tiistai 19. helmikuuta 2008

H-hetket lähestyy ;O)

Humpan H-hetki alkaa lähestyä. Laskettu aika 63vrk on 29.2.2008, mutta ensikertalaiset synnyttävät usein hiukan aikaisemmin esim. 61 vrk. Humppa on jo valtavan kokoinen. Ultrassa arvioitiin pentumääräksi ainakin 6-7 pentua. Lenkillä Humppa kyllä viilettää melkein entiseen malliin, mutta muuten se on rauhoittunut edes jonkun verran. Kävin eilen röntgenkuvaamassa sen ja mahassa arvioitiin olevan 8-10 pentua. Laskeminen oli hiukan vaikeaa, koska pennut ovat vasta juuri alkaneet luutumaan. Tiineysvuorokausia takana nyt 54.



Hevi astutettu siis neljä päivää myöhemmin. Sen laskettu aika 63vrk on 4.3.2008. Myös sillä näkyi ultrassa noin 7 pentua. Haen Hevin luokseni tulevana viikonloppuna ja käyn varmaan ensi viikolla ottamassa siitä RTG-kuvan. Hevi on kuulemma muuttunut entistä seuran- ja läheisyyden kipeämmäksi ja ruokahalu on pohjaton. Kuvienottohetkellä tiineysvuorokausia takana 45.



2 kommenttia:

Minna Anttonen kirjoitti...

Hei,

olipas ihastuttavaa nähdä noita tulevia mamma-koiruuksia. Kummallakin on kyllä vatsalinjat sen verran tuhdissa kunnossa, että sinulla onkin odotettavissa tosi rumba lasten ponkaistua maailmaan =) Jaksamisia ja me tsempitetään tulevia perheenlisäyksiä.

Kennel Inspe's väki

Marina kirjoitti...

No nyt on Humppa lapukan näköinen !