sinnitellä karkauspäivään. Näin historian ensimmäinen Tintenfass-labradoripentue syntyi 29.2.2008 juuri lakettuna aikana eli 63vk astutukesta. Humppa oli toimissaan hiukan nopeampi ja suoritti homman 6,5 tunnissa. Uskomatonta, mutta Humpan pentueessa oli sama määrä pentuja ja sama jakauma kuin Hevillä, eli 7 urosta ja 3 narttua. Kaikki Humpan pennut ovat siis mustia. Myös Humppa ja sen pennut voivat mainiosti.



Takana siis reilun parin vuorokauden valvominen ja nyt on ensimmäinen mahdollisuus päästä omaan sänkyyn nukkumaan. Äitini on ollut täällä auttamassa käytännön hommissa ja hoitaa pennut ja aikuiset koirani minun käpertyessäni viltin alle ;O)

3 kommenttia:

Minna Anttonen kirjoitti...

Onnea iloisista perhetapahtumista !!
Nyt ei ole tekemisen puutetta enää =) Ainakaan vähään aikaan =) Koetahan jaksaa ja rapsutuksia ja onnellista äitiysaikaa mamma-koirille.
Minna ja koiruudet

Unknown kirjoitti...

Onnittelut pentusista. Tosi kiva idea tämä pentublogi. Tuusulasta seuraillaan kuulumisianne ahkerasti. :)

Outi ja Suniquelaiset

Anonyymi kirjoitti...

Hei Anu ja karvajalat!

Onnea kaikista pennuista:)

~Elina ja Rambo~